Video placeholde

Jsem zemědělec, ne politik! Babišova kampaň je předvídatelně nepředvídatelná

Ve volebním noviNářku se dnes podíváme na kampaň Andreje Babiše, protože se zdá, že pan poslanec hodlá vytáhnout všechny špinavé triky, které má ve svých usmolených rukávech. Ne, že by kterýkoli z nich byl bůhvíjak překvapující, ale… pobaví.

S blížícím se druhým kolem voleb vcházíme do “temného týdne”, kdy se nemohou pořádat průzkumy, a tudíž nemáme nejmenší tušení, jestli se síly posouvají na jednu nebo na druhou stranu. Netušíme, jestli generálův stoicismus přiláká další nerozhodnuté voliče, nemůžeme se podívat, jestli Andrejovi jeho blábolení přivábí nějakou další politickou podporu. Víme ale, že nějací nerozhodnutí voliči přeci jen existují, ať už vám to připadá sebedivnější.

A právě těm je určen dnešní noviNářek. Podíváme se v něm na kampaň, jakou Andrej Babiš vede ve druhém kole prezidentské volby, a rozebereme si proslov, který držel těsně poté, co skončil v prvním kole druhý. Protože už tam jste přesně mohli vidět, kudy se bude jeho kampaň ubírat. I když nikdo nemohl tušit, že Monika dostane obálkou kulku a Andrej navrhne zradit naše spojence.