Johny Machette vydal nový videoklip k singlu Snílek

Johny Machette vydal nový videoklip k singlu Snílek Zdroj: Johny Machette

Johny Machette vydal nový videoklip k singlu Snílek
Johny Machette vydal nový videoklip k singlu Snílek
Johny Machette vydal nový videoklip k singlu Snílek
Johny Machette vydal nový videoklip k singlu Snílek
4
Fotogalerie

Hvězda internetu Johny Machette vydal videoklip k debutové desce

Johny Machette vydal nový videoklip k singlu s názvem 'Snílek'. Nabádá v něm lidi, aby si šli za svými sny. Vzhledem k tomu, že je populární mezi mladými, kteří mnohdy ještě ani neví, co od života chtějí, jeho text je na místě. Sám sebe vnímá jako snílka, který má ambice jít si za svým. A jeho sen vychází."Měl bych se chovat rozumně a dospěle. Ale nechci skončit tak, že budu dělat něco, co mě nebaví a promarním tak svůj život. Pořád jsem jako malý dítě, který si chce plnit sny a přání," říká.


'Snílek' ukazuje, jaký ve skutečnosti je. V klipu se objevuje hned čtyřikrát a upozorňuje na to, že jsme každý jiný. Pořád sní a sny si plní. Nabádá k tomu proto i ostatní. "Člověk by si měl jít za svým a nevzdávat se. Nemusíte jednou chodit domů z práce, která vás nebaví a dělat ji jen proto, abyste něco dělali," říká mladý rapper. Zároveň ale dává najevo, že i sláva má své temné stránky – v Čechách se totiž úspěch neodpouští. "Hodně lidí mi vyhrožovalo, mě to ale posouvá dál," dodává Johny Machette.

O jeho ambicích a cílevědomosti se můžete přesvědčit sami. Nedělá klasický RAP, ale RAOP (spojení rapu + popu). Je mu teprve jednadvacet a má za sebou velmi úspěšný rok. V anketě Český Slavík Mattoni se stal Hvězdou internetu pro rok 2013. Mimo jiné dostal ocenění také za nejvyhledávanější osobou českého internetu. Do povědomí se dostal díky hitu s názvem 'Se zbláznim', beat si půjčil od amerického rappera Macklemora. Původně váhal, jestli má klip vůbec vydat. Bavil ale jeho i okolí, a tak neváhal. A udělal dobře. Video má dnes na Youtube bezmála 6 milionů shlédnutí a obrátilo mu život vzhůru nohama.

Podíval se do Ameriky, začaly chodit pracovní nabídky. Přišly první koncerty a vyprodané kluby. Dnes úspěšně studuje Akademii žurnalistiky a nových médií (AKAZ) v Praze, každé pondělí vysílá na internetovém rádiu, kde má svou vlastní show, koncertuje na velkých hudebních festivalech, chystá se na turné a v červnu vydává desku.

Sněte a plňte si svá přání. Má to smysl. Johny Machette je toho živým důkazem. Nahoru se dostal sám, vypracoval se od nuly. Neusíná na vavřínech a tvrdě na sobě pracuje. Má totiž sny a není jich málo.