Zdroj: Astron Buildings

Nadzemní parkoviště z Přerova dobývají Evropu

Každý řidič již zažil situaci, kdy bezradně projížděl uličky stále vzdálenější od cíle své cesty ve snaze najít volné parkovací místo. Jde o častý problém velkých měst, dopravních uzlů, ale také navštěvovaných lokací jako jsou památky či nemocnice. Hledání volného parkovacího místa stojí čas, peníze a vyvolává u řidičů stres. Nadzemní parkoviště z Přerova mají možnost to změnit.

Řešení nejenom pro velká města

Astron z Přerova většina lidí zná jako evropského výrobce ocelových hal. V posledních letech však došlo k vývoji nových produktů, zejména individualizovaných nadzemních parkovišť. Tato parkoviště se staví ve městech, na letištích, vlakových nádražích, ale také u firem či na atraktivních místech. Jejich výhodou je možnost vytvoření parkovacího domu kompletně na míru požadavkům a dostupnému pozemku.

Astron Buildings

Předností jsou náklady

Největší překážkou při budování parkovacích ploch jsou pochopitelně náklady. Vícepodlažní parkovací domy Astron nabízí velmi příznivý poměr mezi možnostmi přizpůsobení, designem a náklady na výstavbu. Zatímco podzemní parkoviště, která každý zná z obchodních center, jsou velmi nákladná na výstavbu i provoz, nadzemí parkoviště dokáže obě tyto položky snížit. Zároveň se jedná o vysoce estetické a pro řidiče komfortní řešení. Parkoviště se dokáží vzhledem přizpůsobit svému okolí a vnitřní prostor s menším množstvím sloupů umožňuje velmi dobrou manévrovatelnost pro řidiče.

Chytrá řešení jsou samozřejmostí

Součástí parkovišť Astron mohou být automatizované parkovací systémy, ale také systém pro sběr a zadržování dešťové vody či elektřiny. Dispozice umožňuje přirozené odvětrávání a vpouští do prostoru dostatek přirozeného světla, čímž se snižují provozní náklady a šetří životní prostředí. Součástí parkovacího domu mohou být taktéž výtahy, dobíjecí stanice pro elektromobily, čerpací stanice, mycí linka i další příslušenství. Všechna tato řešení ve výsledku pomáhají snižovat energetickou náročnost, zvyšují komfort uživatelů a v některých případech rovněž zvyšují rentabilitu parkovišť. Proto jsou parkovací domy Astron oblíbené co by investice s návratností v průběhu několika let.

Astron Buildings

Nabídka se sestavuje na míru

Návrh i výroba parkovacích domů probíhá v Přerově, kde společnost Astron sídlí. Pokud vás řešení zaujalo, můžete nás kontaktovat a nechat si připravit nabídku na míru.