Galerie blafů

3/142
Přehled fotografií
Zavřít
  • Takto to mělo vypadat...
    Takto to mělo vypadat...| Zdroj: archiv via Kateřina Heroutová
  • Premiérový blaf, který dorazil do naší schránky.
    Premiérový blaf, který dorazil do naší schránky.| Zdroj: Natálie Pecinová
  • Objednával jsem si hlavní jídlo s názvem: Grilované maso čtyř chutí pro pravé labužníky, hořčice, křen, chleba - cena byla cca 139,-. Podle ceny jsem usuzoval, že to bude opravdu kulinářský zážitek. Poté, co mi objednávku z již zmiňované restaurace kolega přivezl, jsem se nestačil divit. Okamžitě jsem sáhl po fotoaparátu. Na otázku jestli jsem to dal - ano měl jsem opravdový hlad.
    Objednával jsem si hlavní jídlo s názvem: Grilované maso čtyř chutí pro pravé labužníky, hořčice, křen, chleba - cena byla cca 139,-. Podle ceny jsem usuzoval, že to bude opravdu kulinářský zážitek. Poté, co mi objednávku z již zmiňované restaurace kolega přivezl, jsem se nestačil divit. Okamžitě jsem sáhl po fotoaparátu. Na otázku jestli jsem to dal - ano měl jsem opravdový hlad.| Zdroj: Jakub Draslar
  • Pohled č.p. 3
    Pohled č.p. 3| Zdroj: Marek Šmerda
  • Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!
    Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!| Zdroj: Marie Chytilová
  • ...a ještě varianta se zelím
    ...a ještě varianta se zelím| Zdroj: Jan Špic
  • hrachová kaše s \\\\\\"přírodním plátkem\\\\\\" nebo kusem šunky
    hrachová kaše s \\\\\\"přírodním plátkem\\\\\\" nebo kusem šunky| Zdroj: David
  • \\\\\\"Slepené těstoviny, přelité blíže nespecifikovatelnou naoranžovělou omáčkou s kousky zelí, která nenápadně přetéká přes okraj talíře, vytlačovaná oschlou flákotou masa, to vše servírované na olepeném talířku umístěném na předpotopní tác ... Jestli Vážení prohraji, začnu si vařit doma sám :)\\\\\\"
    \\\\\\"Slepené těstoviny, přelité blíže nespecifikovatelnou naoranžovělou omáčkou s kousky zelí, která nenápadně přetéká přes okraj talíře, vytlačovaná oschlou flákotou masa, to vše servírované na olepeném talířku umístěném na předpotopní tác ... Jestli Vážení prohraji, začnu si vařit doma sám :)\\\\\\"| Zdroj: Vojtěch Drda
  • blaf bez komentáře
    blaf bez komentáře| Zdroj: Soňa Dereniková
  • blaf bez komentáře
    blaf bez komentáře| Zdroj: Soňa Dereniková
  • blaf bez komentáře
    blaf bez komentáře| Zdroj: David
  • Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem
    Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem| Zdroj: Jan Špic
  • ...a tak to vypadalo. \\\\\\"restauratéři jsou stále drzejší a kreativnější, což je v dnešním vysoce konkurenčním protředí, které je neustále tlačeno vysokými nároky zákazníků, novými trendy, technologiemi, standardy, nepochopitelné.\\\\\\"
    ...a tak to vypadalo. \\\\\\"restauratéři jsou stále drzejší a kreativnější, což je v dnešním vysoce konkurenčním protředí, které je neustále tlačeno vysokými nároky zákazníků, novými trendy, technologiemi, standardy, nepochopitelné.\\\\\\"| Zdroj: Kateřina Heroutová
  • Vepřový závitek
    Vepřový závitek| Zdroj: Marek Roháček
  • Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.
    Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.| Zdroj: Marek Šmerda
  • Pohled č.p. 2
    Pohled č.p. 2| Zdroj: Marek Šmerda
  • Posílám Vám fotku posledního největšího blafu co jsem jedla. Jsem milovník jídla a je to tak trošku i můj koníček. Každé ráno když jdu do práce, chodím kolem vegetariánské restaurace z které to úžasně voní, říkala jsem si že to musím vyzkoušet. Restaurace byla neustále narvaná což sem si říkala, že asi bude znamení toho že tam vaří dobře. Zhruba po roce přemlouvání jsem tam tedy zašla že si splním další gastro bobřík. No dopadlo to tak, že ani můj pes to nežral :D a každé ráno co chodím kolem už si neříkám, že to voní ale začlo mě to smrdět. Takže bud závidím vegetariánům, že jim toto chutná nebo je naopak lituji jelikož není nad knedlo - vepřo- zelo, gulášek, krkovičku a podobná jídla.
    Posílám Vám fotku posledního největšího blafu co jsem jedla. Jsem milovník jídla a je to tak trošku i můj koníček. Každé ráno když jdu do práce, chodím kolem vegetariánské restaurace z které to úžasně voní, říkala jsem si že to musím vyzkoušet. Restaurace byla neustále narvaná což sem si říkala, že asi bude znamení toho že tam vaří dobře. Zhruba po roce přemlouvání jsem tam tedy zašla že si splním další gastro bobřík. No dopadlo to tak, že ani můj pes to nežral :D a každé ráno co chodím kolem už si neříkám, že to voní ale začlo mě to smrdět. Takže bud závidím vegetariánům, že jim toto chutná nebo je naopak lituji jelikož není nad knedlo - vepřo- zelo, gulášek, krkovičku a podobná jídla.| Zdroj: Karolína Hájková
  • Blaf - jakýsi prachatický \\\\\\"špaček\\\\\\" podávaný v restauraci U Medvěda v Prachaticích jako polední menu. Dobrou chuť!
    Blaf - jakýsi prachatický \\\\\\"špaček\\\\\\" podávaný v restauraci U Medvěda v Prachaticích jako polední menu. Dobrou chuť!| Zdroj: M. Švambera
  • Restaurace Eurest Mladá Boleslav..
    Restaurace Eurest Mladá Boleslav..| Zdroj: Josef Kurty
  • Tento tataráček jsme dostali v restauraci U Švejka, v centru Českého Krumlova. Maso bylo bílé, vypadalo jako pomletá kuřecí prsa a bylo nepoživatelné. Při konfrontaci s kuchařem nám bylo vysvětleno, že hovězí svíčková po smíchání s cibulí vždy takto zesvětlá :D
    Tento tataráček jsme dostali v restauraci U Švejka, v centru Českého Krumlova. Maso bylo bílé, vypadalo jako pomletá kuřecí prsa a bylo nepoživatelné. Při konfrontaci s kuchařem nám bylo vysvětleno, že hovězí svíčková po smíchání s cibulí vždy takto zesvětlá :D| Zdroj: Kristýna Vykouřilová
  • Posielam vám môj najväčší blaf z českej reštaurácie (Hradec Králové), ktorý som ja ale aj všetci naokolo len veľmi ťažko rozdýchvali :) Názov: panenka s bramborákem a lesní omáčkou. Koho by napadlo že lesní omáčka znamená nič iné ako zohriaty čučoriedkový (boruvkový) jogurt.
