Archív

Zpět na článek

Knihy nepalte, stejně blbě hoří

5 komentářů

Jarabak
3. října 2010 • 09:48
No, kdo zža to může... Po policii, která se rozhodla nasadit 300 lidí, za to můžou především islámci a jejich levicoví podporovatelé. Nikdo jiný. Kvůli jejich násilnosti je nutné dělat ochranu každému, kdo dělá něco, co se jim nelíbí. Kdyby islámci pálili bibli, tak by téměř určitě na Floridě nepotřebovali ochranku 300 policicstů - možná tak 2 nebo 3, proti nějakým verbálním útokům a fackám, nic víc by jim nehrozilo. Když je to naopak, jsou potřeba neprůstřelné vesty, pyrotechnici, armáda. A to jsme na Floridě, ne někde v iránu. Pastor Jones má můj obdiv už za ten nápad dát najevo svou nespokojenost se všemi těmi shity (výše vyjmenovanými)
tritecky
2. října 2010 • 22:48
že by někdo měl být činěn hmotně odpovědným za to, že někdo něco chtěl udělat, ale rozmyslel si to, ovšem někdo jiný byl přehorlivý a reagoval na jeho jednání dříve, než k němu došlo? HA HA HA.
To je vůně kontextu!
Hele, tak já něco zkusím, jo? Uvažuju, že v pondělí půjdu a vykadím se v redakci Reflexu šéfredaktorovi na stůl!
A teď jsem fakt zvědavá, jestli se vám podaří naúčtovat mi náklady za zvýšenou ochranu a za odklizení biologického odpadu.
strassidlo
3. října 2010 • 11:20
Když už máte tyhle defekakční nálady, tak by se to dalo zkombinovat, že se na stole šéfredaktora vytentononc na nějakej ten spisek koránu (-což jsou psané ***) a RX o tom udělá videoreportáž. Budete aktuální a RX bude mít trhák na první stránku -taky aktuálně odpovídající své současné úrovni.
torinese
2. října 2010 • 12:23
Není přece možné nikomu zakazovat pálit si svobodně korán, bibli nebo atlas savců. Pakliže ano, neexistuje už žádná svoboda slova ,ani projevu. Byla jsem zděšená politicky hyperkorektním článkem Marka Švehly v Respektu ("Vážná věc"), v němž servilně vyzývá EU k zavedení zákona, který by zakazoval pálit korán! O bibli se v něm nepsalo. Pokud má západní civilizace tak navýsost sebezáhubné tendence, že zapomíná na vlastní křesťanské kořeny (podotýkám, že nejsem členem žádné církve) a "domorodé" národy jsou diskriminovány na úkor přistěhovalců, pak si svůj blízký konec zaslouží.
lorandel
2. října 2010 • 12:38
... bych raději nepálil. Jakožto magistr zoologie bych páchal skoro svatokrádež Ale chápu základní myšlenku. Když si koupím knihu, měl bych mít právo si s ní dělat co chci. I když to bude hovadina... Pálení knih cizích je pak už jiná věc....