Komentáře
vonrammstein
0
Trošku to přehnala. Od tý doby ji silně nemám rád. Kdokoliv cokoliv páchá z komoušema, u mě skončit provždy a nafurt a ímrvére.
Přejít do diskuze
Všichni přece chápali, že ta kandidatura byla jen natruc Švejnarovi a jinak toho šášu vyklepnout nešlo. 

Třeba když kandidovala na prezidenta za KSČM? Rudý kostýmek, třešně v uších? To mi přijde jako dost racionální důvod. Ta madam udělá cokoliv, aby dostala sesli. Doslova cokoliv.
Zkušenost praví že ti, co už peníze mají aniž by je nakradli (bývalí podnikatelé, lidé co je zdědili atp.) už nijak zvlášť nekradou... taky se blbě podplácí, protože "běžná" výše úplatku pro ně není ani omylem tak zajímavá, aby o ní jen uvažovali a vyšší úplatek jim nestojí tolik za to, když už mají peněz dost.
K tomu všemu není vůbec hloupá a má i dost smyslu pro humor. Ta by v pohodě vyběhla i se Sarkym nebo Mengelovou a nepodělala se z EU!!! A to se počítá!!!!! 

čím vám paní Bobošíková tak leze na nervy? Je pohledná. Hloupá taky není. Prokázala, že neutíká z boje, i když se zdá být předem prohraný (vzpomínáte na Bobovizi z obýváku?), kolem a kolem vzato nevidím racionální důvod, proč ne. Stejně mi zaskočí, když projdu kolem sloupku a na něm plakátek "žena na svém místě" nebo "Hvězda našeho města".
Tak takhle bych to zrovna neformuloval. Kde by bylo Česko(slovensko), bylo-li by vůbec, kdyby se "nevzrušovali" lidé zvenčí?
Ovšem....ty jeho názory....nejen na této diskusi....
Ovšem....ty jeho názory....nejen na této diskusi....