Komentáře

Zpět na článek

Jak Miloš Zeman zlikvidoval Jiřího Paroubka

7 komentářů

jochanek
13. září 2010 • 00:30
Na neviuditelným psu ho nikdo nečte tak opruzuje zde.
Se nedivím že se Klaus tak otravného chlapa zbavil
von.rammstein
11. září 2010 • 02:05
já zemana uznávám
vonrammstein
11. září 2010 • 23:50
Já uznávám, že jsi ***. Když se tady odehrávaly skutečný diskuze, sral´s mě. Teď, když sem chodí asi pět lidí, jseš mi dokonale u ***.
vonrammstein
11. září 2010 • 23:51
Místo hvězdiček tam bylo napsáno č.urák.
Jarabak
10. září 2010 • 17:01
Já toho paroubka socdemákům přeji. Jen ať si ho vrátí do svého čela Je mylné domnívat se, že čssd bez paroubka bude lepší. Ona bude lepší jen na oko, uvnitř to budou stále ti samí lidé. V parlamentu předchozích 8+4 roky nebyl jen paroubek - každý z těch jeho poslanců hlasoval jak chtěl a choval se jak chtěl. Jestliže se shodneme, že paroubek je dobytek, pak je dobytek celá čssd. Jestliže se shodneme, že paroubek je super, pak je super celá čssd. Tak to vidím já. Hulvát v čele čssd je lepší, než slušňák, protože hulvát alespoň odradí pár lidí, kteří by si jinak mysleli, že čssd je "strana pro lidi". Paroubku, plnou parou back do lidového domu Kupředu á levá dva, levá dva...
okuk
10. září 2010 • 19:24
Pravda je, že současné "vedení" ČSSD moc energie nevyzařuje. Paroubek, kterému bylo bezprostředně po volebním výsledku jasné, že útok svých oponentů ve straně nemůže ustát, udělal to jediné možné. To, že bude čekat na svou příležitost, to se dalo očekávat a situace ve straně mu to usnadňuje. Říká se ovšem, že do "stejné řeky 2x nevstoupíš" a v tomto případě to platí dvojnásob. Paroubek to sice ještě neví, ale jeho šance, že dostane třetí možnost, je prakticky nulová. Pouze bude, i nadále, odebírat ČSSD možné hlasy.
fakov
10. září 2010 • 14:51
dneska obzvlášť - viz rozhodnutí o nesnižitelnosti soudcovských platů (a hlavně jeho dementní zdůvodnění). Možná dám i tomu Klausovi vyjímečně za pravdu.