Komentáře

Zpět na článek

Prezidentka Bobošíková, to bude ono

35 komentářů

fargo2
8. února 2011 • 18:15
Nebyla Bobošíková za socialismu nějaká funkcionářka v SSM (Socialistický svaz mládeže)? Pokud ano, už tenkrát šla s dobou. ))
kkk999
7. února 2011 • 18:40
Hurvínek, Hurvínek, Hurvínek - volte Hurvínka...
pppppp
7. února 2011 • 16:17
Panenkomaríííja!!
Jméno toho Škromacha opravdu někdo vyslovil v souvislosti s možnými kandidáty na presi­denta!­!!????­????
andrea68
6. února 2011 • 22:09
protože jako glosátorka politiky dokázala tzv. uhodit hřebíček na hlavičku. Vzpomínám, jak ostře kritizovala Topolánka za to, že ze své manželky udělal asistentku. A copak se stalo, když se přes spolek Železného dostala do Evropského parlamentu, no samozřejmě ihned svého mužíčka učinila svým asistentem s podstatně vyšším platem než dostávala Pavla Topolánková. Od té doby už to zřejmě "v rámci protikorupčního tažení" dělají poslanci a senátoři běžně, protože co je doma, to se počítá.
Takovou prezidentku nechci, ale jako jeden z mála slušných politiků mi připadá pan Heger, a ten by to asi při své skromnosti nevzal.
kovarik
5. února 2011 • 15:37
Jímá mne hrůza, že někdo může brát kandidaturu paní Bobošíkové vůbec vážně. 21 let po revoluci bude kandidovat žena, která přijala kandidaturu komunistů na prezidentku ? To je skutečně síla !
sedlakjura
3. února 2011 • 10:33
dosud uveřejněných kandidátů mi připadá Bobošíková jako nejlepší volba. Na fotkách nevypadá vůbec špatně a člověka nenudí. Rýpne si do všeho a do všech a aspoň by s ní byla sranda.
kkk999
4. února 2011 • 07:28
Já bych navrhl, abychom prezidenty měli tři - Hurvínka, Spejbla a Máničku, škody by nadělali rozhodně míň než Bobošíková a podobná telata a sranda by byla s nimi taky...
tritecky
4. února 2011 • 08:52
to je v podstatě to, o čem jsem níž mluvila - jo, ta baba mě taky něčím strašně s... Vyvolává ve mě pocit ohromení, takový "to snad ani není možný". ale když to vezmu racionálně, je to v porovnání s ostatními možnostmi (popř. v porovnání s tím, co jsme už viděli) opravdu tak strašné? Odpověď zní: ne. A aspoň vypadá esteticky.
sendyman
4. února 2011 • 12:07
Myslíte "viděli" z možných kandidátů, nebo už na postu prezidenta?
Výhrady mám k oběma, ale upřímně, myslím si, že v danou chvíli prostě lepší k mání prostě nebyli...
A pokud bych měl srovnat ty dva, líp mi vychází Havel. Je to spíš pocitové, než racionální, ale je to tak. Snad proto, že byl určitě nejlepší pro zviditelnění "nového" Československa, potažmo ČR - svět ho "žral", což se o p. profesorovi zrovna říct nedá.
Proti Bobo taky nejsem. Z těch možností...
(Pro Strašidla: o sobě se nezmiňuji z vrozené skromnosti! )
sendyman
4. února 2011 • 12:08
Prostě!