Komentáře
Pane Holec, velmi byste se hodil do předlistopadového Rudého Práva. Tam byli experti na podobné pamflety, které produkujete vy. Je až s podivem, že i takový plátek jako je Reflex, si může dovolit angažmá tak skvělého "žurnalisty".
jj, nejlepsi diskuze je po provokaci..., Paroubek jeee, kazdej je nejakej,,, uvidime jeho sebereflexi
Dosud jsem nikdy ČSSD nevolil, ale po přečtení takového primitivního štvavého článku mám chuť to udělat.Jde jen o senát..... Doktoři v nemocnicích, učitelé, technici ve fabrikách atd. musí něco umět, roky studovat aby mohli pracovat ve svém oboru. Holec sesmolí takovýhle pamflet a je za to placen! . Politiky kdekdo odsuzuje za konfrontační styl, přitom noviny tisknou takovéhle hrůzy. Četl jsem i články od Paroubka. Nemám ho rád, ale to, co napíše, je o několik stupňů nad výplody Holce. ..Reflex BÝVAL dobrý časopis...Ale nic není ztraceno. Vyhoďte Holce a přijměte chytrého mladého kluka, který se bude chtít prosadit kvalitou a zajímavostí toho co napíše, ne primitivními útoky na Paroubka!
Hm... já bydlel v Ústi n. Labem 5 let - a musím, bohužel, potvrdit, že severočeši jsou divní, fakticky. Možná to místním už tak nepřipadne, když tam žijí dlouho, ale náhodý návštěvník tohoto kraje má pocit, že se tam setkává s nějakými mutantíky.
Jsem docela rád, že pan Holec má "zpět" svého Paroubka a nemusí tak napadat osobnosti, které si jeho podpásové útoky nezaslouží. u Paroubka je to rovný proti rovnému. Severočeši můžou být klidní. Pan Holec již stačil urazit snad všechny skupiny obyvatel, takže si to vůbec neberte osobně. On prostě takhle píše a nový Reflex mu to toleruje.
))))
Uvědomujete si, že sám sebe svými články karikujete? Děláte sobě, Reflexu a možná médiím jako celku medvědí službu...