Archív

Zpět na článek

Sociálním demokratem za 1 gram marihuany. Stačí to?

14 komentářů

makataman
8. září 2010 • 15:29
Je těžké být největším debilem, konkurence je obrovská... ovšem vy máte našlápnuto ukázkově!
Mohu mít pár ''vymaštěných'' věcných?
1. Definujte přesně, k jakým závěrům máme s pomocí vašeho příspěvku dojít, pokud se vám ty mé zdají nepřesné.
2. Pokud jste si svou schopnost komunikace neosvojil doma, pak se hluboce omlouvám. To ovšem nemění nic na faktu, že máte nevymáchanou tlamu.
3. Jak souvisí mé současné působiště - Valašsko - se schopností používat mozek?
4. Když píšete, že pouze reaguji na vás, tak si nejen přehnaně fandíte, ale přímo fantazírujete, což je zřejmé na první přečtení mého komentáře č.1. Mimochodem, i kdybyste v tom nelhal, právě kvůli reakcím na předchozí komentáře je pod každým zvlášť možnost ''Reagovat''.
5. Nesnažím se vás poučovat, na to je můj čas drahý a vy nekonečně jednoduchý. Jen mě bavilo si z vás dělat *** a sledovat, jaké další intelektuální rozměry mi/nám ještě poskytnete k prostudování.
_
S přáním úspěšného dne se s vámi z Valašska loučím, protože jak se tu na kotárech říká: ,,Dobrého stačí po málu!'', a vás už mám ažaž. Makataman
wexlo
8. září 2010 • 14:16
Takhle k tomu není co dodat,hádat se tu s tebou nebudu.Kazdý normálně myslící člověk pochopil co jsem tim chtěl říct.Reagoval jsem na článek,ale ty jsi jenom reagoval na mou odpoveď.Jestli máš nějakej mindrák a musíš lidi poučovat za každou cenu,tak prosim.Jinak do rodičů se mi nevandruj,taky ti neříkam kdo tě vychoval,že jsi takhle uvědomělej,ale přitom úplně vymstěnej.A navíc moravák.Ono přes internet se to machruje.
makataman
8. září 2010 • 12:45
Cit.: ,, ... Ona podpora většiny (velkého množství) členů je k nezaplacení a pokud budete potřebovat prosadit vlastní zájmy (přidělení veřejné zakázky... atd.) tak se bez ní neobejdete.''

1. Ani já nikde nepíšu, že jste zrovna vy (ta velikost ''v'' je záměrná) hlasoval o veřejné zakázce, nýbrž pouze poukazuji na paušální nesmyslnost výše uvedené citace. Jako řadový ČLEN stranické buňky se k rozhodování o PŘIDĚLENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY nedostanete! Kapišto?!
2. Nevím, jací rodiče vás vychovali, ani který ze speciálních vzdělávacích ústavů vám poskytl ''vhled'' do základů slušné komunikace, ale vězte, že v kraji není zvykem tykat lidem na ''potkání''. Ne, že bych si u vás dělal naději na změnu, víceméně mi na tom ani nesejde, ale třeba se vám toto zjištění jednou bude hodit.
wexlo
8. září 2010 • 10:54
Já ale nepsal,že jsme tam hlasovali o veřejných zakázkách.Psal jsem ,že jsem tam tenkrát odhlasoval co bylo třeba-pro ty blbější hlasoval jsem přesně tak jak mi řekl ten člověk co mi za 1000kč slovil.No a asi nikdo nerozhazuje talíře jen tak,viď? Ty jeden odborníku.
makataman
7. září 2010 • 21:27
Hlasování o veřejných zakázkách probíhá prostřednictvím zvolených zástupců, nikoli členů místní buňky, takže píšete nesmysly. Na této úrovni můžete maximálně (a také jen teoreticky, QED) ovlivnit kandidátku na zastupitele, ale stejně Vám jí pak rozkopou samotní voliči. Navíc může vyhrát jiná parta, takže Vámi navybíraní zastu­pite­lé/o­vliv­ňova­telé veřejné zakázky se nemusí k lizu vůbec dostat. To jen tak pro úplnost, když už máte z jednoho sezení v ''klubovně'' přehled zákulisním čachrování.