    Posielam vám môj najväčší blaf z českej reštaurácie (Hradec Králové), ktorý som ja ale aj všetci naokolo len veľmi ťažko rozdýchvali :) Názov: panenka s bramborákem a lesní omáčkou. Koho by napadlo že lesní omáčka znamená nič iné ako zohriaty čučoriedkový (boruvkový) jogurt.| Zdroj: Zuzana Pospíšilová
  • Beef stroganof.Kde je ten beef?
    Beef stroganof.Kde je ten beef?| Zdroj: Paniinasan
  • Posílám fotku blafu - srnčí na smetaně. Toto „jídlo“ jsme dostali naservírované v restauraci v Jedovnicích na náměstí. Reklamovali jsme je, protože se nám nezdála váha masa na talíři. Pan vrchní asi po 20 minutách přinesl již studené jídlo zpět a bez omluvy přiznal, že porce opravdu neodpovídala deklarované hmotnosti. Kousíček masa sice přibylo, ale mezi tím se rozplynula umělá šlehačka, talíř byl upatlaný, jídlo studené. Tu druhou horší várku jsem bohužel už nevyfotila. I tak je to myslím horor.
    Posílám fotku blafu - srnčí na smetaně. Toto „jídlo“ jsme dostali naservírované v restauraci v Jedovnicích na náměstí. Reklamovali jsme je, protože se nám nezdála váha masa na talíři. Pan vrchní asi po 20 minutách přinesl již studené jídlo zpět a bez omluvy přiznal, že porce opravdu neodpovídala deklarované hmotnosti. Kousíček masa sice přibylo, ale mezi tím se rozplynula umělá šlehačka, talíř byl upatlaný, jídlo studené. Tu druhou horší várku jsem bohužel už nevyfotila. I tak je to myslím horor.| Zdroj: Táňa Absolínová
  • Tak tohle jsme dostali ve školní jídelně. Připadá Vám lákavé, jíst něco, co připomíná dětské ručičky?
    Tak tohle jsme dostali ve školní jídelně. Připadá Vám lákavé, jíst něco, co připomíná dětské ručičky?| Zdroj: Barbora Bulantová
  • Školní jídelna, na fotografii chybí záhadná tekutina, ve které bohužel embryo ztrácelo své charakteristické rysy.
    Školní jídelna, na fotografii chybí záhadná tekutina, ve které bohužel embryo ztrácelo své charakteristické rysy.| Zdroj: ber024
  • Sparťanův smile
    Sparťanův smile| Zdroj: Dvořák Jan
  • Vepřo brambor zelo pro 4 lidi.
    Vepřo brambor zelo pro 4 lidi.| Zdroj: Martin Marcián
  • Už ani vlastně nevím co to bylo....ale s klesající teplotou rostla tuhost :-D
    Už ani vlastně nevím co to bylo....ale s klesající teplotou rostla tuhost :-D| Zdroj: Jarka Tomaskova
  • Po polévce přišel hlavní chod aneb oběd na dovolené
    Po polévce přišel hlavní chod aneb oběd na dovolené| Zdroj: Klára Gazdošová
  • Toto bylo naservírováno jedné z mých kamarádek na vánoční večeři... Musely jsme se jít najíst jinam... :-(
    Toto bylo naservírováno jedné z mých kamarádek na vánoční večeři... Musely jsme se jít najíst jinam... :-(| Zdroj: Pavlína Patrovičová
  • Evergreen naši menzy - krupicová kaše. Fakt, že se koupe v másle a je připálená bohužel není moc vidět...
    Evergreen naši menzy - krupicová kaše. Fakt, že se koupe v másle a je připálená bohužel není moc vidět...| Zdroj: Lucie Drtinová
  • Maso s brokolicí (z nevysvětlitelných důvodů ve skutečnosti plněné brokolicí) a opečeným bramborem s bylinkovým čímsi zalité klasickým českým UHO. Večeře v jedné restauraci, po které jsem měla i střevní obtíže.
    Maso s brokolicí (z nevysvětlitelných důvodů ve skutečnosti plněné brokolicí) a opečeným bramborem s bylinkovým čímsi zalité klasickým českým UHO. Večeře v jedné restauraci, po které jsem měla i střevní obtíže.| Zdroj: Lucie Drtinová
  • Zapečené maso s bramborami a kukřicí zasypané sýrem, které jsem dostala na stůl jako specialitu šéfkuchaře. Gastronomická katastrofa, kterou jsem však přežila bez úhony.
    Zapečené maso s bramborami a kukřicí zasypané sýrem, které jsem dostala na stůl jako specialitu šéfkuchaře. Gastronomická katastrofa, kterou jsem však přežila bez úhony.| Zdroj: Lucie Drtinová
  • Tohle je hlavně kvalitní odrb. Objednali jsme si pizzu, v jídelníčku stálo \\\\\\"Pizza Tarantina - rajčata, sýr, šunka, salám, česnek, cibule, feferonky, oregáno - 139 Kč\\\\\\". Po otevření krabice jsme ale nevěděli, jestli se smát nebo brečet....
    Tohle je hlavně kvalitní odrb. Objednali jsme si pizzu, v jídelníčku stálo \\\\\\"Pizza Tarantina - rajčata, sýr, šunka, salám, česnek, cibule, feferonky, oregáno - 139 Kč\\\\\\". Po otevření krabice jsme ale nevěděli, jestli se smát nebo brečet....| Zdroj: Kateřina Horáková
  • Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)
    Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)| Zdroj: Tomáš Staněk
  • Sparťanův smile
    Sparťanův smile| Zdroj: Dvořák Jan
  • Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.
    Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.| Zdroj: Josef Martinec
  • Blaf, který dostal šéftrenér Běžeckého klubu Reflexu Miloš Škorpil.
    Blaf, který dostal šéftrenér Běžeckého klubu Reflexu Miloš Škorpil.| Zdroj: Miloš Škorpil
  • Pokud mě paměť neklame, toto jsou \\\\\\"italské gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou\\\\\\". Nemusíte mě litovat, nebyly pro mě. Jednalo se o normální bramborovej knedlík, nebo spíš parodii na noky a všechno to bylo přelitý neidentifikovatelnou bílo-žlutou hmotou. Navrch klasicky plátek rajčete, protože rajče se v restauraci Rustika, pardon teď už Rumika, v pražských Holešovicích dává i na svíčkovou. Máme zde slevu od zaměstnavatele na denní menu, ale po třech návštěvách a úporném zažívání jsem s touto vývařovnou skončil.
