Na webu Národní demokracie se objevil těsně před Velikonocemi strašlivý, naprosto nepřijatelný text. Článek referoval o tom, že Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie a autor seznamů Židů, uspořádal vejletík. Spolu s dalšími vyhlášenými aktivisty - například vydavatelem Hitlerových projevů panem Kamasem - se sešli na místě vraždy Anežky Hrůzové u Polné.

Na webu Národní demokracie se objevil těsně před Velikonocemi strašlivý, naprosto nepřijatelný text. Článek referoval o tom, že Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie a autor seznamů Židů, uspořádal vejletík. Spolu s dalšími vyhlášenými aktivisty - například vydavatelem Hitlerových projevů panem Kamasem - se sešli na místě vraždy Anežky Hrůzové u Polné. Zdroj: Print screen Národní demokracie

Anežka Hrůzová
Na webu Národní demokracie se objevil těsně před Velikonocemi strašlivý, naprosto nepřijatelný text. Článek referoval o tom, že Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie a autor seznamů Židů, uspořádal vejletík. Spolu s dalšími vyhlášenými aktivisty - například vydavatelem Hitlerových projevů panem Kamasem - se sešli na místě vraždy Anežky Hrůzové u Polné.
2
Fotogalerie

"Židovská otázka nebyla dosud uspokojivě vyřešena.“

Zatímco si Židé dělají srandu, že na pesach - Velikonoce - potřebují krev křesťanské panny na macesy, antisemité se zcela vážně pokouší oživovat hilsneriádu, a především - vyzývají k holocaustu.

Tento článek je určen především pro pracovníky justice, státní zástupce a policisty. Zvláště ty z protiextremistického. Když byla justice ochotná obvinit mne z trestného činu za anekdotu o marihuaně, zajímalo by mne, jak úřady zareagují na absolutně zvrhlý a trestuhodný projev antisemitismu.

Na webu Národní demokracie se objevil těsně před Velikonocemi strašlivý, naprosto nepřijatelný text. Článek referoval o tom, že Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie a autor seznamů Židů, uspořádal vejletík. Spolu s dalšími vyhlášenými aktivisty - například vydavatelem Hitlerových projevů panem Kamasem - se sešli na místě vraždy Anežky Hrůzové u Polné. Cituji, co o vejletíku stranický server píše: "Účastníci si společně připomněli památku nevinné dívky, za jejíž vraždu byl odsouzen polenský Žid Leopold Hilsner. Tento hrůzný čin vyvolal značnou odezvu v nejširších vrstvách českého národa, semkl jej a výrazně přispěl k přesvědčení o nebezpečnosti a škodlivosti židovského živlu. Ať už to s vraždou Anežky Hrůzové bylo jakkoli, nezpochybnitelným faktem zůstává, že tzv. hilsneriáda se stala symbolem a výmluvným svědectvím o zdravém stavu tehdejšího národního společenství, jež se instinktivně postavilo proti židovské zvůli, nadvládě a hrozbě. Ta bohužel přetrvává dodnes."(text najdete zde)

Soudruzi z Národní demokracie pak u cedule, která v lese místo vraždy označuje, přibili na strom další ceduli. Na ní se píše: „Na tomto místě byla o Velikonocích 1899 brutálně zavražděna nevinná dívka Anežka Hrůzová. Její smrt český národ semkla a s naléhavostí mu ukázala nutnost řešení židovské otázky. Židovská otázka nebyla dosud uspokojivě vyřešena.“

Takže vyzývám všechny státní zástupce, aby jednali. "Řešení židovské otázky" je totiž nacistický eufemismus pro holocaust. A nacíčci k němu na té své ceduli vyzývají. Pokud není trestný takto nechutný projev antisemitismu, pak v téhle zemi něco nefunguje. Takže vyzývám orgány činné v trestním řízení: Jednejte, zálohovaný antisemitský článek rád poskytnu.

A podobně jako supermarkety s jídlem nabízejí věrným zákazníkům drobné dárky, třeba umělohmotná zvířátka, rozhodl jsem se i já k vypsání čtenářské soutěže: Kdo tu náckovskou ceduli strhne a doručí mi jí - ať už poštou, nebo osobně - obdrží ode mne vlastnoručně nalezeného a podepsaného trilobita.