Jinak ale s JXD nesouhlasím, že kilo hulexu je adekvátní protihodnotou!
1. Hulení je v podstatě plevel, který si může každý vypěstit sám. Na Valachách to dobře víme, i když už i sem dorazila ''čehúnská pohodlnost''.
2. Teoreticky popřu bod 1 a přistoupím na termín ''protihodnoty''...
Kilo je málo! Členství u socanů se s člověkem potáhne celý život, takže protihodnota by měla být pro zájemce na stejné časové období!
PS. A kde je netboy?
wexlo
7. září 2010 • 13:07
Přijde mi to jako zcela reálný případ kam až došla komunální politika a loby pro tu či onu stranu.Ona podpora většiny(velkého množství)členů je k nezaplacení a pokud budete potřebovat prosadit vlastní zájmy(přidělení veřejné zákázky...atd.)tak se bez ní neobejdete.Osobně jsem byl takto uloven před několika lety místním sdružením ODS,nebylo to však za 1gram,ale za 1000,-kč tenkrát jsem byl bez práce a tak se talíř hodil.Zúčastnil jsem se jediné schůze,kde jsem odhlasoval co bylo třeba-byla to strašná fraška,ale pomohla mi pochopit jak to v politice chodí.Od té doby nevolim a volit už nikdy nebudu.Přenechal jsem to snílkům co si myslí,že něco můžou změnit.
Avatar - sleeper}
sleeper
7. září 2010 • 12:00
...se rozhodl vstoupit do ČSSD, pak by to bylo z čirého politického přesvědčení. Gram marihuany by byl ovšem velmi příjemným bonusem :o)) Zda je tato zpráva pravdivá, nebo novinářská kachna, řešit nebudu, možné je obojí. Spíš bych se přikláněl ke druhé variantě. Zajímavý by byl ovšem průzkum voličských preferencí českých huličů (ať už příležitostných, či pravidelných). Možný námět pro JXD :o)
hanbus
7. září 2010 • 11:24
btw dokazal by mi nekdo rict proc je marihuana zakazanou rostlinou?
a pokud nas ma zakaz ochranit,pak je tu otazka?funguji vubec zakazy? zakazy nikdy nefungovaly. Zname vsichni prvni zakaz ) ,nejez ovoce z tohoto stromu,hh ani buh nedokazal ohlida pouhe dva lidi
Jaky sou cile tehlech zakazu?Predpokladam ze snizit mnozstvi marihuany a jeji dostupnost, v obou pripadech zakaz selhava.Koho zastavi zakaz pred uzivanim marihuany,nam zachvili budou volat ne?..jsme od policie,chtel bych vedet jestli jste v posledni dobe uzil marihuanu,ale to by nas asi hodne podcenovali.
za poslednich 80let se pocet uzivatelu zvysil pry o 100 000% .
Jake je vlastne nebezpeci uzivani marihuany?proc je nelegalni,jak skodi,rakovina?-vsimnete si jak vzdy vymazou slova jako mohla by,muze zpuso­bovat­,nee­xistu­je ani jediny pripad kdy "byla"rakovina zpusobena kourenim mari­huany­.Mari­huano­vy kour je odlisny od nikotynoveho,a pokud nebude trava radioaktivni tak z ni raka nedostanes.btwKdyz zacnu kourit pvc zakazou ho..(rek bych ze koureni plastovejch flasek by me do mesice odrovnalo ), ... Jo vlastne marihuana zabiji mozkove bunky,zjisteno z pokusu na opicich do kterych se pral kour z marihuany pod takovym tlakem,nebo spis mnozstvim (a bez pridani kysliku,cca 60jointu behem 5ti minut!!!) takze se opicky dusili a umirali asi po 90dnech,coz vydrzeli rekl bych hodne.Oni je proste udusili,pak ukazovali poskozene mozecky...Mozna nejnovejsi pruhledna studie z roku 2005 ukazuje ze marihuana muze i podporit rust mozkovych bunek,zkratka se to nesmi prehanet tak jako s cimkoliv jinym,treba i s vitaminem C.ale tyhle studii se nedostalo zadne pozornosti.

na zaver mam jeste jednou otazky,je marihuana nebezpecna? proc je nelegalni?
znate zabijak acislo jedna?porazi aids,h­eroin,­crac­k,al­kohol­,auto­mob.ne­hody,­poza­ry a vrazdy,vsechny dohromady - a je to TABAK - a dostava vladni dotace a roste i diky radioaktivnim hnojivum!treba takovy aspirin ma taky dobrou umrtnost 7500rocne,kofein ma vyssi doslyzna
vonrammstein
8. září 2010 • 01:56
Bůh nás ochraňuj před pologramotnými grafomany.
marpes
8. září 2010 • 13:38
dostals mě