sharia4czechia.com

sharia4czechia.com Zdroj: sharia4czechia.com

Modleme se, aby Izrael byl zničen, vyzývá islámský web v češtině

V českém jazyce provozovaný islámský web otevřeně vyzývá ke zničení Izraele, a vyzývá věřící muslimy, aby se za zničení Izraele modlili. Jak je možné, že tato ideologie není postavena na roveň neonacismu, když hlásá totéž?

Cituji doslova z článku ze serveru sharia4czechia.com:

"Sdružení Přátelé PALESTINY a Mezinárodní hnutí solidarity (ISM CZ) si vás dovolují pozvat na urgentní demonstraci za okamžité zastavení bombardování Gazy, zabíjení civilního obyvatelstva a za vyhlášení příměří. ... A modleme se, aby byl izrael (stát, který byl založen na křivdě a na křivdách přežívá a provádí novodobý holokaust a okupaci ve stylu nacistického Německa) jednoho dne zrušen, zničen, odstraněn. Ať už zevnitř, nebo zvenčí, vojenskou silou, revolucí, nebo jinak tak, aby na jeho místě existoval stát, ve kterém budou zaručena práva všech jeho obyvatel. Jedno je jisté, budeme se o to jako muslimové snažit (nudžáhid) do Soudného dne."

Text otevřeně vyzývá ke genocidě, otevřeně vyzývá ke zničení židovského státu, k násilí, jde o jednoznačnou antisemitskou propagandu, a je v evidentním rozporu s českým trestním zákoníkem. Právě nahlašuji na policejní internetové hotline odkaz, ze kterého cituji.

Můžete průběžně kontrolovat, zda a jak rychle internetová policie to násilnické rasistické svinstvo nechá smazat. Islamisté začínají vystrkovat drápky i v naší matičce Praze a nelze je nechat rozlezt.