Truck Surf Hotel

Truck Surf Hotel Zdroj: Profimedia.cz

Truck Surf Hotel
Truck Surf Hotel
Truck Surf Hotel
Truck Surf Hotel
4
Fotogalerie

Truck Surf Hotel: Unikátní ubytování pro chytrou horákyni

Dobrá zpráva pro surfaře! Portugalský pár vyjel do světa s hotelem na kolečkách. Nabízí nejlepší vlny, přírodní krásy, místní kulturu a ochutnávku svobodného životního stylu.

Je to jako lego nové generace - po zastavení se samo rozloží. Auto se díky inovativnímu hydraulickému systému přemění před očima. Rozloží se, vyjedou nové stěny, střecha a na světě je dvoupatrový hotel s pěti klimatizovanými pokoji, koupelnou, kuchyní, obývákem i terasou.

Zkušení surfaři Daniela Carneirová a Eduardo Ribeiro, které vášeň zažít ty nejlepší vlny přivedla do nejrůznějších koutů světa, nechali přestavět nákladní vůz Mercedes Actros. V zimě se s hotelem na kolečkách vydali do Maroka a letní sezonu odstartovali v Portugalsku.

Cestují podél 300 km dlouhého jihozápadního pobřeží, svým hostům jsou průvodci po nepřeplněných a masovým turismem neobjevených plážích, slibují dobrodružství, dokonalé vlny, zasvěcení do surfařských tajů, regionální kuchyni i magické západy slunce.

„Jde o poznávání a sdílení zážitků, navazování nových přátelství... Je to nový způsob cestování,“ říkají Daniela Carneirová a Eduardo Ribeiro, kteří předchozí léta trávili svůj život hlavně v dodávce, s níž cestovali po Evropě a Africe a poznávali mimo jiné ty nejlepší surfařské destinace.


Spánek v náklaďáku

V Truck Surf Hotelu začínají ceny za týdenní pohyb na 614 eur za osobu. V nabídce je několik balíčků počítajících se začátečníky, zkušenými surfaři i nesurfaři. Možné je pronajmout si i celý mobilní hotel za 4995 eur na týden.