A nejhorším blafem se stává... | Reflex.cz
reklama
nahoru

A nejhorším blafem se stává...

Reflex.cz13. prosince 2011 • 06:00
A nejhorším blafem se stává...
foto: Reflex.cz

V průběhu Týdne boje proti blafům jste mohli na Reflex.cz vidět odvrácenou tvář českých restaurací, kantýn a školních jídelen. Představujeme vám vítěze.

reklama


Do redakce nám přišlo přes 150 fotografií, z nichž jsme do finále vybrali 25 nejhorších gastronomických nočních můr (nemohlo chybět vysočinové sushi, vegetariánská pizza s pečenou okurkou či Beef Stroganoff bez Beefu). A jaký je konečný výsledek?

5. místo

Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!

 

4. místo

Pizza Vegetariana :-)Pizza Vegetariana :-)

 

3. místo

Mělo by to být lososové kolečko s bramborem.Mělo by to být lososové kolečko s bramborem.

 

2. místo

Toto bylo naservírováno jedné z mých kamarádek na vánoční večeři... Musely jsme se jít najíst jinam... :-(Toto bylo naservírováno jedné z mých kamarádek na vánoční večeři... Musely jsme se jít najíst jinam... :-(

 

1. místo

Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.


 

Autoři pěti fotografií získávají balíčky s šesti speciály Reflexu. Marku Šmerdovi, který nám zaslal vítězný snímek polosyrové krkovice, proplatíme útratu v restauraci v hodnotě 1000 Kč.


Přehlídku všech blafů, které nám dorazily do redakce, najdete v následující galerii:

Reflex.cz


Klíčová slova: rx



Diskuse ke článku

 

reklama
Nejčtenější komentáře
INFO.CZ
E15
Nejčtenější
Komentáře
reklama