Rozhovory

Zpět na článek

Pierre Richard: Mé filmy byly pro lidi z východního bloku světlem v temnotě a já o tom neměl tušení!

11 komentářů

RASPUTIN
Mohu Pierra Richarda uklidnit, já jsem tehdy ve "východním bloku" žil a také jsem o to neměl tušení. Na filmy s ním jsem ale koukal velmi rád, ovšem světlo jsem v nich opravdu nehledal😉
Tara-Tara
Tak filmy tohoto herce mi rozhodně "k srdci nikdy nepřirostly"....
Jozef Kolek
takze, vlastne, sme tu debilkovia !
hurá!!!, nech žije hrdá čierna Francia !!!
RASPUTIN
Je nutné poděkovat komunistům, že nám tehdy umožnili sledovat filmy s Pierrem Richardem😉
Josef Burianek
@RASPUTIN Rasputin,to hovoří samo za sebe. Proč děkovat? Víš vůbec co píšeš nebo z tebe hovoří samohonka?
RASPUTIN
@Josef Burianek....Ferdo já vím, že slušnost je v demokracii považována za slabost a nevhodnost, ale já to tak cítím😉
Jan Krásenský
Nejraději mám "Kopyto". Pouštím si ho tak jednou ročně. Komedie Pierra Richarda byly zakončením Francouzské filmové komedie. Tehdy ještě natočili pár hezkých snímků Philippe Noiret a Annie Girardotová a o té doby nic. Až na "U nás ve vidlákově", ale to je výjimka potvrzující trend. Škoda. Od té doby vládne Hollywood, který je rok od roku stupidnější, ale co ubere na inteligenci nahradí angažovaností. Takový soreal hnus v US produkci.
Filmy Pierra Richarda jsou světlem v temnotě doposud!
richard richard
Vyborny herec, vyborne filmy. Hračku davali zrovna vcera-v tom filmu je vsechno.
Vlasta Hrdličková
Mám ráda Pierra Richarda i jeho filmy, s radostí se na ně kouknu, když je opakují v televizi, ale nikdy jsem je nebrala jako závan svobody, prostě se mi líbí...
Richard Šebesta
Blahopřeji Pieru Richardovi k jeho významnému jubileu. Podle mne to je nejlepší komik Francie 20.stoleti. Jeho komedie zejména Roztržitý nebo Rána deštníkem a také Hořčice mi stoupá do nosu jsou nejlepší co natočil nebo kde hrál. Pochopitelně hrál v mnoha dalších skvělých jako Hračka nebo Jsem nesmělý ale léčím se,ale tyto tři byly nejlepší. Má moje velké sympatie.