Video placeholde

Blue Man Group exkluzivně: 3 modří plešouni přiváží do Prahy show, na kterou se jen tak nezapomene

Jsou modří, plešatí a vyprodávají haly po celém světě. Skupinka umělců, kteří si říkají Blue Man Group, je celosvětovým fenoménem. Jejich show se těžko popisuje, ale jde o směsici pohybového divadla, koncertu, kouzelnických triků a hodně rozjeté techno párty. Adam Erdossy, jeden z členů Blue Man Group, poskytl Reflexu exkluzivní rozhovor. Podívejte se na video!

Blue Man Group, velmi populární a několikrát oceněný celosvětový fenomén, poprvé navštíví Českou republiku v rámci svého světového turné. Vyhlášené scénické uvedení, nejvíc známé a uznávané díky hlavním protagonistům, triu plešatých a modrých umělců, představí mezi 20. a 22. dubnem 2018 v pražském Kongresovém centru.

K dnešnímu dni vidělo představení z produkce Blue Man Group více než 35 milionů lidí ve více než 20 zemích po celém světě. Nové světové turné představí oblíbené klasické kousky Blue Man společně s novinkami, protože program je neustále aktualizován a osvěžován novou hudbou, novými příběhy, vlastnoručně vyrobenými nástroji a nejmodernějšími technologiemi. Blue Man Group přiváží agentura Live Nation a Solootions pod hlavičkou Prima COOL.

Proč jsou modří, jak vypadá jejich show a co ukážou v Česku? Nejen to se dozvíte ve videu v úvodu článku!