Komentáře

Zpět na článek

Kdo má nejpitomější předvolební billboard?

13 komentářů

nnblngr
15. října 2010 • 15:46
byli kdysi na nabrezi pod Stalinem, super povedeny fotoshopem zmanipulovany a kriticky.... kritizovali korupci papalasu a jejich kamaradsofty z gangsterama.... autorem byli www.stohoven.cz

samozrejme nevydrzeli moc dlouho, papalasi je nechali pres noc pretrit na cerno, ***i!
aoyagi
15. října 2010 • 14:14
Nejvíc mě zaujal plakát se Zemanem ve stylu statečného srdce, který jsem viděl v podchodu na Florenci v Praze. Bohužel jsem si nestihl přečíst, co že zajímavého se tam píše, snad mi Zemana ze zdi nesundají, kolem jeho zpola modré tváře schované za mečem půjdu.
carelie
14. října 2010 • 11:10
U mě jasně vede ODS na Praze 1, obzvlášť plakát pana Dvořáka, který koště zřejmě drží poprvé v životě: http­://www­.odspr­aha1­.cz/gr­aphic­/top­banner­_1.jpg
okuk
13. října 2010 • 21:42
Ta ODS v Praze je něco komického. Těžila z toho, že výhru v Praze měla prakticky automatickou. Tomu, zdá se, je konec a je to dodobře. Primátor Bém, jinak lékař a horolezec, se po svém zvolení do PS, rozhodl setrvat na magistrátu až do hořkého konce, neznámo proč. Syn krejčíka Richtera stačil ještě pro rodinný kšeft zajistit lukrativní pronájem v Meislově ulici. Nyní se všichni darebáci schovali za nějakého Svobodu, nešťastníka, který se stal členem ODS účelně a vůbec neví, o co se vlastně jedná. Paradox je, že tyto řádky píšu já, člověk, který od roku 92 volí ODS a budu ji volit i nadále. Doporučil bych ale, vyhodit z kandidátky všechny dosavadní radní a snažit se, obraz strany trochu vylepšit. Vím, že je na změny, vzhledem k volbám pozdě, ale jednou budou muset přijít stejně a to brzy.
stone_pilot
13. října 2010 • 20:59
Tedy aspoň tady v Brně - nemůžu samnozřejmě mluvit za jiné obce. Ani jedna strana nenabídla nějaké silné lokální téma, nic, pro co bych je měl volit. Všichni mají jen bilboardy, jak chtějí město kultury a zeleně (kdo by si tam asi tak dal, že chce prašné nekulturní doupě.....). Mezi nejpitomější řadím bilboardy TOP-ky. které nás přesvědčují, že na nás a naše město myslí víc, než si dokážeme představit (to mě trochu i děsí) a za každým kandidátem vykukuje zpoza ramene Schwarzenberg jak kašpárek. Obsah pitomej a forma je, jak kdyby ty kandidáti byla malá děcka, co se neobejdou bez tatínka.
rob.spis
13. října 2010 • 19:30
Co to je? Vždyť se to článku vůbec netýká. Jsou to jen hospodské bláboly postiženého komouše....
panna
13. října 2010 • 19:16
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
13. října 2010 • 19:13
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jendai
13. října 2010 • 18:33
Nemůžu než reagovat na Váš výkřik do tmy, který nebyl přímo k tématu. Pokud by se skutečně stal převrat, dopadlo by to čím? Buď totalitou (a to snad nechcete) a nebo demokracií s novými tvářemi. Dobře, dejme tomu, že by nastala druhá možnost - kde ty lidi vezmete? Necháte rozhodovat (jak rád uvádíte) obyčejné lidi? Kdo to je? Někdo, kdo není bohatý a není politik - bude to jediná kvalifikace?? Výborně! Třikrát hurá! Ale můžete jít dál, přidat kritéria. například vzdělání je dobré kritérium. problém je v tom, že vzdělaní lidé jsou často buď bohatí (alespoň proti "obyčejným lidem") a nebo jsou zahrabaní někde na své výzkumnické židličce (nic proti vědcům) a tím pádem maličko asociální (omlouvám se ze paušalizování, sleduji hlavní myšlenku). Víte, nakonec by to dopadlo stejně, jako je to teď. Já s tím stavem také nejsem spokojený, ale pokud relativně chudý člověk vstoupí do míst, kde je lehké, byť nelegálně, vydělat rodině na živobytí, tak časem selže. Lidí, kteří by to vydrželi, je na světě až příliš málo bohužel a v naší kultuře, přiznejme si že v průměru ne úplně navýši, jich je ještě méně. Vlastně ani nemám recept, jakým bych to řešil, kdybych tu moc měl, ale určitě vím, čím se nic nevyřeší - převratem, silou, okamžitým jednorázovým řešením.
simeklubor
13. října 2010 • 17:56
Byla doba, kdy jsem se na diskuse pod články reflexu.cz těšil. Dnes je vše jinak, kromě podobných úchylných tapetářů, jako je tento, už tu pomalu nelze nikoho rozumného potkat. Škoda.