    Pokud mě paměť neklame, toto jsou \\\\\\"italské gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou\\\\\\". Nemusíte mě litovat, nebyly pro mě. Jednalo se o normální bramborovej knedlík, nebo spíš parodii na noky a všechno to bylo přelitý neidentifikovatelnou bílo-žlutou hmotou. Navrch klasicky plátek rajčete, protože rajče se v restauraci Rustika, pardon teď už Rumika, v pražských Holešovicích dává i na svíčkovou. Máme zde slevu od zaměstnavatele na denní menu, ale po třech návštěvách a úporném zažívání jsem s touto vývařovnou skončil.| Zdroj: Luděk Mareš
  • z kantyny Telekomu od nasich nemeckych sousedu. Zdaleka to neni nejhorsi jidlo, ale je alespon zdokumentovany. Udelalo by mi radost, kdyby tahle vyjimka byla zverejnena, poslal bych odkaz kamaradum, ze jejich kantyna dosahla svetoveho vehlasu! Byla by to takova pekna tecka za jejich uspechem, kterym bylo druhe misto v soutezi o nejhorsi stravovaci zarizeni v NSR... (coz mam z doslechu, nemuzu bohuzel dokazat)
    z kantyny Telekomu od nasich nemeckych sousedu. Zdaleka to neni nejhorsi jidlo, ale je alespon zdokumentovany. Udelalo by mi radost, kdyby tahle vyjimka byla zverejnena, poslal bych odkaz kamaradum, ze jejich kantyna dosahla svetoveho vehlasu! Byla by to takova pekna tecka za jejich uspechem, kterym bylo druhe misto v soutezi o nejhorsi stravovaci zarizeni v NSR... (coz mam z doslechu, nemuzu bohuzel dokazat)| Zdroj: Roman Matoska
  • Jen pro představu, Název \\\\\\"jídla\\\\\\" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla
    Jen pro představu, Název \\\\\\"jídla\\\\\\" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla| Zdroj: Zuzana Šimečková
  • Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do \\\\\\"úsměvu\\\\\\"
    Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do \\\\\\"úsměvu\\\\\\"| Zdroj: Filip Havlík
  • zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D
    zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D| Zdroj: Lukáš Suchan
  • Zasílám Vám \\\\\\"blaf\\\\\\", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší \\\\\\"výstavky\\\\\\" opravdu moc sympatií nepřítáhl...
    Zasílám Vám \\\\\\"blaf\\\\\\", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší \\\\\\"výstavky\\\\\\" opravdu moc sympatií nepřítáhl...| Zdroj: Alžběta Dordová
  • Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
    Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.| Zdroj: Eduard Bakeš
  • Tak tuhle pochoutku jsme dostali na  adaptačním kurzu. nutno podotknout, že že špagety byli rozvařené a studené zato omáčka horká, což přidalo na chuti.
    Tak tuhle pochoutku jsme dostali na adaptačním kurzu. nutno podotknout, že že špagety byli rozvařené a studené zato omáčka horká, což přidalo na chuti.| Zdroj: Eliška Minaříková
  • 150 gr. - Pečené koleno se zelím a houskovým knedlíkem, ani jsem se toho nedotknul, obsluha Restaurace Praha v Dolních Dunajovicích byla ke všemu velmi dotčena, když jsem toto blití odmítl zaplatit,  stalo se tak v srpnu 2010, snad se od té doby polepšili.
    150 gr. - Pečené koleno se zelím a houskovým knedlíkem, ani jsem se toho nedotknul, obsluha Restaurace Praha v Dolních Dunajovicích byla ke všemu velmi dotčena, když jsem toto blití odmítl zaplatit, stalo se tak v srpnu 2010, snad se od té doby polepšili.| Zdroj: Robert Hutta
  • plněná kapsa z kuřecího masa a eidamem s bylinkovou rýží.
    plněná kapsa z kuřecího masa a eidamem s bylinkovou rýží.| Zdroj: Barbora Sudová
  • Pizza Vegetariana :-)
    Pizza Vegetariana :-)| Zdroj: Suzán Peace
  • Melo se jednat o Pizzu Vegetariana, misto toho jsme dostali tohle. To dole je cibule, cervene ma byt paprika. Oboji samozrejme melo k temto surovinam daleko.
    Melo se jednat o Pizzu Vegetariana, misto toho jsme dostali tohle. To dole je cibule, cervene ma byt paprika. Oboji samozrejme melo k temto surovinam daleko.| Zdroj: Jiří Kulíšek
  • Mělo by to být lososové kolečko s bramborem.
    Mělo by to být lososové kolečko s bramborem.| Zdroj: TOmáš Stibor
  • Jídlo s názvem čokotěstoviny z naší školní jídelny - veronika P. chrudim
    Jídlo s názvem čokotěstoviny z naší školní jídelny - veronika P. chrudim| Zdroj: Veronika P., Chrudim
  • Jde o bramborak nacpany uzenym a nakrajenym hermelinem... nezapomenli ani na bohatou oblohu - Petr Kvapil
    Jde o bramborak nacpany uzenym a nakrajenym hermelinem... nezapomenli ani na bohatou oblohu - Petr Kvapil| Zdroj: Petr Kvapil
  • Hromada  jidla  vyborny blaf jak se zadusit hranolkama. Olomouc Dolany
    Hromada jidla vyborny blaf jak se zadusit hranolkama. Olomouc Dolany| Zdroj: Martin Marcián
  • Takoví jsme otrokaci ve školní jídelny. Tohle jídlo jsme dostali v prváku, mysleli jsme že se z bílé omáčky pozvracíme, kombinace hovězího masa a příloha brambory byly odporné. Tohle bylo poprvé, nyní pokaždé (3. rok), když toto uvaří, raději s úsměvem nekomentujeme a odhlašujeme.
    Takoví jsme otrokaci ve školní jídelny. Tohle jídlo jsme dostali v prváku, mysleli jsme že se z bílé omáčky pozvracíme, kombinace hovězího masa a příloha brambory byly odporné. Tohle bylo poprvé, nyní pokaždé (3. rok), když toto uvaří, raději s úsměvem nekomentujeme a odhlašujeme.| Zdroj: Annie Nguyen
  • Jídla z indické restaurace v Praze - Golden Tikka. Chuť v tomto případě odpovídala vzhledu a hliníkové misky už jen dotvářely celkovou atmosféru. A to vše za báječných 500 Kč.
