Proti chudobě a za zastropované ceny. Josef Středula svolal odborářskou demonstraci na Václavské náměstí

Proti chudobě a za zastropované ceny. Josef Středula svolal odborářskou demonstraci na Václavské náměstí Zdroj: Zbyněk Pecák

Test listovačka se zámkem za registraci

Bratři Okamurové, Hayato, Tomio a Osamu, nejsou třemi mušketýry, přinejmenším v politice u nich ono klasické „jeden za všechny, všichni za jednoho“ neplatí. Nejstarší Hayato bojuje za bratry a sestry lidovce, nejmladší Osamu za Zelené a Tomio za sebe, pardon za svou SPD. Josef Středula tak trochu kuriózně přišel o post šéfa nejsilnějších odborů, prý je lajdák, jak situaci sám roztomile oficiálně vysvětlil. Nezadařilo se mu v prezidentské volbě, uvidíme, zda se mu podaří aspoň návrat do čela ČMKOS, což by chtěl.

Zemanův kancléř Vratislav Mynář se snad na Hrad už nevrátí, zůstal tam po něm další pomníček. To na Slovensku se Robert Fico vrátil a je z toho pěkná mela. Ztratil totiž zásadní věcičku potřebnou pro politika západní civilizace. A pokud se vrátí k premiérování i Andrej Babiš, byli jsme předem varováni, že oligarchové si Evropskou unii rozvracet nedají!

Pokračování 2 / 3

Lajdák Středula

Josef Středula skončil jako šéf ČMKOS. Oficiálně kvůli tomu, že ho mateřské odbory vyloučily kvůli neplacení povinných příspěvků. Chápeme, jako odborář je zvyklý spíš peníze ždímat než dávat.

Pokračování 3 / 3

EU si nenecháme rozvracet

Andrej Babiš doufá, že Ukrajina nikdy nebude v EU, protože „největšími vlastníky půdy jsou tam oligarchové a různé zahraniční zájmy“. ANO, my oligarchové a velcí vlastníci půdy si nenecháme Unii rozvracet!