holka policie

holka policie Zdroj: YouTube.com

JXD: Kdo zmlátil tu holku?

Policie v pátek rozehnala technoparty v pražských Holešovicích, protože muzika hrála moc nahlas. OK, sousedi si stěžovali, celkem standardní zásah. Jak je ale možné, že po takto rutinní operaci skončila mladá holka s rozbitým obličejem?

„Po 1 hodině ranní policisté pořadateli oznámili, že akci rozpouští, to ovšem účastníci akce odmítli. V 1:30 pak účastníci akce volali na tísňovou linku 158 s tím, že je tam „policisté mlátí“. Policisté poté, co byli sami fyzicky napadeni účastníky akce, užili donucovacích prostředků. Celkem 7 osob bylo předvedeno na místní oddělení, 3 z nich jsou podezřelé z trestného činu násilí proti úřední osobě, další 4 se dopustily přestupku neuposlechnutí výzvy úřední osoby. Při střetu s technaři byli dva policisté zraněni.“, píše o páteční akci Policejnidenik.cz. Je zajímavé, že tam není ani slůvko o tom, jestli byl zraněn i někdo další než ti těžkooděnci, kteří klub vyklízeli.

Když se ale podíváte na video níže a podíváte se v druhé polovině čtyřminutového videa, uvidíte dívku s rozbitým obličejem, ze kterého jí teče krev, a z výkřiků dalších účastníků party se zdá, že dívka dostala před obličej policejní tonfou. Pokud je to pravda, a neozbrojená dívka dostala od policisty tonfou přes ksicht, patří ten policista před soud. Proto by se měla policie co nejdříve vyjádřit, jak byla ta dívka zraněna, a pokud ji skutečně rozbil obličej policista, měla by policie i zveřejnit, co s ním udělají. Já navrhuji zastřelit.

Pokud jste byli svědky zásahu a viděli, jak dívka či další lidé ke svému zranění přišli, kontaktujte mne prosím na 602 687 014 nebo na jxd@jxd.cz

AKTUALIZOVÁNO

Přihlásil se první svědek policejního bití v pražských Holešovicích. Cituji: "Tu dívku si pamatuji, stála ode mne asi 2 metry, byly jsme kousek od stage, když přišel fízl vzal ji do obou rukou, holka se mu chtěla vyvlíknout, jak se snažila fízl ji hodil na zem a sekl pendrekem přes xicht."

Důrazně žádám Policii ČR, aby v pondělí celou záležitost vysvětlila a sdělila veřejnosti, co bude s policistou, který tomu děvčeti ublížil. Policejní bijec, který 17. listopadu 1989 zmlátil na Národní třídě bezbrannou ženu, dostal čtyři roky natvrdo. Podle mého by samozřejmě bylo nejlepší, kdyby bijce z Holešovic pozval policejní prezident na kobereček na prezidium, a tam ho pro očistu policejního sboru zastřelil služební pistolí. To asi neprojde, takže alespoň ty čtyři roky natvrdo!

Video placeholde
Svědci policejního zásahu • Archív