    Jídla z indické restaurace v Praze - Golden Tikka. Chuť v tomto případě odpovídala vzhledu a hliníkové misky už jen dotvářely celkovou atmosféru. A to vše za báječných 500 Kč.| Zdroj: Monika Procházková
  • Posilam polotovar restaurace zdrave vyzivy v Prachaticich...
    Posilam polotovar restaurace zdrave vyzivy v Prachaticich...| Zdroj: Jan Špaček
  • Krupicová kaše ze školní jídelny.
    Krupicová kaše ze školní jídelny.| Zdroj: Wišniewska Natálie
  • Kuře se smetanovou omáčkou (nemělo to žádnou chuť, prostě blaf!).
    Kuře se smetanovou omáčkou (nemělo to žádnou chuť, prostě blaf!).| Zdroj: Tereza K.
  • Čočka s uzeným (uzené to rozhodně nebylo).
    Čočka s uzeným (uzené to rozhodně nebylo).| Zdroj: Tereza K.
  • Dobrý deň, zasielam \\\\\\"blaf\\\\\\", ktorý som dostal v menze.
    Dobrý deň, zasielam \\\\\\"blaf\\\\\\", ktorý som dostal v menze.| Zdroj: Tomas Szabo
  • v příloze posílám fotografii Moravské bašty, kterou takto servírují v hotelu Morava ve Znojmě. V jídelním lístku ji mají uvedenou jako specialitu paní Helenky. Netuším, kdo je paní Helenka, ale po ochutnání jsme ji přejmenovali na Thorovo kladivo. Z fotografie to není patrné, ale knedlík uprostřed byl okoralý a tvrdý, brambory byly tak tři dny staré, maso bez chuti a zelí naprosto nepoživatelné. A celkový dojem nezachránil ani opečený párek \\\\\\"umělecky\\\\\\" naaranžovaný na knedlíku. S pozdravem \\\\\\"Pohlreicha na ně\\\\\\"
    v příloze posílám fotografii Moravské bašty, kterou takto servírují v hotelu Morava ve Znojmě. V jídelním lístku ji mají uvedenou jako specialitu paní Helenky. Netuším, kdo je paní Helenka, ale po ochutnání jsme ji přejmenovali na Thorovo kladivo. Z fotografie to není patrné, ale knedlík uprostřed byl okoralý a tvrdý, brambory byly tak tři dny staré, maso bez chuti a zelí naprosto nepoživatelné. A celkový dojem nezachránil ani opečený párek \\\\\\"umělecky\\\\\\" naaranžovaný na knedlíku. S pozdravem \\\\\\"Pohlreicha na ně\\\\\\"| Zdroj: Alena Člupná
  • Pozor na velikost porce - má být pro 18ti leté studenty (ze školní jídelny)
    Pozor na velikost porce - má být pro 18ti leté studenty (ze školní jídelny)| Zdroj: Lucka Burešová
  • \\\\\\"Knedlíky se zelím\\\\\\" ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy
    \\\\\\"Knedlíky se zelím\\\\\\" ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy| Zdroj: Dominika B.
  • Jídlo není specifikovatelné. Ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy
    Jídlo není specifikovatelné. Ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy| Zdroj: Dominika B.
  • Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.
    Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.| Zdroj: Josef Martinec
  • Zasílám fotku palačinek, které mi naservírovali v jedné nejmenované restauraci. Tohle je pouze poloviční porce půlcentimetrové syrové palačinky, která očividně plave ve vlažné čokoládě, přeplácaná množstvím rozlité šlehačky. Nejsem \\\\\\"rypák\\\\\\", ale jediná ochutnávka a především odpudivý vzhled mluvil za vše. Palačinku jsem vrátila celou a ještě mi ji naúčtovali, aniž by proběhla nějaká kompenzace..Nejen já ale i kolegové kuchaři se nestačili divit:-)
    Zasílám fotku palačinek, které mi naservírovali v jedné nejmenované restauraci. Tohle je pouze poloviční porce půlcentimetrové syrové palačinky, která očividně plave ve vlažné čokoládě, přeplácaná množstvím rozlité šlehačky. Nejsem \\\\\\"rypák\\\\\\", ale jediná ochutnávka a především odpudivý vzhled mluvil za vše. Palačinku jsem vrátila celou a ještě mi ji naúčtovali, aniž by proběhla nějaká kompenzace..Nejen já ale i kolegové kuchaři se nestačili divit:-)| Zdroj: Kristýna Domanská
  • Som síce zo Slovenska, ale aj tak vám posielam obrázok toho, čo mi raz dali v školskej jedálni...
    Som síce zo Slovenska, ale aj tak vám posielam obrázok toho, čo mi raz dali v školskej jedálni...| Zdroj: MH 90
  • Zasilam fotku blafu. Popis k fotce: Spaghetti Frutti Di Mare ve své kráse po vylovení všech rybích kůží….
    Zasilam fotku blafu. Popis k fotce: Spaghetti Frutti Di Mare ve své kráse po vylovení všech rybích kůží….| Zdroj: Tereza Gajdošová
  • Jednoho krásného Dne u nás v práci v Kantýně:))
    Jednoho krásného Dne u nás v práci v Kantýně:))| Zdroj: galatecky
  • zasílám pohled na školní oběd pro mého školkového syna. Naštěstí ten den byl nemocný takže jídlo z ešusu putovalo přímo do odpatkového pytle. Co mě jako první napadlo bylo, že mu zřejmě vyškrábaly kastroly z předchozích dnů. Šla jsem do šk. jídelny a chtěla vědět co to má znamenat. Bylo mi sděleno, že toto \\\\\\"jídlo\\\\\\" se jmenuje Grenadýrský pochod a děti ho mají rádi.
    zasílám pohled na školní oběd pro mého školkového syna. Naštěstí ten den byl nemocný takže jídlo z ešusu putovalo přímo do odpatkového pytle. Co mě jako první napadlo bylo, že mu zřejmě vyškrábaly kastroly z předchozích dnů. Šla jsem do šk. jídelny a chtěla vědět co to má znamenat. Bylo mi sděleno, že toto \\\\\\"jídlo\\\\\\" se jmenuje Grenadýrský pochod a děti ho mají rádi.| Zdroj: Lenka Kučerová
  • posílám letošní fotku letního salátku z jedné pražské pizzerie. Že není český restauratérský svět celý zkažený dokazuje reakce vrchního, který sice zahájil alibistickou výmluvou na absolutní čerstvost užívaných surovin, ale rychle přepl do prozákaznického módu a nabídl dezert, nebo kávu zdarma. Při placení chtěl sice nejdříve salát uhradit, ale takřka obratem uznal, že je to nesmysl. Proto jsme od té doby v pizzerii obědvali už několikrát a nemáme problém se tam vracet i dál.
