Komentáře
jana48
0
dnes máte rozhodně lepší den než obvykle. A co Paroubek, nemá v tom prsty?!
Většinou se mi , pane Holče, vaše články líbí. Nicméně bych vám chtěl sdělit, že jsme jediná země, ve které se za plomby neplatí a je čas, aby se to změnilo. A co se Kalouska týče, je to jeden z mála inteligentních a schopných politiků.
už bilancuje a přitom ještě žádné opatření nevešlo v platnost...jakoby tu ani nebyly všechny ty jeho články o Paroubkovi a jeho rozhazování našich peněz atd...mně připadá, že pan Holec vezme zavděk kýmkoliv, do koho si může kopnout (a tím nechci říct, že Kalouskovi věřím, to ani zdaleka)...jen mi vadí předčasný hyenismus. Zamyslete se všichni nad tím, co jsme ve volbách volili - vsadil bych se, že většina z vás volila tzv nejmenší zlo, tedy novou stranu, kde byla naděje alespoň na trochu férovosti (přestože obsah je místy už dost zatuchlý)...představte si, co by se tu bývalo dělo s Jirkou jako premiérem, Dimunem jako jeho mluvčím a šamanem a komunisty se srpy a kladivy za zády, těšícími se na zardoušení středních a malých podnikatelů a tedy i jejich zaměstnanců. Práce ve státní sféře je volba (ostatně jako všechno). Rodina se dvěma státními zaměstnanci jako živiteli to bude mít o moc těžší - bohužel
Navrhuji zamyslet se nad všemi možnostmi, než se vydáte na jakoukoliv cestu ;-)
Navrhuji zamyslet se nad všemi možnostmi, než se vydáte na jakoukoliv cestu ;-)
Jenže koho tady kurňa volit.Já mám z Kalouska už dlouhou dobu husí kůži.A nejhorší na tom je ,že je to živočišný druh t.zv. "Kalousek nesmrtelný".A ruku na srdce.Svým způsobem reprezentuje povahové vlastnosti valné části společnosti.Kam vítr, tam plášť.Nebo se snad mýlím? 

Sem napište váš vzkazKdybych byl mladší nebyl bych tady ani M I N U T U !Naši představitelé ,jeden větší zloděj než druhý a samej parchant.Fuj hnus. 

ale nezdiskreditovala ODS hlavně sama sebe, když sama sebe nazývala "pravicovou stranou" a chovala se socansky? Koho má člověk s alespoň trochu pravicovým myšlením tedy volit? Socanskou ODS nebo její alternativu TOP 09? Jiná možnost tady vlastně není. 

Však mu to taky dalo práce ...