Život a styl

Zpět na článek

Bouřlivá diskuze: Nechte fotbalistu Řepku bejt!

29 komentářů

sendyman
Oni už jsou v RX jak ten dědek Ondys u sebe na MPIJXD. Taky je schopen napsat jakoukoliv ***vinu, jen aby si zvýšil sledovanost!
sedlakjura
Haha. Zato vy svou domrlostí přímo přetékáte.
stone_pilot
Kdo by to byl řekl, že se nám bude stýskat po sportovním odborníkovi Kovářovi. Ve srovnání s Buchertem to vůbec nemyslím ironicky.
stone_pilot
No, jo, jenže toto je časopis a ne tlachání v hospodě. Nějakou kvalitu by to přece jen mít mělo, i když jde "jen" o sloupek. Buchert psával do MF Dnes o politice, sem tam možná i ekonomice; dá se říct, že to vždy mělo hlavu a patu. O sportu nikdy nic. Na jeho článek o Řepkovi mi nestálo ani za to reagovat, jakej blábol to je. A to nejsem ani fanda Sparty a vlastně ani naší kaprligy, která je mi absolutně ukradená.
stone_pilot
sendyman
Vy jste se zbláznili, nebo co? Chápu, že ze "starého, dobrého RX" v redakci nezůstal kámen na kameni, ale vždyť je tam 14 příspěvků!!! Zkusili jste se podívat do diskusí třeba před rokem?
sendyman
Co bude muset redaktor dříve prestižního týdeníku Reflex Viliam Buchert ještě napsat, aby ho jeho časopis už konečně vyhodil?

Kde jste, pane Kováři????
jaakov
Řepka vypadá jako Dr.House! Já mu fandim...
oldboy
Haha! Zasmál jsem se, kolik nedomrlých individuií s kopačákem místo mozku mělo nutkavou potřebu psát do Reflexu, kvůli subjektivnímu názoru na jakéhosi přitroublého čutálistu