Komentáře

Zpět na článek

Bohuslav Svoboda: Navoněný poklop pražské ODS?

7 komentářů

snufina
16. října 2010 • 13:51
Pokud vím, odborníci na svá místa. Lhali už před dvaceti lety, Chytrolín Havel lhal a lžou neustále. Jestliže je pan doktor tak dobrý ve své profesi a spokojen s platem, tak ať se drží svého kopyta. Není-li tomu tak, tak je tu něco špatně. Ano, všichni si jdou nahrabat, neřkuli nakrást. ODS by měla vůbec sejít s povrchu zemského. Je to strana zlodějů!!!!!
torinese
9. října 2010 • 12:54
ODS náhle prozřela a strašně touží po stavbě blobu, jehož stavbu sama zařízla. Reedová se chová stejně nedůvěryhodně a směšně jako Svoboda - každý, kdo jejich vzájemné útoky a následné projevy lásky ke Kaplickému stavbě viděl, se musel za ně studem propadat sto záhů pod zem.
jakodl
9. října 2010 • 07:00
limak007
9. října 2010 • 03:12
obličeje sálá poctivost a dobrota!
george46
8. října 2010 • 13:57
Sem napište váš vzkaz!...poklop - nechtě náhodou p. Holec napsat poklopec???
katango
8. října 2010 • 12:39
Lékaři ho moc nemilují,protože byl vždy servilní k moci a neprosadil nic,jen další pauperizaci.Ačkoli si myslím,že sebe pauperizovat nenechal.Pro mne je naprosto nepřijatelný,byl by jen další loutka v něčích rukou.Proč by najednou měl být jiný než byl dřív ?
r.graves
8. října 2010 • 10:18
Panu docentovi chybi už jen trochu času a půjde do důchodu (i když na Vinohradech není systém Hegera z FN HK 65 let a dost, tak může mít šéf i 100 let a je jako rybička. Jediná šance pro ODS, kterou vede podnikatel, který se prezentuje jako lékař, přičemž jeho zkušenosti s medicínou jsou stejné jako u jeho kolegy Langera (ovšem tatínek pana Šťastného je náhodou docent plicního a stejného jména). Kde mají tito lidé průnik? Zkusit pražanům předhodit "hodného pana doktora Svobodu" - tím by důchod byl oddálen a slušně zabezpečen (na revanš ODS bude prezentována jako super strana s drobnými omyly - připomínám, že tak komunisti omlouvají i vraždu JUDr. Horákové, tak proč tím neomluvit drobné ekonomické přehmaty v řádech desítek a stovek miliard) a Boris "Íčko" Šťastný se bude po 20 letech tvářit jako nová krev. Zdá se, že RX má smysl čít jen kvůli pana Holce))