Komentáře
vonrammstein
0
Bucherte...v MfD jsem četl Vaše články skoro nejradši, krom Steigerwalda, ale to co předvádíte tady, to je hnus fialovej 

Přejít do diskuze
Třeba tak, že snížíte počet těch, kterým se vyplácí. Nebo tak, že místo pevných tarifů se budou preferovat individualni odměny za výkon. Nebo tak, že se část výplaty bude vyplácet jinak, než penězi (nepeněžní bonusy).
Možností je mnoho. Jen hlupák jako Buchert, vidí jen jednu.
Možností je mnoho. Jen hlupák jako Buchert, vidí jen jednu.
Hm... Právě, že je to návrh, zatímc debilní článek píše o "hotové věci". A mzdové prostředky na MV se mohou snižovat i jinak a jinde, než snižováním platů právě jen policistů, o kterých je řeč.
A jsem klidný a Vy se naučte česky.
A jsem klidný a Vy se naučte česky.
Ano, je to návrh, ale zcela srozumitelně v něm stojí "jak ušetřit 10% mzdových prostředků. On zcela jasně říká že chce ušetřit deset procent z mezd a úkoluje je kolik a komu sebrat.
Uklidněte se. V textu se mimo jiné píše přibližně tohle: "do 5 dnů předložit návrh jakým způsobem dosáhnout úspor ve výši 10% ze mzdových prostředků... Jak jinak chcete ušetřit deset procent mzdových prostředků, než snížením platů? Vždyť je to tam černé na bílém. Takže určení lidé měli 5 dní na to, aby Johnovy sdělili komu a kolik seberou.
Máte pravdu, jedná se jen o návrhy, jak ušetřit. Ministr John ještě nikomu peníze nevzal. Taktně se ovšem mlčí o tom, že od začátku roku už příslušníci o peníze přišli. V příplatcích u kterých je dáno určité rozmezí jsou na minimu. To jen na okraj
pred volnama plna huba Recka a navazani do CSSD, ted obrat o 180st. a navazani do "pravice" ?! tak vo co tady jde v tydle spinavy game ?!
... achjo