Komentáře

Zpět na článek

Chodí Václav Klaus do zakouřené hospody?

7 komentářů

chlasty
1. října 2010 • 08:55
Tento a spousty podobných článků, které se již delší dobu objevují v reflexu nám v podstatě nic neřííkají, je to jen postoj, nebo snad jen námět na debatu....mix společensky žhavých témat zabalených v krátkém úsečném článku splňující zvídavost znuděného čtenáře..., nic konkrétního, nic nového...nuda ale good business !
okuk
29. září 2010 • 18:58
Dle mého je už název článku poměrně infantilní. Václav Klaus kouření, svojí cestou do Kutné Hory, nijak nepropaguje. Účastnil se otevření části podniku, stejně jako jiní před ním automobilek, zbrojovek, etc. Může seriozní novinář označit v těchto případech politiky za stoupence ozbrojených konfliktů nebo pomahačů zamořování životního prostředí? A způsob "boje" EU nebo USA proti kouření, ač sám nekuřák, považuji i já, za naprosto stupidní. Buď je kouření povoleno (a pochybuji, že se ho socialistická EU odváží zakézat), nebo není. Pokud ne, bude muset být tolerováno a využít situace k plivnutí na Klause je nedůstojné. Zasluhuje si kritiku za mnoho jiných věcí, ale v tomto případě určitě ne.
jiriydolezalostny
29. září 2010 • 17:42
Václav Klaus chodí do stur­bucksu­....­..ne­bo do jazz klubů.
jiriydolezalostny
29. září 2010 • 17:43
nemá potřebu. Lidé ho přímo nevolí. Do zakouřených hospod chodí Karel Schwarzenberg - starej dýmkař. Jistě mu zdravotně nesvědčí. Však taky pořád spí, ale....i Klause stáel řad lidí miluje a obdivuje.
jiriydolezalostny
29. září 2010 • 17:38
Nachlazený nebo nekuřák - nemáte mezi "normálními svobodomyslnými kuřáky", co dělat­....­....­....­..js­ou ti kuřáci tak svobodní, nejsou, jsou v zajetí závislosti na nikotinu, většina z nich si nalhává, že bez cígaret by to nebylo vono, že to je koření života či co.
Klaus nemá rád přírodu, nemá rád nikoho, má rád jen sebe, svůj kult.
jiriydolezalostny
29. září 2010 • 17:40
Jistě, každého věc, pár zakouřených pajzlů by existovat mohlo, ale realita je taková, že dneska je zahulíno pořád skoro všude, restaurace - to je prostě nevkus. Na té ulici, občas člověk jde a neubrání se tomu, musel by snad chodit v plynové masce. Jistě, je to zlá doba, nezdravých věcí je všude. Člověk chtě-nechtě stále někde absorbuje nějaké jedy a karcinogeny. Chemie v potravě, stav ovzduší...atd.
kiddo
29. září 2010 • 15:21
nachlazený nemáte mezi lidmi co dělat, žáno. A pokud jste svéprávný člověk, sám zhodnotíte, jestli vám těch pár hodin v zakouřeném pajzlu udělá dobře, nebo ne. Ale to bychom chtěli mnoho, snadnější je žádat, aby za mě rozhodoval stát a omezoval svobodu druhých.