Petr Kalinovský na demonstraci s pistolí

Petr Kalinovský na demonstraci s pistolí Zdroj: Archív

Neonacisté pronásledují židovskou aktivistku Věru Tydlitátovou

Předsedkyně a zakladatelka Ligy proti antisemitismu Věra Tydlitátová se díky své činnosti stala terčem neonacistů. Momentálně se dohodli, že na ní začnou kolektivně vykonávat stalking, a známý nácek Petr Kalinovský již sepsal první dopis, který má Tydlitátová dostat od dalšího stalkera, nácka Čáky.


Debilita výkvětu českého neonacismu je široce známa, mezi mladými se dokonce uchytila fráze „blbej jak nácek“. Že jde o frázi trefnou, ukazuje i tento článek. Náckové se rozhodli psychicky rozvrátit židovskou aktivistku stalkingem. A tajně se o tom dohodli na svých veřejně přístupných zdech na Facebooku.

 

Nácek Čáka nejprve telefonoval s náckem Kalinovským o tom, že by mohli začít kolektivně pronásledovat a psychicky deptat Věru Tydlitátovou, aktivistku Ligy proti antisemitismu. Inspirovala jej k tomu zpráva v mediích o soudu s dvojicí žen, které již devět let tyranizují stalkingem mladého muže.

 

Pak si dá Čáka na zeď link na článek o cause, a pod ním se začne odvíjet plánování: Petr Kalinovsky Čákovi: „Vole, zrovna ty máš ono téma co komentovat... Už jsi konktaktoval Tydli, jak jsem včera telefonicky doporučil? :-)“

 

Další diskutující, Michal Wilkisch-Graf Ká: „Ať žije stalking Tydli!!!“ Kalinovský pokračuje o Tydlitátové v příspěvku směrovaném Čákovi: „nyní má cosi společného s přednášením na ZČU v Plzni. Maily či polemické příspěvky na jejím webu už jsou trapné, zkus jí raději písemně napsat a zaslat výplod poštou - adresa směrovaná na příslušnou katedru.“

 

Druhý den pokračuje: „S dopisem jsem Ti trochu pomohl, ale poslal jsem Ti jej k vytisknutí v blbém okénku a už to neumím odstranit.“ Další důkaz o úplné debilitě českých neonacistů. Neuměj si smazat vlastní příspěvek na vlastní FB zdi.

 

A ten dopis, který Kalinovský psal pro Čáku a který díky své blbosti napsal na FB, zní takto:

 

„Vážená ThDr. Věro Tydlitátová, jmenuji se Jan Čáka a rád bych se Vám omluvil za své dosavadní nevhodné chování. Celé bylo způsobeno mým střednědobým duševním otřesem, když mi zahynula želva žlutohnědá (Testudo graeca). Říkal jsem jí Tonča. Ač měla výhled dožití cca 50 let, zřejmě nebyla uzpůsobená otřesům zdejší kulturní scény. Ráda jedla piškoty v mléce. Jméno dostala těsně po vylíhnutí. Jelikož ve vedlejším statku má o tři třídy starší spolužačka dostala v onen posvátný den svůj první menses, o přízvisku bylo rozhodnuto. Po želvině úmrtní se mi však zbortil svět. Byla to pro mne dosud neznámá tragédie. Ihned jsem pochopil, že onen Vámi v mém snu velmi často zdůrazňovaný rozměr atypické podprsenky není jen pouhým číslem, ale sumou tragédií. Útoků na Vaši peněženku z přilehlé zakázkové galanterie i parfumerie. Krunýř jsem za úplatu svěřil k dalšímu nakládání příbramskému metaři Lájošovi. Po jediném kraťoulinkém zahlédnutí Vašeho obličeje naživo, který jsem tehdy znal jen jako moderátorskou tvář televizních přenosů Miss ČR, mi svitla nová naděje.

 

Stvořitel mou Tonku přesídlil do Vás. Byla jste úžasná a v blízkém konzumu jsem dokonce o den dříve v jakési předtuše sehnal kondenzované! Však nový otřes nastal po vykázání mé maličkosti (což jste zdůraznila) z Vašeho okolí. Víte ale sama, že na prudké škubnutí Karosy jsem na jaře neměl pražádný vliv. Přesto jste byla neoblomná. A já jen zoufal a zoufal. Začal jsem snít. Já opravdu takový nejsem a pokud jsem Vás chtěl vidět v nevěstinci během provozování orálního styku, pouze jsem tak projektoval své metafyzické tužby po Vás do přízemního biologična. Posléze mi byl Vašem webu přístup zablokován – byť jen pro vkládání diskusních příspěvků.

 

Samozřejmě jsem Vás, Věruško (pakliže Tě tak mohu nazývat), nechtěl udusit svou šťávou, jak jsem kdysi napsal ve webové diskusi. Byl jsem prachsprostý hulvát. Přeji všem pouze vše dobré. Ale prezervativy se stydím v drogerii kupovat. Odpusť mi! Jenda Č."

 

Co to je za idioty, chce se zvolat. Oba dva pány, kteří projekt rozjeli, mohu kompetentně označit za č...áky. Rád vás přesvědčím důkazy.

 

Petr KalinovskýPetr Kalinovský|Archív

Antifa o Kalinovském píše: “začínal svou politickou kariéru jako funkcionář Republikánské mládeže a udržoval čilé styky s organizací Národní odpor. V roce 2002 kandidoval v parlamentních volbách jako čelní pražský kandidát Republikánů Miroslava Sládka. V lednu roku 2003 organizoval pochod fašistické špíny pražskou židovskou čtvrtí Josefov. Byl stíhán za hanobení rasy, národa a přesvědčení po tom, co zapálil izraelskou vlajku před budovou Rádia Svobodná Evropa. Také se odmítl nechat ošetřit lékařem, který pocházel z Nikaragui, kvůli jeho barvě pleti.“ Je to ten známý nácek, který kdysi na výročí Křišťálové noci, kdy chtěli náckové pochodovat židovským městem, vytáhl na členy Antifa plynovou pistoli.

 

Petr Kalinovský na demonstraci s pistolíPetr Kalinovský na demonstraci s pistolí|Archív

 

Dostal za to tak strašně přes hubu, že mu málem narostly pejzy. A pokud někoho argumenty ve prospěch mé kategorizace nepřesvědčily? Připoměňme si, že Kalinovský ve svém dopise Tydlitátové tuto starší dámu přirovnává k želvě.

 

Jan Čáka (vpravo) s Ladislavem BátorouJan Čáka (vpravo) s Ladislavem Bátorou|Archív

 

A pan Čáka? To je stejný č...ák jako Kalinovský. Na FB se chlubí svou fotkou s Ladislavem Bátorou. Když měla policie podezření, že někdo zavinil smrt moravského soudce, který odsoudil žháře z Vítkova, Čáka k případu smrti soudce napsal koment, za který by měl dostat přes hubu stejně jako Kalinovský kdysi. On tu domnělou vraždu schvaloval jako odplatu za tresty ve Vítkově. Dokázal tím mimo jiné, že je opravdu stejný č...ák jako Kalinovský.

 

Z Facebooka Jan ČákyZ Facebooka Jan Čáky|Archív

 

Pro zajímavost - prohlédněte si další screenshooty komunikace mezi nácky:

 

Komunikace nácků na FacebookuKomunikace nácků na Facebooku|Archív

 

Komunikace nácků na FacebookuKomunikace nácků na Facebooku|Archív