Zdroj: Freepik

Plánujete výlet? Podívejte se, jaké oblečení si vzít do kufru!

Balení věcí na jakoukoliv plánovanou cestu je pro mnoho lidí noční můra. V tomto článku vám prozradíme, jak se sbalit na cestu a jaké oblečení si vzít do kufru.

Co si sebou zabalit do kufru na výlet?

Opravdu vše závisí na tom, kam a na jak dlouho jedeme. Pokud se chystáte do tepla, nezapomeňte si kromě triček s krátkým rukávem a plavek vzít i dámské či pánské šortky a něco na chladnější večery. Mikina, bunda a dlouhé kalhoty se budou vždy hodit. Několik dní před odjezdem se vyplatí zkontrolovat šatník a vybrat si věci, které nevyžadují žehlení a budou nejuniverzálnější, tj. budou fungovat v každé situaci.

Pamatujte také na pohodlné boty. Sandály, žabky do sprchy a tenisky jsou základními prvky každé cesty. Na cestu si pořiďte nové dámské tenisky na answear.cz. Počasí může být proměnlivé, proto je dobré být připraven na každou eventualitu. Pokud se rozhodnete, že váš šatník potřebuje před vysněnou dovolenou vyměnit, vypravte se na nákupy. Internetové obchody nabízejí spoustu akcí, které je hřích nevyužít!

Co bychom neměli zapomenout doma

Při rozhodování, jaké věci si vzít s sebou na výlet či dovolenou, se vyplatí vzít v úvahu nejen módní ohledy, ale i ty praktické. Zamyslete se nad tím, na jak dlouho jedete pryč, a upravte množství oblečení, které si vezmete. Při balení jednotlivých kusů oblečení dbejte na to, zda nevyžadují žehlení. Žehličky jsou k dispozici ve většině hotelů, ale kdo by chtěl během dovolené stát u žehlícího prkna. Nejlépe tedy poslouží věci s přídavkem polyesteru, které rychle schnou. Věříme, že je lepší být připravena na cokoli.

To je pravda, ale až pojedete na dovolenou, pamatujte, že méně je někdy více. Na dovolené nepotřebujete patery pánské kalhoty a dvacet různých triček. Naopak stačí vzít do kufru univerzální oblečení, které lze použít i vícekrát. Nejlepší oblečení je světlé a pohodlné. Nejpraktičtější jsou tílka a v případě žen topy, které se dají nosit k šortkám nebo kalhotám. Na letních tričkách jsou často vtipné nápisy a různé kresby ladící s dovolenou. Kromě topů, které jsou velmi univerzální a mnohonásobně využitelné, si s sebou vezměte šaty a sukně, díky kterým budou vaše outfity vzdušné, pohodlné a typicky letní. Pánové mohou sáhnout po šortkách, bermudách či džínových kraťasech.

ANSWEAR.COM

Myslete na svou pohodu

I v nejteplejším podnebí se počasí může rychle měnit. Chladné večery a deštivá odpoledne jsou samozřejmostí, proto se vyplatí mít v kufru pláštěnku a větruodolnou bundu. Hodit se může i mikina s kapucí. Ať už se chystáte na hory nebo k moři, je dobré si přibalit plavky. Trávit čas u oceánu nebo v bazénu je skvělá zábava na jakémkoli místě, zvláště v létě. Součástí vašeho zavazadla nesmí být ani klobouk nebo čepice, abyste se chránili před sluncem. Nezapomeňte ani na takové doplňky jako je praktická taška, ledvinka či malá peněženka https://answear.cz/k/on/doplnky/penezenky/penezenky. Budete tak mít sebou vždy vše potřebné.

Nejpraktičtějším řešením je naplánovat si styling. Před zabalením jednotlivých oděvů do kufru se vyplatí je vyskládat a pokusit se z nich vytvořit hotové sady. Skvělý nápad je také nafotit jednotlivé kombinace, díky čemuž nemusíte přemýšlet, co si k čemu vzít na dovolenou.