Archív

Zpět na článek

Policejní protidrogová cenzura: O mě přece nejde!

14 komentářů

kouzlo
23. prosince 2010 • 19:07
Já se opravdu těším co napíšeš dědo ...... jseš srandovni trouba a opravdu je pr.el číst ty tvoje hlášky ...... je poznat že na školení které máš od soudruhů jsi dával pozor a je ti vše jasné .... Naštěsti dnes není totalita a proto ubožák jako ty nemá šanci nikomu škodit a to je dobře !!!!
Dědo zachvej se konečně jednou jako chlap a přiznej že ti je smutno že tu nevláde bolševická
sebranka.... a nepotřebuje tvou slušnou povahu !!!
kouzlo
23. prosince 2010 • 12:39
Je krásné číst tvoje ubohé slinty muhehe neprojezdil jsi nic jenom hloupě lžeš !!!! Jseš ubohé trdlo plné mindráků protože jsi nic v tvém smutném životě nedokázal a tak potřebuješ ze sebe dělat pana slušného ..... prázdný prostáček nemající vlastní názor jenom papouškuješ blbosti kterým nerozumíš .... ale každý kdo má díru do ***e musí mít názor že troubo !!!
Ty jednoduchej dědo napiš zase tvoje názory...... jsou to komické blbosti ale opravdu sranda !!!
Tvoje tykve
kkk999
23. prosince 2010 • 16:15
Dals správný titulek, jsi opravdu blbec, jak se patří...ty mi, ty vyhulenče, nesaháš v ničem ani po kotníky, s vyhulencem, který má na místě mozku hmotu, která mozek nepřipomíná ani vzdáleně, nehodlám už dál ztrácet čas. Kdyby hloupost kvetla, tak květem zastíníš celou Floru Olomouc...
kouzlo
22. prosince 2010 • 11:44
Smrad ? ve 40 letech si opravdu nepřipadám jako smrad ty ubožáku..... ztrácet čas také nebudu přesto jseš přesně člověk který byl nejdál v Olomouci a volič Čssd že ? Prosím schovej se někam hodně hluboko a ty svoje *** co prezentuješ jako názor nikde nevytrubuj děláš tím jenom ostudu ..... ahoj ty bolšáne!!!!!!!!!! nebo nácek no je to jedno stejná sebranka kterou tu prezentuješ TY !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
kkk999
22. prosince 2010 • 15:52
Možná máš 40 let, ale rozum nemáš žádný!!! Tvoje IQ je hluboko pod úrovní tykve. Až ty zfetovaný hlupáku projezdíš tolik zemí jako já, pak s tebou budu debatovat, kdo kde byl a co umí. Nejsem volič ČSSD a nejsem ani nácek, nevolím žádnou stranu, protože neuznávám politické strany - kořeny všeho zla u nás jsou právě v politických stranách, kde všecko zlo začíná. Ostudu naší zemi dělají především tupí vypatlaní zfetovanci jako třeba ty, kterým my, kteří odsuzujeme a pranýřujeme braní drog, ze svých daní bohužel přispíváme na jejich léčení. Já bych takové darebáky, kteří berou drogy nebo tady veřejně obhajují braní drog, poslal na mnoho let do Uranových dolů, tam by je tyto roupy rychle přešly!!!
kouzlo
21. prosince 2010 • 13:51
Netolerantní imbecile kdo ti dal právo se označovat za slušného člověka !!!!! Ubohost
a tupost tě předurčuje odstěhovat se do Běloruska mezi svoje slušné lidi .............. pokud se tam odstěhuješ a tobě podobní platím všem letenku (samo jen tam ) Prosím táhni odsud ty otravo slušňácká !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!§
kkk999
21. prosince 2010 • 22:08
S vyhuleným hlupákem jak jsi ty nemá cenu ztrácet čas. Co kdyby do Běloruska nebo spíš na Sibiř odtáhli smradi jak jsi ty a tobě podobní?
kkk999
17. prosince 2010 • 07:51
§ 287 Šíření toxikomanie
(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než alkoholu nebo ho v tom podporuje anebo kdo zneužívání takové látky jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) jako člen organizované skupiny,
b) vůči dítěti, nebo
c) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
(3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči dítěti mladšímu čtrnácti let.
von.rammstein
17. prosince 2010 • 17:57
vy jste tak chytrý!
kkk999
17. prosince 2010 • 07:22
Pan Doležal se opakovaně a soustavně dopouští trestného činu šíření a propagace drog dle §287 trestního zákona. Jsem zvědavý, jak dlouho mu to bude ještě tolerováno, kdy už konečně Policie začne konat, kdyby toto stejné dělal kdokoliv z běžných občanů, už by dávno byl za tento trestný čin odsouzen na několik let do vězení. Jak se zdá, v tomto státě jsme si všichni rovni, ale někteří jsou asi rovnější!!! Co na to pan šéfredaktor Reflexu, co na Policie, co na to pan Fridrich? Ty vyhulenče Doležale, už toho nech a táhni odsud a neotravuj slušné lidi svými zpitomělými články, otravo feťácká...