Komentáře

Zpět na článek

Feťák horší alkoholika?

22 komentářů

jankonecny
29. září 2010 • 07:07
Tenhle článek je teda úplně zbytečnej. SPO-Z mají totiž tak ubohou kampaň, že se jim daří akorát krást hlasy ČSSD... Já mám někdy pocit, že reklamní manažer dělá schválně takovou kampaň, aby nemohli postoupit
hary.harley
28. září 2010 • 10:48
Samozřejmě ..nes­formu­loval­,,.Vš­em se omlouvám nedávno zemřel člověk na drogy v mém okolí a nejsem tudíž schopen udržet citově nezaujatý přístup.Děkuji za pochopení.
hary.harley
28. září 2010 • 10:44
Lépe bych to nezfor­mulo­val.Dí­ky...
kkk999
27. září 2010 • 23:51
Čím dál tím jasněji se prokazuje, že příliš solidarity škodí. Jednoznačně je nutné zavést každému osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý nesl důsledky své péče nebo i nepéče o vlastní zdraví SÁM NA SOBĚ!!! Jinak se totiž bude pořád dokola rozebírat, co je škodlivější, jestli vepřové na talíři nebo marihuana. Bereš drogy, kouříš, chlastáš? Riskuješ zdraví a život při rizikových adrenalinových sportech? Nerespektuješ např. v horách pokyny HS a musí pro tebe letět vrtulník? Nerespektuješ rady lékařů, nedodržuješ jejich pokyny a v důsledku toho dojde ke zhoršení tvého zdraví? PLAŤ...ALE ZE SVÉHO, NE Z PENĚZ VŠECH!!! JENOM IDIOT SE MŮŽE OHRAZOVAT, ŽE NAPŘ. HULENÍ NEBO KOUŘENÍ JE JEHO VĚC!!! JENOM IDIOT SI VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ ZDRAVÍ, JENOM VYSOCE SOBECKÝ A BEZOHLEDNÝ DAREBÁK NIČÍ ZDRAVÍ NĚKOMU JINÉMU!!!
majk.ag
20. října 2010 • 23:40
Eeeh... Trochu klidu, zhluboka dýchat (tím se okysličí mozek) a pak PŘEMÝŠLET!
hary.harley
27. září 2010 • 10:28
Jak zde již bylo vámi mnoha řečeno i u pana JXD zřejmě dochází k momentu,kdy (možná je to jen mé zbožné přání) výběr témat přechází do nic neřešícího stereotypu provokativních plácnutí do vody.Příčina vzniků těchto obyvatel duševního suterénu je výsledkem honby za mamonem jejich rodičů.Když dítě zjistí,že je samo snadno inklinuje k čemukoliv kde se samo nebude cítít.Feťáctví či alkoholismus je tedy dle mého soudu neschopnost nás všech nabídnout směr a morální vzory.Vždyť i sám JXD tvrdí ,,já kouřím a je to moje věc,,S tím bych souhlasil pouze dopotud,když by byla 3% nezaměstnanost a vyrovnaný rozpočet.V opačném případě vidím značný podíl výkonné moci na vzniku těchto lidí a jejich následné zachraňování je pouhým alibismem.Bez systémových změn tedy považuji i tonto svůj výplod pouze za retardovanou reakci na retardovanou provokaci.....
zemekf
27. září 2010 • 10:33
Gratuluju
lajosbajos
27. září 2010 • 10:08
Ani Zemanovci, ani JXD si nepoložili otázku, čí děti vlastně ti fetáci jsou? Pokud vaše děcko začne fetovat (a to není problém i ve "slušných" rodinách), tak si nezaslouží pomoc, ale nulovou toleranci. V zájmu Jejich dětí.
rnka
27. září 2010 • 10:05
"Tak se nám drogy dostaly i do republiky. Takový svinstvo! Kouření, prášky, injekce…“ pronesl mjr. Zeman nasupeně a bezděky zatnul pravou ruku s výsledky analýzy narkotik z těla oběti v pěst. „Je to jako rakovina, rozleze se všude…“ odtušil na to doktor.

Mozna ze si pan Dolezal zapomnel dat dzojnta nez opet oprasil klavesnici anebo jeho mozkove bunky uz mizi v dali. Je predvolebni obdobi a z bb se na nas sypou politicky hesla. Mozna u toho sloganu mohla byt jeste poznamka - 597,3 mil. Kč ze statnich vydaju. Celkem mega cislo. Jsem proti fetakum a jejich sobeckymu stylu zivota. A jestli me neco stve tak ne politickej slogan ale novinar co srovnana jestli je horsi alkoholik nebo smazka. Dolezale prestan hulit a napis neco poradnyho.....
xhsqx
27. září 2010 • 09:54
Delirium je teda podle tebe co...Pokud srovnavas tak srovnavej stejne kategorie....S tezkym fetakem srovnavej tezkeho alkoholika co taky pije 5dni v kuse.....Ono je problem ze lide maji tendenci nejhorsi pripady fetaku davat na rovinu lidem co si daj 3pivka v patek....Celkove je to hnus. Zkuste nekde v hospode zacit do borca co ma jedno pivu hystericky hustit ze do tydne bude na ulici a zavislej...jako nejakej bezdomovec na nadru...Kdyby jste se tak chovali bude Vas met za magore...Naopak my musime neustale pri koureni travy poslouchat nejake nesmyli o jehlach a heroinu...Ja tu souvislost nechaopu a za tech 10 le co kourim sem na heraku neskoncil...kde sem udelal chybu ?