Sexuální "robotka" Kanda

Sexuální "robotka" Kanda Zdroj: LumiDolls

Výroba v továrně Real Dolls.
Výroba v továrně Real Dolls.
Výroba v továrně Real Dolls.
Výroba v továrně Real Dolls.
Výroba v továrně Real Dolls.
39
Fotogalerie

Sexuálním robotům se nevyhneme: Čeká nás umělá prostituce i prázdninové resorty se sexboty

Roboti na sex, roboti jako partneři pro život, roboti jako plnohodnotní občané státu s vlastním cestovním pasem. Není to hudba vzdálené budoucnosti. Děje se to právě teď.

Sex dolls nebo také sex roboti dali vzniknou celému novému průmyslovému odvětví, které se nazývá „sex tech“. Tržní kapitalizace všech sex tech společností je odhadována na 30 miliard dolarů a s jistotou můžeme v příštích letech očekávat prudký růst.

K oblibě RealDolls výrazně pomohl rozhlasový moderátor Howard Stern, který se v roce 1997 s jednou z nich pomiloval v živém vysílání. „Přísahám bohu, to byl nejlepší sex v životě. Lepší než se skutečnou ženou!“ vykřikoval nadšený Stern tehdy do éteru.  

Humanoidky s kostrou z PVC, ocelovými klouby, tkáněmi ze silikonu a umělou inteligencí, jsou na míle vzdálené nafukovacím pannám. Poskládat si svoji humanoidku není jen tak, nabídka je neskutečně široká. V nejlevnějších variantách můžete volit mezi 11 anatomicky věrnými těly o váze 30 až 60 kilogramů, na něž lze magnetem připnout 31 různých obličejů a 14 různě tvarovaných vagín dle výběru. Podle vlastního vkusu dále vybíráte ze 42 různých druhů prsních bradavek a stejně tak máte nekonečné možnosti ve volbě pubického ochlupení. Podle vlastních preferencí se rozhodujete, zda využijete možnosti, aby měla vaše budoucí společnice pihy a pokud ano, tak zda po celém těle, či jen v obličeji. Je libo sex s avatarkou, mimozemšťanskou, elfkou? Naprosto žádný problém. Ostatně například elfí uši jsou v základní nabídce.

RealDolls se pohybují v cenovém rozmezí od 4400 do 50 tisíc dolarů. Náročný zákazník se tak dostane za pořízení vysněné ženy přes milion korun.

Jak už jste asi pochopili, ve světě sex techu se meze zkrátka nekladou. Proto si můžete zakoupit Real Doll hermafrodita, stejně jako transgendera. Nezapomíná se na nikoho. Důkazem jsou čtyři základní typy mužských humanoidů, které by měli uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších žen.

 

Co nás čeká?

Prázdninové resorty se sexuálními roboty

„Sex s lidmi může být brzy minulostí,“ hlásá již dlouho britský matematik a fyzik Ian Pearson. A jak se zdá, jeho myšlenky nejsou ani zdaleka tak vzdálené realitě, jak by se mohlo na první pohled zdát. Podporuje nejen známá australská sexuoložka Michelle Mars, která tvrdí, že do světa proniknou prázdninové resorty se sexuálními roboty. Ale také technologický guru David Levy. Ten v knize Láska a sex s roboty uvádí, že kolem roku 2050 bude mít každý muž nějakou humanoidní společnici.

Samolubrikace

V současnou chvíli se velmi aktivně pracuje na systému samolubrikace, po kterém volá stále větší množství zákazníků. Přejí si, aby panny uměly simulovat ženské zvlhnutí pochvy při sexuálním vzrušení.

Robotická prostituce

Důkazem, že se doba řítí závratným tempem dopředu, je i barcelonský podnik Lumi Dolls. Jedná se o první nevěstinec, který nabízí sex s neživými prostitutkami. Vybírat můžete z pětice ultrarealistických panen pro sexuální potěšení. Lumi Dolls jsou prozatím nehybné a nemluvné. Maximální standart, který vám mohou tyto panny nabídnout, je výhřevná funkce, která udržuje jejich tělo v teplotě 37 °C. Na první seznámení by to však mohlo stačit.

Více o robotizaci světa a umělé inteligenci si můžete přečíst v časopise infoLAB, který je právě na stáncích. Můžete si ho objednat také pomocí SMS, přesný návod naleznete v galerii.