Život a styl

Zpět na článek

Krize středního věku: Vyměníte manželku za milenku, nebo za motorku?

42 komentářů

oldwomen
jestli vono to nebude tím, že kdysi civilizovaný, tak jo, samec, je prostě zubem času ohlodán a JE starý a unavený muž. Milenka, motorka, tetování, cesta z města...... směšné pokusy o zvýšení si ega a zablokování převodovky Zeměkouli.
Ale klíííííd, vycucání sádla ze zadku, popření vlivu gravitace vloženými výztuhami do hrudníku, žehlení obličeje, přilepení chemlonovýho hára do řídnoucí kštice ........holky to chtěj taky. Akorát nejsou tak moc akční a nerady se potí.
jendai
hezke!
sendyman
Jé, ahoj OW!
Já bysem to neviděl tak dramaťycky.
My, mladý kucí okolo padesátky - sbíráme zkušenosti, ale duší jsme furt hotoví si kdykoliv jít zahrát kuličky.
Ale ty baby, ty nám stárnou...
placirkabodlo
to slovo z druhe strany vesmiru ( pro nekoho asi ) :

Třinecký forvard musel po zápase na šití, slávistický zadák má zase vyražené zuby už z předešlého duelu. Oba kohouti však budou svým mančaftům k dispozici i na sedmý duel.

***i, uz ma buchert koule misto pejzu, nevis jak s nim jxd valci? ten buchert se asi neomluvi, co? ja ho uz nectu, uz pred tim jsem ho vynechaval, je to ***.
slavekmiloslav
odjedu do indie na motorce hned poté co si nechám změnit pohlaví a potetuju se úplně všude
placirkabodlo
slavku, co takhle prilepit pero na celo, nebude to nejhustsi?
2592
Tištěný Reflex jsem ještě nečetl, ale již teď je mi jasné, že je zesměšňována mužská menšina. Je to nevyvážené a nekorektní!
sendyman
Co se durdíte? Jakápak menšina? A jaképak zesměšňování?
MY přece víme, že orel much nelapá.
Korekci nechte druhejm!
strassidlo
Jednou z možností řešení kroze také je přestat číst Reflex.
oldwomen
Kde jste poletovalo strassidýlko? Bylo jste skryto v čajovém šálku a jarní vlání Vás přineslo kontaminovaného budhismem, omámeného vůní slunce a s exotickým květem za uchem či snad tančícího s růží v ústech?