    posílám letošní fotku letního salátku z jedné pražské pizzerie. Že není český restauratérský svět celý zkažený dokazuje reakce vrchního, který sice zahájil alibistickou výmluvou na absolutní čerstvost užívaných surovin, ale rychle přepl do prozákaznického módu a nabídl dezert, nebo kávu zdarma. Při placení chtěl sice nejdříve salát uhradit, ale takřka obratem uznal, že je to nesmysl. Proto jsme od té doby v pizzerii obědvali už několikrát a nemáme problém se tam vracet i dál.| Zdroj: David Douša
  • Jedná se o nádivku, ktera byla součástí grilovaného pstruha. Pstruh ušel, ale nádivka byla už fear factor :)
    Jedná se o nádivku, ktera byla součástí grilovaného pstruha. Pstruh ušel, ale nádivka byla už fear factor :)| Zdroj: nikerle
  • Posílám Vám \\\\\\"super gyros\\\\\\" jak jsem si ho přinesla z restaurace Beach Cafe http://www.lunchtime.cz/beachcafe/ Už nikdy více. Rozklepané kuřecí maso,naprosto suché, bez chuti a nakrájené na kostičky, k tomu studené olejové hranolky..
    Posílám Vám \\\\\\"super gyros\\\\\\" jak jsem si ho přinesla z restaurace Beach Cafe http://www.lunchtime.cz/beachcafe/ Už nikdy více. Rozklepané kuřecí maso,naprosto suché, bez chuti a nakrájené na kostičky, k tomu studené olejové hranolky..| Zdroj: Hermanová Dana
  • \\\\\\"Gurmánská\\\\\\" topinka
    \\\\\\"Gurmánská\\\\\\" topinka| Zdroj: Jakub Konrád
  • zdravim taky musim poslat jeden ulovek z dnesni jidelny, po tom co se mi konecno odmlzily bryle videl sem tu hruzu hlavne ze je tam porek :D
    zdravim taky musim poslat jeden ulovek z dnesni jidelny, po tom co se mi konecno odmlzily bryle videl sem tu hruzu hlavne ze je tam porek :D| Zdroj: Jiří Halagačka
  • Tzatziki v podání závodní jídelny.
    Tzatziki v podání závodní jídelny.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Smažený sýr bez sýru - obal převálcoval náplň.
    Smažený sýr bez sýru - obal převálcoval náplň.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
    Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Halušky se slaninou - množství slaniny prý odpovídá všem normám, které jídelna poctivě dodržuje.
    Halušky se slaninou - množství slaniny prý odpovídá všem normám, které jídelna poctivě dodržuje.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • \\\\\\"Toto\\\\\\" vydávali za jídlo dne 31.11.2011 v kantýně pod názvem Pernštejnský vepřový plátek s bramborem. Vypadalo to lépe, než to \\\\\\"chutnalo\\\\\\" !
    \\\\\\"Toto\\\\\\" vydávali za jídlo dne 31.11.2011 v kantýně pod názvem Pernštejnský vepřový plátek s bramborem. Vypadalo to lépe, než to \\\\\\"chutnalo\\\\\\" !| Zdroj: Michal Heczko
  • ,,OBLOŽENÝ TALÍŘ\\\\\\" ....jedno z jídel Silvestrovského menu 2010/2011  v restauraci OÁZA v severních Čechách....
    ,,OBLOŽENÝ TALÍŘ\\\\\\" ....jedno z jídel Silvestrovského menu 2010/2011 v restauraci OÁZA v severních Čechách....| Zdroj: Pavlína Říhová
  • Masové nudličky v leču zpestřené eidamem třicítkou, hranolky, vkusně nazdobené oblohou (salát, meloun, ananas, kiwi, rajčátko, rajče, pomeranč, paprika, okurka, ředkvička, bílý a červený zelí s kilem kopru).
    Masové nudličky v leču zpestřené eidamem třicítkou, hranolky, vkusně nazdobené oblohou (salát, meloun, ananas, kiwi, rajčátko, rajče, pomeranč, paprika, okurka, ředkvička, bílý a červený zelí s kilem kopru).| Zdroj: Matěj Dostálek
  • Krásně okoralý špenátek s ještě víc okoralejšíma bramborama - pěknej hnus :) závodní jídelna Brno.
    Krásně okoralý špenátek s ještě víc okoralejšíma bramborama - pěknej hnus :) závodní jídelna Brno.| Zdroj: Lenka Ch.
  • Dnes jsem měla mít v menze jídlo s názvem \\\\\\"Pálivé kuře (stehno), těstoviny, přízdoba\\\\\\", které jsem měla ze včerejška objednané. Místo toho jsem dostala vepřovou plec, jelikož jim naneštěstí kuře došlo, a rozvařené těstoviny. Ani na pohled, ani doopravdy to rozhodně chutné nebylo.
    Dnes jsem měla mít v menze jídlo s názvem \\\\\\"Pálivé kuře (stehno), těstoviny, přízdoba\\\\\\", které jsem měla ze včerejška objednané. Místo toho jsem dostala vepřovou plec, jelikož jim naneštěstí kuře došlo, a rozvařené těstoviny. Ani na pohled, ani doopravdy to rozhodně chutné nebylo.| Zdroj: Darina Vnoučková
  • Lepenice z dejvické menzy
    Lepenice z dejvické menzy| Zdroj: L.Strike@seznam.cz
  • Dnešní (1.12.) Biftečky v sýrové omáčce s brambory. Servírované na náměstí v Písku. (Bifteček = sekaná uplácaná do tvaru a velikosti polovičního karbanátku)
    Dnešní (1.12.) Biftečky v sýrové omáčce s brambory. Servírované na náměstí v Písku. (Bifteček = sekaná uplácaná do tvaru a velikosti polovičního karbanátku)| Zdroj: Marek Prášil
  • Naprosta prisernost, misto masa jakejsi luncheonmeat, kase z prasku, prelite UHem redenym vyvarem z prasku. Hrasek bez chuti a zapachu rozvaren namaderu.
