Komentáře

Zpět na článek

Mohla by nás už vláda přestat otravovat svými rozpory a kauzami?

4 komentářů

sirien
1. března 2011 • 00:09
že se vůbec o to co se teď děje někdo zajímáte. Protože, zcela upřímně, to je kontraproduktivní:
- a) čím víc kauz vidíte, tím víc jich zapomenete. Schválně, co se v politice dělo před rokem, hm?
- b) čím víc pozornosti politici cítí skrze aktuální média, tím populističtější, ergo nezodpovědnější rozhodnutí dělají.

Neříkám, že by se měla ignorovat korupce nebo doočíbijící nekompetence nebo tak něco, ale proč, probohy, dávat pozornost tomu, s kým si Nečas, toho času premiér, zrovna hodlá vážně promlouvat? Co je na tom zajímavýho? Stejně nezajímavá blbost, jako když Topolánek ukazoval na Kalouska, že je jednička. Vůbec ničeho důležitého se to ve skutečnosti netýká, ale čím víc podobných věcí lidé vidí, tím více zapomínají na skutečně důležité problémy, které mají politici na krku.

Osobně jsem se rozhodl že na politiku ještě minimálně dva roky kašlu a tak čtvrt roku před dalšíma volbama si na google cache vyhrabu, co ta která strana a vláda jako celek na začátku svého působení slibovala, pak se mrknu na aktuální stav, tedy kolik reforem a jak dobře podle mého názoru udělala a to, co bylo mezi tím, tj. to, jak se k požadovanému výsledku došlo a o jaké všechny hádky a ukazování jedniček se v průběhu zakopávalo, mi může bejt ukradený, podstatné je jenom to co politici řekli že udělají a co nakonec opravdu udělali, tj. slib a adekvátní výsledek.
2592
28. února 2011 • 17:22
Nejsou to náhodou ti druhořadoví novináři, Vaši kolegové? Kdybyste nevyráběli bulvární "dramata", tak nějaké hádky ve vládě má národ u konečníku. Takže příště raději do vlastních řad!
pajapeterka
28. února 2011 • 15:16
konečně se v bleskoflexu našel článek s kterým do puntíku souhlasím...jen tak dál........
von.rammstein
28. února 2011 • 18:03
a že zrovna od pana bucherta