Život a styl
tady je ten buchertuv ***sky clanek, at jsi v obraze. ja uz se s nim nechci spinit, on to je dokonce zastupce sefredaktora, jak jsem ted zjistil, tak proto jede dal, jak ten kalousek, ***ina ne***ina. ***i muzou vse. dejte jim moc a (u)vidime to vsichni. mi je to uz u zadku, ale ze utoci tak pruhledne na "kolegy" novinare, takovou nesmyslnou sprostarnou, a ani nehne brvou. to chce mit fasitickej look a duvod. a kdyby to byl omyl a neumyslne, tak stacilo rict, proste prominte, spletl jsem se. jsem clovek. ale takhle ...
http://www.reflex.cz/clanek/dokument/40994/delaji-si-redaktori-ceske-televize-srandu-z-holocaustu.html
http://www.reflex.cz/clanek/dokument/40994/delaji-si-redaktori-ceske-televize-srandu-z-holocaustu.html
oldwomen: humanitarni bombardvani neni ***ina. je to bombardovani mist, ktera umoznuji vyhlazovani civilistu. smrt ceka samozrejme vsude. to uz je klasika. a to je muj nazor.
buchert udelal z redaktoru ct a rozumnych ctenaru reflexu (kde byl podepsan i sendyman, i kdyz tu uz zase lita ozraly jak prase) verejne a hodne ***sky fasouny. proste ukazal (ale nerekl, jen klausovsky pozdvihl pravici, teda knirek, nebo hlas?) vy jste fasouni. a lidi se mu snazili trpelive (nekteri) vysvetlit, ze se proste myli (ze je demagogicky ***) a cekali na omluvu, ktera ani po tydnu nedorazila.
to chce kafe, hodne kafe, nez ho zakazou. ale dneska jsem to prepiskl, uz mi huci v palici jak ve fukusime. tak opatrne s nim.
...a nevim jestli jsem to uz rikal, ale buchert je ***, na toho ***a bacha!
buchert udelal z redaktoru ct a rozumnych ctenaru reflexu (kde byl podepsan i sendyman, i kdyz tu uz zase lita ozraly jak prase) verejne a hodne ***sky fasouny. proste ukazal (ale nerekl, jen klausovsky pozdvihl pravici, teda knirek, nebo hlas?) vy jste fasouni. a lidi se mu snazili trpelive (nekteri) vysvetlit, ze se proste myli (ze je demagogicky ***) a cekali na omluvu, ktera ani po tydnu nedorazila.
to chce kafe, hodne kafe, nez ho zakazou. ale dneska jsem to prepiskl, uz mi huci v palici jak ve fukusime. tak opatrne s nim.
...a nevim jestli jsem to uz rikal, ale buchert je ***, na toho ***a bacha!
reaguji na placírkabodlo v 18:45
Humanitární bombardování je ***ina už názvem. Nesouhlasím s touto zákeřností, z mého úhlu pohledu je to ještě větší svinstvo, než humánní munice.
Přirozený či přírodní výběr - nevybavuji si konflikt a ani souvislosti, ve kterých jsem toto vyslovila, ale pochybuji, že by můj názor byl fašistický. I když s fašouny je to nejspíš jako s blázny, taky si myslí, že já nee, to okolí.....Nejspíš to byla reakce na intervenci "mírových sborů" nebo nějaké jiné násilné vmísení euroatlantických sil do lokálního konfliktu.
Co máš za problém s panem, či nickem, Buchertem, nevím a je mi to fuk.
Cifix, absence nudlí mě štve. Blbě se věší reakce.
Asi brou noc, jsem od půl čtvrté na nohou a víčka mi padaj i skrz špendlíky.
Humanitární bombardování je ***ina už názvem. Nesouhlasím s touto zákeřností, z mého úhlu pohledu je to ještě větší svinstvo, než humánní munice.
Přirozený či přírodní výběr - nevybavuji si konflikt a ani souvislosti, ve kterých jsem toto vyslovila, ale pochybuji, že by můj názor byl fašistický. I když s fašouny je to nejspíš jako s blázny, taky si myslí, že já nee, to okolí.....Nejspíš to byla reakce na intervenci "mírových sborů" nebo nějaké jiné násilné vmísení euroatlantických sil do lokálního konfliktu.
Co máš za problém s panem, či nickem, Buchertem, nevím a je mi to fuk.
Cifix, absence nudlí mě štve. Blbě se věší reakce.
Asi brou noc, jsem od půl čtvrté na nohou a víčka mi padaj i skrz špendlíky.
Kurňa, tady se fakt všecko hned rozkecá!
Jak mám potom mít nějaký tajemství?! 
Kérky mě neberou a motorky nechávám dobrovolným dárcům orgánů. Ty svý si ještě nějaký čas hodlám nechat.
Jak mám potom mít nějaký tajemství?! 
Kérky mě neberou a motorky nechávám dobrovolným dárcům orgánů. Ty svý si ještě nějaký čas hodlám nechat.

Jasně že krízi, ale korze jako křížení koroze a krize je taky možná.
Kriticky zkorodavaným jedincům je totiž nějakej překlep či úklep shovívavě tolerován. 

Kriticky zkorodavaným jedincům je totiž nějakej překlep či úklep shovívavě tolerován. 

Co se durdíte? Jakápak menšina? A jaképak zesměšňování?
MY přece víme, že orel much nelapá.
Korekci nechte druhejm!

MY přece víme, že orel much nelapá.
Korekci nechte druhejm!

A do hajzlu - že já to nejdřív nedočet´!
Vy ste byl v tý Indii, jo? A na motorce? Jakou máte kérku?
Povídejte!!!!! (A můžete i přehánět!)

Vy ste byl v tý Indii, jo? A na motorce? Jakou máte kérku?
Povídejte!!!!! (A můžete i přehánět!)

Kua, kde ste byl!!!!
Akorát nevím, jestli jste myslel "krizi" a uklepl jste se, nebo "korozi" a nedoklepl jste.
Ale vem to nešť, vyjde to na stejno!

Použití a účinky grafitových bomb jsou mi celkem dost známy, stejně tak jejich TTD. Ale to není důležité.
Tvrzení, že Sendyman poletuje podnapilý virtuálním prostorem této diskuze se mi jeví velice, velice, ale velice odvážné. A i drobně nactiutrhačné.
No jo no, tak bacha na explozi. Vejbuch v palici... br. Čert vem pár neuronů, ale tohle vypadá už na sopky z šedé kůry. Narovnaný závity jsou svinstvo a přílivovou vlnu můžete čekat tak akorát z žaludečních šťáv. Přeju poklidný návrat na tabulkové fyziologické hodnoty.