    Naprosta prisernost, misto masa jakejsi luncheonmeat, kase z prasku, prelite UHem redenym vyvarem z prasku. Hrasek bez chuti a zapachu rozvaren namaderu.| Zdroj: porucik@columbo.cz
  • Čočka
    Čočka| Zdroj: sar-KISS-ka
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • zasílám fotografii páteční minutky v jídelně ministerstva, kterou měla být \\\\\\"vepřová krkovička s hořčicí a sýrem a opečený brambor\\\\\\". Hořčici jsem sice na talíři ani jako základ omáčky neobjevil, nicméně \\\\\\"ajďák třicítka\\\\\\" byl zastoupen v nepřehlédnutelném množství. Brambory bych označil spíše za gumové než opečené. Gurmánský zážitek, který zde zažíváme často několikrát týdně, tentokrát vyvrcholil nálezem pěkného kuchařova vlasu.
    zasílám fotografii páteční minutky v jídelně ministerstva, kterou měla být \\\\\\"vepřová krkovička s hořčicí a sýrem a opečený brambor\\\\\\". Hořčici jsem sice na talíři ani jako základ omáčky neobjevil, nicméně \\\\\\"ajďák třicítka\\\\\\" byl zastoupen v nepřehlédnutelném množství. Brambory bych označil spíše za gumové než opečené. Gurmánský zážitek, který zde zažíváme často několikrát týdně, tentokrát vyvrcholil nálezem pěkného kuchařova vlasu.| Zdroj: Čokin
  • Tohle jsem musel nandat pro šéfa,dle jeho přání.Dietář a \\\\\\'\\\\\\'gurmán\\\\\\'\\\\\\'. 100% cholesterolu v jedné porci.
    Tohle jsem musel nandat pro šéfa,dle jeho přání.Dietář a \\\\\\'\\\\\\'gurmán\\\\\\'\\\\\\'. 100% cholesterolu v jedné porci.| Zdroj: Vladimír Benza
  • Dnes nám v jedné restauraci v Olomouci naservírovali jako polední menu tento hnus. Měla to být tortila s kuřecím masem, fazolemi a salátem. Ale realita byla jiná... Po pouhém odkrytí (mimochodem studené a tvrdé) vrchní vrstvy tortily se nám naskytl tento pohled... Mňam!
    Dnes nám v jedné restauraci v Olomouci naservírovali jako polední menu tento hnus. Měla to být tortila s kuřecím masem, fazolemi a salátem. Ale realita byla jiná... Po pouhém odkrytí (mimochodem studené a tvrdé) vrchní vrstvy tortily se nám naskytl tento pohled... Mňam!| Zdroj: Michaela P.
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
    Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.| Zdroj: Eduard Bakeš
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
    Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.| Zdroj: Alena Podhorová
  • rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
    Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.| Zdroj: Jan Ševčík
  • Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
    Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.| Zdroj: Qwertius
  • Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
    Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\\"výběrem uzenin\\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
    zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\\"výběrem uzenin\\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).| Zdroj: Alžběta Dordová
  • Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
    Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.| Zdroj: Adam Skála
  • Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
    Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.| Zdroj: Adam Skála
  • Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
    Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.| Zdroj: Votroubková K.
  • Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
    Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.| Zdroj: PanSejra
  • Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
    Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...| Zdroj: Nyderlak
  • Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
    Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.| Zdroj: Alena Podhorová
  • Evergreenem mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci
    Evergreenem mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci| Zdroj: Neznámý
  • Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)
    Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
    Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
    Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
    Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
    Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
    Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
    Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
    Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
    Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
    Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
    Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.| Zdroj: 41havlovska
  • Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
    Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.| Zdroj: Michal Jirousek
  • Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
    Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
    Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
    Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((| Zdroj: Pavel Karas
  • Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza.  Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
    Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza. Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.| Zdroj: Lukáš Fiedler
  • Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
    Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D| Zdroj: Václav Michal
  • Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl \\\\\\"svůj den\\\\\\", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
    Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl \\\\\\"svůj den\\\\\\", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.| Zdroj: Čeněk Sudek
  • Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
    Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.| Zdroj: Petr L.
  • Oběd z menzy v Německu (smažený sýr, těstoviny a kečup). Proto nebuďme přehnaně kritičtí. :-)
    Oběd z menzy v Německu (smažený sýr, těstoviny a kečup). Proto nebuďme přehnaně kritičtí. :-)| Zdroj: Helenka Robbie
  • Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
    Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.| Zdroj: Michal Wiglasz
  • Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
    Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO| Zdroj: Maraloun
  • jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
    jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)| Zdroj: Freeman
  • Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D
    Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D| Zdroj: Jiří Culák
Takto to mělo vypadat...
Premiérový blaf, který dorazil do naší schránky.
Objednával jsem si hlavní jídlo s názvem: Grilované maso čtyř chutí pro pravé labužníky, hořčice, křen, chleba - cena byla cca 139,-. Podle ceny jsem usuzoval, že to bude opravdu kulinářský zážitek. Poté, co mi objednávku z již zmiňované restaurace kolega přivezl, jsem se nestačil divit. Okamžitě jsem sáhl po fotoaparátu. Na otázku jestli jsem to dal - ano měl jsem opravdový hlad.
Pohled č.p. 3
Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!
...a ještě varianta se zelím
hrachová kaše s \\\\\\"přírodním plátkem\\\\\\" nebo kusem šunky
\\\\\\"Slepené těstoviny, přelité blíže nespecifikovatelnou naoranžovělou omáčkou s kousky zelí, která nenápadně přetéká přes okraj talíře, vytlačovaná oschlou flákotou masa, to vše servírované na olepeném talířku umístěném na předpotopní tác ... Jestli Vážení prohraji, začnu si vařit doma sám :)\\\\\\"
blaf bez komentáře
blaf bez komentáře
blaf bez komentáře
Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem
...a tak to vypadalo. \\\\\\"restauratéři jsou stále drzejší a kreativnější, což je v dnešním vysoce konkurenčním protředí, které je neustále tlačeno vysokými nároky zákazníků, novými trendy, technologiemi, standardy, nepochopitelné.\\\\\\"
Vepřový závitek
Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.
Pohled č.p. 2
Posílám Vám fotku posledního největšího blafu co jsem jedla. Jsem milovník jídla a je to tak trošku i můj koníček. Každé ráno když jdu do práce, chodím kolem vegetariánské restaurace z které to úžasně voní, říkala jsem si že to musím vyzkoušet. Restaurace byla neustále narvaná což sem si říkala, že asi bude znamení toho že tam vaří dobře. Zhruba po roce přemlouvání jsem tam tedy zašla že si splním další gastro bobřík. No dopadlo to tak, že ani můj pes to nežral :D a každé ráno co chodím kolem už si neříkám, že to voní ale začlo mě to smrdět. Takže bud závidím vegetariánům, že jim toto chutná nebo je naopak lituji jelikož není nad knedlo - vepřo- zelo, gulášek, krkovičku a podobná jídla.
Blaf - jakýsi prachatický \\\\\\"špaček\\\\\\" podávaný v restauraci U Medvěda v Prachaticích jako polední menu. Dobrou chuť!
Restaurace Eurest Mladá Boleslav..
