Archív

Zpět na článek

Akcie jsou ptákům ukradené

7 komentářů

makataman
4. srpna 2010 • 01:28
Pardon, za to tykání! Nějak mi to ulítlo.
makataman
4. srpna 2010 • 01:26
1. Nazval jsi mě troubou. Proto ten odkaz na tvé komentáře k Řepkovi.
2. Přesně jsem tě odkázal na pasáž, ke které se vyjadřuju a už teď lituju, že jsem ti to nemohl nakreslit, abys ji dokázal v článku, kterým se oháníš, dešifrovat.
3. Chudáci ptáci v ropě, ale že díky tý ropě máš ten disk a máš ho kam strčit a podívat se na něj, to už tě netrkne, viď, ty chytristiku. Tak líp mysli, než někoho obviníš z histerie, protože jak vidíš, je to dvousečné.
4. Příroda si s ropou poradí dřív, levněji a líp, než když budeš spolu s K. K. a zelenejma khmerama vřískat na BP a srážet její akcie, které jsou nepodstatné, protože je chudák pták od ropy a vy jste viděli kompakt. Korunou je pak snaha takových pošahaných milovníků přírody vyčistit konkrétní ekosystém od ropy, takže chcípne i to, co dosud žilo a dlouho se nic nového nenarodí. Ale hlavně, že pták už není od ropy. Aha, teď už je mrtvej celej druh!
5. Bez té průpovídky je to dost nudný článek, nemyslíš? Jeden by i řek, že nic jiného než sdělení o zelené mysli K. K. ani nemá v plánu. Teda pokud mi nechce říct, že viděla kompakt o ptácích a je z něj na měkko, a tak nám to sděluje. To je možná do 'milý deníčku', ale do RX?
makataman
3. srpna 2010 • 17:21
No, že zrovna Vy se ozýváte, lišáku. U Řepky jste tomu nasadil korunu. Ale dobrá, čtete jako lajdák, tak Vás odkážu na titulek a poslední odstavec v předposledním sloupku. Máte? Výborně, právě jste absolvoval první krůček, abyste příště nehýkal tak hlasitě! Krok číslo 2 je pochopit psaný text, č.3 pak spojení díky souvislostem a odkazům. Na nějaké 'how to' nebo 'don't be a dirtbag: step by step' zapomeňte, můj čas je mi tou nejdražší komoditou.
runningfox
3. srpna 2010 • 20:18
Článek je o filmu, která jste asi neviděl.Jak jinak si vysvětlit, že reakce se týká něčeho, co autorka nenapsala. Nic proti ropě tedy.
Nebo je snad zakázáno zmínit ekologickou škodu, kterou uniklá ropa prokazatelně způsobila?
Hysterickej jste akorát vy, kdy překotně reagujete na tak nevinné konstatování.
Jak toto vše souvisí s Řepkou vůbec netuším, ale zřejmě se ve vaší pomatené mysli motá všechno jako vítr v bedně.
runningfox
3. srpna 2010 • 16:51
Film je výborný, kam se hrabou všechny ty akčňáky se známými herci.
Jelikož se tam prakticky ale nemluví, maďarská verze je taky dobrá.
makataman
3. srpna 2010 • 16:01
ropa je hnus!
Zabijem ptáka!
http­://ku­cik.bl­og.id­nes.cz­/c/148­260/Rop­ne-havarie-Fakta-a-hysterie.html
runningfox
3. srpna 2010 • 16:51
Napřed si ujasněte na co reagujete, ať nevypadáte jako úplnej trouba.