Život a styl
to slovo z druhe strany vesmiru ( pro nekoho asi ) :
Třinecký forvard musel po zápase na šití, slávistický zadák má zase vyražené zuby už z předešlého duelu. Oba kohouti však budou svým mančaftům k dispozici i na sedmý duel.
***i, uz ma buchert koule misto pejzu, nevis jak s nim jxd valci? ten buchert se asi neomluvi, co? ja ho uz nectu, uz pred tim jsem ho vynechaval, je to ***.
Třinecký forvard musel po zápase na šití, slávistický zadák má zase vyražené zuby už z předešlého duelu. Oba kohouti však budou svým mančaftům k dispozici i na sedmý duel.
***i, uz ma buchert koule misto pejzu, nevis jak s nim jxd valci? ten buchert se asi neomluvi, co? ja ho uz nectu, uz pred tim jsem ho vynechaval, je to ***.
odjedu do indie na motorce hned poté co si nechám změnit pohlaví a potetuju se úplně všude
Tištěný Reflex jsem ještě nečetl, ale již teď je mi jasné, že je zesměšňována mužská menšina. Je to nevyvážené a nekorektní!
Jednou z možností řešení kroze také je přestat číst Reflex. 

Ale klíííííd, vycucání sádla ze zadku, popření vlivu gravitace vloženými výztuhami do hrudníku, žehlení obličeje, přilepení chemlonovýho hára do řídnoucí kštice ........holky to chtěj taky. Akorát nejsou tak moc akční a nerady se potí.
Já bysem to neviděl tak dramaťycky.
My, mladý kucí okolo padesátky - sbíráme zkušenosti, ale duší jsme furt hotoví si kdykoliv jít zahrát kuličky.
Ale ty baby, ty nám stárnou...