Tento tataráček jsme dostali v restauraci U Švejka, v centru Českého Krumlova. Maso bylo bílé, vypadalo jako pomletá kuřecí prsa a bylo nepoživatelné. Při konfrontaci s kuchařem nám bylo vysvětleno, že hovězí svíčková po smíchání s cibulí vždy takto zesvětlá :D
Posielam vám môj najväčší blaf z českej reštaurácie (Hradec Králové), ktorý som ja ale aj všetci naokolo len veľmi ťažko rozdýchvali :) Názov: panenka s bramborákem a lesní omáčkou. Koho by napadlo že lesní omáčka znamená nič iné ako zohriaty čučoriedkový (boruvkový) jogurt.
Beef stroganof.Kde je ten beef?
Posílám fotku blafu - srnčí na smetaně. Toto „jídlo“ jsme dostali naservírované v restauraci v Jedovnicích na náměstí. Reklamovali jsme je, protože se nám nezdála váha masa na talíři. Pan vrchní asi po 20 minutách přinesl již studené jídlo zpět a bez omluvy přiznal, že porce opravdu neodpovídala deklarované hmotnosti. Kousíček masa sice přibylo, ale mezi tím se rozplynula umělá šlehačka, talíř byl upatlaný, jídlo studené. Tu druhou horší várku jsem bohužel už nevyfotila. I tak je to myslím horor.
Tak tohle jsme dostali ve školní jídelně. Připadá Vám lákavé, jíst něco, co připomíná dětské ručičky?
Školní jídelna, na fotografii chybí záhadná tekutina, ve které bohužel embryo ztrácelo své charakteristické rysy.
Sparťanův smile
Vepřo brambor zelo pro 4 lidi.
Už ani vlastně nevím co to bylo....ale s klesající teplotou rostla tuhost :-D
Po polévce přišel hlavní chod aneb oběd na dovolené
Toto bylo naservírováno jedné z mých kamarádek na vánoční večeři... Musely jsme se jít najíst jinam... :-(
Evergreen naši menzy - krupicová kaše. Fakt, že se koupe v másle a je připálená bohužel není moc vidět...
Maso s brokolicí (z nevysvětlitelných důvodů ve skutečnosti plněné brokolicí) a opečeným bramborem s bylinkovým čímsi zalité klasickým českým UHO. Večeře v jedné restauraci, po které jsem měla i střevní obtíže.
Zapečené maso s bramborami a kukřicí zasypané sýrem, které jsem dostala na stůl jako specialitu šéfkuchaře. Gastronomická katastrofa, kterou jsem však přežila bez úhony.
Tohle je hlavně kvalitní odrb. Objednali jsme si pizzu, v jídelníčku stálo \\\\\\"Pizza Tarantina - rajčata, sýr, šunka, salám, česnek, cibule, feferonky, oregáno - 139 Kč\\\\\\". Po otevření krabice jsme ale nevěděli, jestli se smát nebo brečet....
Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)
Sparťanův smile
Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.
Blaf, který dostal šéftrenér Běžeckého klubu Reflexu Miloš Škorpil.
Pokud mě paměť neklame, toto jsou \\\\\\"italské gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou\\\\\\". Nemusíte mě litovat, nebyly pro mě. Jednalo se o normální bramborovej knedlík, nebo spíš parodii na noky a všechno to bylo přelitý neidentifikovatelnou bílo-žlutou hmotou. Navrch klasicky plátek rajčete, protože rajče se v restauraci Rustika, pardon teď už Rumika, v pražských Holešovicích dává i na svíčkovou. Máme zde slevu od zaměstnavatele na denní menu, ale po třech návštěvách a úporném zažívání jsem s touto vývařovnou skončil.
z kantyny Telekomu od nasich nemeckych sousedu. Zdaleka to neni nejhorsi jidlo, ale je alespon zdokumentovany. Udelalo by mi radost, kdyby tahle vyjimka byla zverejnena, poslal bych odkaz kamaradum, ze jejich kantyna dosahla svetoveho vehlasu! Byla by to takova pekna tecka za jejich uspechem, kterym bylo druhe misto v soutezi o nejhorsi stravovaci zarizeni v NSR... (coz mam z doslechu, nemuzu bohuzel dokazat)
Jen pro představu, Název \\\\\\"jídla\\\\\\" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla
Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do \\\\\\"úsměvu\\\\\\"
zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D
Zasílám Vám \\\\\\"blaf\\\\\\", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší \\\\\\"výstavky\\\\\\" opravdu moc sympatií nepřítáhl...
Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
Tak tuhle pochoutku jsme dostali na  adaptačním kurzu. nutno podotknout, že že špagety byli rozvařené a studené zato omáčka horká, což přidalo na chuti.
150 gr. - Pečené koleno se zelím a houskovým knedlíkem, ani jsem se toho nedotknul, obsluha Restaurace Praha v Dolních Dunajovicích byla ke všemu velmi dotčena, když jsem toto blití odmítl zaplatit,  stalo se tak v srpnu 2010, snad se od té doby polepšili.
plněná kapsa z kuřecího masa a eidamem s bylinkovou rýží.
Pizza Vegetariana :-)
Melo se jednat o Pizzu Vegetariana, misto toho jsme dostali tohle. To dole je cibule, cervene ma byt paprika. Oboji samozrejme melo k temto surovinam daleko.
Mělo by to být lososové kolečko s bramborem.
Jídlo s názvem čokotěstoviny z naší školní jídelny - veronika P. chrudim
Jde o bramborak nacpany uzenym a nakrajenym hermelinem... nezapomenli ani na bohatou oblohu - Petr Kvapil
Hromada  jidla  vyborny blaf jak se zadusit hranolkama. Olomouc Dolany
Takoví jsme otrokaci ve školní jídelny. Tohle jídlo jsme dostali v prváku, mysleli jsme že se z bílé omáčky pozvracíme, kombinace hovězího masa a příloha brambory byly odporné. Tohle bylo poprvé, nyní pokaždé (3. rok), když toto uvaří, raději s úsměvem nekomentujeme a odhlašujeme.
Jídla z indické restaurace v Praze - Golden Tikka. Chuť v tomto případě odpovídala vzhledu a hliníkové misky už jen dotvářely celkovou atmosféru. A to vše za báječných 500 Kč.
Posilam polotovar restaurace zdrave vyzivy v Prachaticich...
Krupicová kaše ze školní jídelny.
Kuře se smetanovou omáčkou (nemělo to žádnou chuť, prostě blaf!).
Čočka s uzeným (uzené to rozhodně nebylo).
