Běh

Běh Zdroj: Profimedia.cz

Chcete příští rok uběhnout maraton nebo půlmaraton? Vyběhněte už teď. S Běžeckým klubem Reflexu

Zapojte se do Běžeckého klubu Reflexu. První společný trénink již v neděli 20. listopadu.

Každý den nově naleznete na Reflex.cz tipy pro běžce. Každý týden pro vás připravíme běžecký plán. Nemusíte se bát: myslíme na to, že nás čtou i začátečníci. Takže výmluvy ve stylu "na to já nemám" zde neplatí. Běhat s Reflexem může každý.

 

 

Svůj tréninkový plán dostanete emailem vždy před víkendem do své poštovní schránky. V něm se dozvíte, jak trénovat, abyste se postupně dostali do formy a příští rok zvládli i (půl)maraton. Pokud chcete dostávat tréninkový plán, přihlašte se zde. V e-mailu navíc budete mít upozornění na nové články a navzájem se budeme motivovat, abychom jako běžci neodpadli.

 

 

Přihlašte se do Běžeckého klubu Reflexu. Můžete si vybrat ze čtyř kategorií a podle toho dostanete v pátek první tréninkový plán: sporťáci (už nyní sportujete každý den), víkenďáci (sportujete o víkendech), chroničtí začátečníci (už jste běhali, ale nevydrželi) a úplní začátečníci. Formulář zde.

 

 

Naším "šéftrenérem" je Miloš Škorpil, známý český ultramaratónec a provozovatel Běžecké školy. Budeme se scházet také na skutečných trénincích, nejčastěji v Praze, ale i v dalších českých městech. Ten první se uskuteční už tuto neděli 20. listopadu v 15:00 odopoledne v pražské Stromovce. Sraz je před vchodem do Planetária (pět minut od zastávky tramvaje směrem do parku).

 

 

Běhání není jen pro někoho, běhat se dá kdykoliv a kdekoliv. Že už začaly podzimní mlhy a brzy napadne sníh? To jsou jen výmluvy! Slovy Miloše Škorpila: "Neexistuje nic jako nevhodné běžecké podmínky. Jsou jen špatně oblečení běžci."

 

Těšíme se na vás!