Komentáře

Zpět na článek

Chaos v ČSSD: Pecina kandiduje sám za sebe

3 komentářů

tomot
20. srpna 2010 • 11:34
Což takhle "jsem velký nepříjemný apendix na zažívacím traktu ČSSD". A ještě metafora - bez navigace plující obchodní loď Socdem planá neprodejného zboží s torpédoborcem Mílou za kýlem a nově se na obzoru objevší minometkou Jyří...

A k Nečasovi: A jakpak měl řešit morální dilema dva měsíce před volbami, zdali reinkarnovat politickou mrtvolu na trachtě v gaymagazínu, nebo ucpat díru v potápějící se bárce třebas tím, že hodí (spíš pomůže) Topolánka (ovi) přes palubu, chopí se kormidla a navede zkušeně loď do hradního přístavu, kde nabere vhodnější posádku a vyčká na lepší počasí k vyplutí. Sofiina volba tak jako tak!
placirkabodlo
21. srpna 2010 • 06:46
ano, cekat v klausove utulnem zadku. proto napriklad jirous sedel osm roku, a proto se komousi (at uz pravicovi, ci levicovi), proste banda bezskrupulnich korupcniku muze v klidu usmivat jako ten pablb na hrade. protoze kdo na ne ma, ze. poradny pirat i v potapejicim se voru se nezalekne zadne bourky, protoze vi ! a obhajovat to nabiranim novych sil ? je stejne trapne, jako jaklovy kecy, ze ten zivocich zalepeny a pomalu chcipajici v rope, nebo podobnem marasu, to dela vlastne jenom proto, aby se mohli proslavit fotografove a lidi co si uvedomuji, ze priroda, ktere jsme my soucasti, tu byla pred klausem, bozskym hajkem i jaklem. a snad bude i po nich. co chci rict, je to, ze tupa arogance jde ruku v ruce s priposranosti. a to veru neni dobre misto na nabirani sil, jedine na delani prasaren paroubkova stylu, jednoduse definovano.

jinak jsem rad za navrat ? bohumila snad se pomalu reflex vrati z beta verze zpet k acku. a mozna i ke staremu foru. tady tohle je fakt na prd. svobodu mir a lasku vsem !
kebulak
20. srpna 2010 • 10:41
no pokud rakusani zacnou otravovat temito a podobnymi kecy tak vzdycky staci se jich jenom zeptat kolik ze jich to bylo na heldenplatzu...