Dobrý deň, zasielam \\\\\\"blaf\\\\\\", ktorý som dostal v menze.
v příloze posílám fotografii Moravské bašty, kterou takto servírují v hotelu Morava ve Znojmě. V jídelním lístku ji mají uvedenou jako specialitu paní Helenky. Netuším, kdo je paní Helenka, ale po ochutnání jsme ji přejmenovali na Thorovo kladivo. Z fotografie to není patrné, ale knedlík uprostřed byl okoralý a tvrdý, brambory byly tak tři dny staré, maso bez chuti a zelí naprosto nepoživatelné. A celkový dojem nezachránil ani opečený párek \\\\\\"umělecky\\\\\\" naaranžovaný na knedlíku. S pozdravem \\\\\\"Pohlreicha na ně\\\\\\"
Pozor na velikost porce - má být pro 18ti leté studenty (ze školní jídelny)
\\\\\\"Knedlíky se zelím\\\\\\" ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy
Jídlo není specifikovatelné. Ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy
Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.
Zasílám fotku palačinek, které mi naservírovali v jedné nejmenované restauraci. Tohle je pouze poloviční porce půlcentimetrové syrové palačinky, která očividně plave ve vlažné čokoládě, přeplácaná množstvím rozlité šlehačky. Nejsem \\\\\\"rypák\\\\\\", ale jediná ochutnávka a především odpudivý vzhled mluvil za vše. Palačinku jsem vrátila celou a ještě mi ji naúčtovali, aniž by proběhla nějaká kompenzace..Nejen já ale i kolegové kuchaři se nestačili divit:-)
Som síce zo Slovenska, ale aj tak vám posielam obrázok toho, čo mi raz dali v školskej jedálni...
Zasilam fotku blafu. Popis k fotce: Spaghetti Frutti Di Mare ve své kráse po vylovení všech rybích kůží….
Jednoho krásného Dne u nás v práci v Kantýně:))
zasílám pohled na školní oběd pro mého školkového syna. Naštěstí ten den byl nemocný takže jídlo z ešusu putovalo přímo do odpatkového pytle. Co mě jako první napadlo bylo, že mu zřejmě vyškrábaly kastroly z předchozích dnů. Šla jsem do šk. jídelny a chtěla vědět co to má znamenat. Bylo mi sděleno, že toto \\\\\\"jídlo\\\\\\" se jmenuje Grenadýrský pochod a děti ho mají rádi.
posílám letošní fotku letního salátku z jedné pražské pizzerie. Že není český restauratérský svět celý zkažený dokazuje reakce vrchního, který sice zahájil alibistickou výmluvou na absolutní čerstvost užívaných surovin, ale rychle přepl do prozákaznického módu a nabídl dezert, nebo kávu zdarma. Při placení chtěl sice nejdříve salát uhradit, ale takřka obratem uznal, že je to nesmysl. Proto jsme od té doby v pizzerii obědvali už několikrát a nemáme problém se tam vracet i dál.
Jedná se o nádivku, ktera byla součástí grilovaného pstruha. Pstruh ušel, ale nádivka byla už fear factor :)
Posílám Vám \\\\\\"super gyros\\\\\\" jak jsem si ho přinesla z restaurace Beach Cafe http://www.lunchtime.cz/beachcafe/ Už nikdy více. Rozklepané kuřecí maso,naprosto suché, bez chuti a nakrájené na kostičky, k tomu studené olejové hranolky..
\\\\\\"Gurmánská\\\\\\" topinka
zdravim taky musim poslat jeden ulovek z dnesni jidelny, po tom co se mi konecno odmlzily bryle videl sem tu hruzu hlavne ze je tam porek :D
Tzatziki v podání závodní jídelny.
Smažený sýr bez sýru - obal převálcoval náplň.
Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
Halušky se slaninou - množství slaniny prý odpovídá všem normám, které jídelna poctivě dodržuje.
\\\\\\"Toto\\\\\\" vydávali za jídlo dne 31.11.2011 v kantýně pod názvem Pernštejnský vepřový plátek s bramborem. Vypadalo to lépe, než to \\\\\\"chutnalo\\\\\\" !
,,OBLOŽENÝ TALÍŘ\\\\\\" ....jedno z jídel Silvestrovského menu 2010/2011  v restauraci OÁZA v severních Čechách....
Masové nudličky v leču zpestřené eidamem třicítkou, hranolky, vkusně nazdobené oblohou (salát, meloun, ananas, kiwi, rajčátko, rajče, pomeranč, paprika, okurka, ředkvička, bílý a červený zelí s kilem kopru).
Krásně okoralý špenátek s ještě víc okoralejšíma bramborama - pěknej hnus :) závodní jídelna Brno.
Dnes jsem měla mít v menze jídlo s názvem \\\\\\"Pálivé kuře (stehno), těstoviny, přízdoba\\\\\\", které jsem měla ze včerejška objednané. Místo toho jsem dostala vepřovou plec, jelikož jim naneštěstí kuře došlo, a rozvařené těstoviny. Ani na pohled, ani doopravdy to rozhodně chutné nebylo.
Lepenice z dejvické menzy
Dnešní (1.12.) Biftečky v sýrové omáčce s brambory. Servírované na náměstí v Písku. (Bifteček = sekaná uplácaná do tvaru a velikosti polovičního karbanátku)
Naprosta prisernost, misto masa jakejsi luncheonmeat, kase z prasku, prelite UHem redenym vyvarem z prasku. Hrasek bez chuti a zapachu rozvaren namaderu.
Čočka
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
zasílám fotografii páteční minutky v jídelně ministerstva, kterou měla být \\\\\\"vepřová krkovička s hořčicí a sýrem a opečený brambor\\\\\\". Hořčici jsem sice na talíři ani jako základ omáčky neobjevil, nicméně \\\\\\"ajďák třicítka\\\\\\" byl zastoupen v nepřehlédnutelném množství. Brambory bych označil spíše za gumové než opečené. Gurmánský zážitek, který zde zažíváme často několikrát týdně, tentokrát vyvrcholil nálezem pěkného kuchařova vlasu.
Tohle jsem musel nandat pro šéfa,dle jeho přání.Dietář a \\\\\\'\\\\\\'gurmán\\\\\\'\\\\\\'. 100% cholesterolu v jedné porci.
Dnes nám v jedné restauraci v Olomouci naservírovali jako polední menu tento hnus. Měla to být tortila s kuřecím masem, fazolemi a salátem. Ale realita byla jiná... Po pouhém odkrytí (mimochodem studené a tvrdé) vrchní vrstvy tortily se nám naskytl tento pohled... Mňam!
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\\"výběrem uzenin\\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
Evergreenem mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci
Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)
Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza.  Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl \\\\\\"svůj den\\\\\\", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
Oběd z menzy v Německu (smažený sýr, těstoviny a kečup). Proto nebuďme přehnaně kritičtí. :-)
Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D