Komentáře

Zpět na článek

Radku Johnovi padá popularita a část véčkařů ho už nechce

15 komentářů

judr
3. října 2010 • 15:09
Akurát by mu tak mohly padar gaťata z činu svého spolistraníka pána Bárty!
petr315
28. září 2010 • 10:42
Souhlasím - Reflex pouze napadá VV - jiné mediální zdroje ukazují, že John se propadl pouze o 6%/ Reflex píše ihned o 18%!
hrneczuhrinevsi
27. září 2010 • 09:09
véčkaři využili jména Johna ke zviditelnění nové strany a teď se ho možná i zbaví. Kdo si vzpomíná na prokecnutí Topolánka, proč se zakládají véčka?
ctenar33
26. září 2010 • 12:24
Naprosto souhlasím.
Přijde mi naprosto prapodivné, když se soudí vláda, která je zde teprve chvíli ... Ale když už je celý článek zaměřen proti jednomu politikovi, v tomto případě panu Johnovi a ještě je tak nějak nepodložen přesvědčivými důkazy, jen nějakými povšechnimi větami a souslovími, tak už mi opravdu nevycházím z údivu.
A jen tak mimochodem, nesnaží se právě tato vláda o změny, nepřipravuje právě tato vláda potřebné reformy? a to včetně ministerstva vnitra?
neilyoung
26. září 2010 • 13:03
Změny a reformy nerovná se škrty. Tahle vláda nedělá nic jiného. Chce odřít nuznou většinu, aby zbylo ještě více na rozkrádačky typu státní zakázky. A bude ještě hůře.
ctenar33
26. září 2010 • 14:12
A myslíte, že reformy se dájí naplánovat a odsouhlasit tak rychle? Naopak, co se týče rozpočtu ten se ještě ovlivnit dal, i tak má ČR shodek a to se šetří ... žijeme si bohužel trochu nadpoměry. Nebo spíš, je zde spousta příživníků, které dostávají nehorázní peníze od státu za nic.
Ty v tom bohužel umí chodit a nedá se na ně příjít během jednoho či dvou měsíců...
betanovakova
26. září 2010 • 14:17
Ano, teď to jsou povětšinou jenom škrty, ale věřím tomu, že skutečné reformy přijdou hned vzápětí. Ostatně vláda na to má ještě 4 roky...
neilyoung
26. září 2010 • 14:48
ctenar33: žijeme si nad poměry? Máme tu stejně draho jak na západě (+-), ale mzdy jsou třetinové až čtvrtinové. Peníze utíkají jinde, než přes nějaké příživníky.
ctenar33
26. září 2010 • 15:47
Pro Neilyoung: Trochu jste vytrhl mojí slova z kontextu :
celá znění je : .. žijeme si bohužel trochu nadpoměry. Nebo spíš, je zde spousta příživníků, které dostávají nehorázní peníze od státu za nic.
Ty v tom bohužel umí chodit a nedá se na ně příjít během jednoho či dvou měsíců...
---
Takže já souhlasím s tím, že si normální lidé nad poměry nežijí, ale stát jako takový ano. Teplá místečka, kde se nikdo moc nepředře apod.
polist
26. září 2010 • 13:39
Souhlas. Je to jen a pouze štvavá kampaň proti VV. Stranu jsem nevolil a její struktura je částečně úsměvná. Ale Reflex se to snaží zbytečně přiživovat a už od prvního momentu na ně ukazují jako na naprosto neschopné nýmandy a zesměšňují je (viz číslo s Klasnovou na titulku a následný rozhovor s ní). Další takový oblíbený reflextéma je Paroubek. Já toho člověka taky nesnáším, ale to neznamená, že si nechci občas přečíst i o něčem jinym. Reflex už přes rok vydává jeden a ten samej článek stokrát jinak.
Už jsem to tady jednou psal - jestli to takhle půjde dál, stoupne Reflexu odbyt minimálně dvakrát.