Život a styl

Zpět na článek

Kateřina Neumannová má skvělou PR agenturu!

3 komentářů

Milan Nečech
1. října 2010 • 23:13
když je součástí mafie, která tuhle sebranku dostala k moci. http­://www­.blis­ty.cz­/art/5­4706­.html tak zase za pět let ....m
strassidlo
1. října 2010 • 21:12
Přesně tak, instalace Neumannové do čela libereckého cirkusu měla jediný důvod -jejím jménem vydojit ze státní kasy neomezené prostředky. Do funkce ji nacpal Jindra díky svým kontaktům politickým a obchodním a fakticky ten cirkus následně řídil, tedy především finanční stránku. V rozhovoru pro Děs se KN snaží vyvolat dojem nevinné obelhané oběti jakýchsi okolností a především svého nevěrného milence. Počítá s tím, že si nikdo nebude pamatovat jak arogantně se tehdy na funkci manažerky sama cpala, zatímco každý v jejím okolí jen trochu informovaný člověk už tehdy věděl, že jde především o to, aby se k penězům na MS dostal právě Jindra. Nebyla ochotná připustit žádnou z opodstatněných námitek, že nemá ani vzdělání, ani kvalifikaci ani schopnosti podobnou akci zvládnout. Hamižnost jí dokonale zatemnila vnímání i ve chvíli, kdy se veřejně provalilo , že dlouholetá a hlavní Jindrova milenka je také placena z rozpočtu šampionátu jako členka organizačního týmu.
A Stouňák má taky pravdu: firmy, které pro MS v Liberci zajišťovaly dodávky si měly uvědomit, kdo stojí za objednávkami a že jejich předražené služby nemusí být nakonec uhrazeny. Chtěli se napakovat na nekontrolovaném utrácení, a von se, holt, napakoval někdo jiný.
stone_pilot
1. října 2010 • 19:41
Neumanové si vážím jako lyžařky, ale jako manažerka mi byla k smíchu hned jak ji tam nainstalovali. Člověk bez jakýkoliv zkušeností s financemi a vedením kolektivu lidí má řídit miliardový projekt??? Ťukal jsem si na čelo.... A to jsem ještě nevěděl, jak to dopadne. A já osobně si taky nepřeju, aby z rozpočtu státu šla zpětně na MS v lyžování jediná koruna. To už nesouvisí s Neumanovou, ale tentokrát to myslím obecně - když chce někdo podnikat, má si zvážit rizika. Není mi líto ani libereckého dopravního podniku ani těch dalších, co nedostali zaplaceno - tak to chodí - kdo si smluvně neošetří dodávky zboží a služeb nebo si neprošetří solvetnost partnera, holt někdy ostrouhá. Nevidím důvod, proč bychom to měli zatáhnout z daní.