Komentáře

Zpět na článek

Nové političky se dostaly do vlády sexem, píše Paroubková

51 komentářů

monte44
memoáry paní Petry s názvem Tři roky po boku špičkového politika (sic)! budou vcelku řachanda. Dosud se paní Petra projevovala jen prostřednictvím svého blogu nebo krátkých výkřiků podobných téhle SMS, ale dovedete si představit knihu? Dejme tomu 200 stran? Přátelé, já si to snad i koupím, neboť nic podobného už se nikdy neobjeví - to vám garantuji!!
sammy
Petro, jen tak dál! Snad se s tvojí pomocí Raul dostane do evropských deníků a zasmějí se další miliony čtenářů... a Jirka bude zase jednou "slavný". Takže, hurá do Štrasburku!
panna
že vrána k vráně sedá, rovný rovnou si hledá. Teda, ten Jirka s Petrou, to je uhozený pár! jeden druhého trumfují v debilních prohlášeních!
obivan
Sem napište váš vzkaz!Pokud se takto mladá dáma chová, je to většinou proto, že závidí. Má nejspíš nedostatek sexu, a leze jí to na mozek. Se sexy mozkem asi žádný sex není, léta běží, Strakova vila
je v nedohlednu a ten její sexy mozek se zase vrátí do starých kolejí, knedlo, vepřo, zelo a v bačkorách před televizi. Hrozná vyhlídka pro mladou holku. Ale jak se říká: Jak si usteleš, tak si lehneš.
Přestaňte s Jirkou otravovat a začněte konečně vytvářet nějaké hodnoty.
sagitt62
Bože,dočehos to duši dal?!? Jsem zvědav,kolik úsilí bude stát soudce ve Štrasburku zachování vážné tváře...
tomasino78
treba je to naopak tak, ze bytostne touzi po tom dostat "poradne za usi" ale od Jirika se ji toho nedostava a tak to nosi potlacene v sobe ... no a komiks pana Marese to mohl jenom "rozvířit"
tomasino78
Ja bych byl trosku opatrny ... ... otazkou je, zda vubec mr. papaláš je schopen nejakeho intimniho styku mozna by mela pani Petra prehodnotit zneni zaloby na pana Marese, resp. Reflex ... nehnal bych to pro urazku osobnosti a dalsi nesmysly, ale pro lzivou informaci - treba pan Mares nevedomky uvedl do sve karikatury situaci, ktere v realu pan papalas neni naprosto schopen a pak by se jednalo s nadsazkou o lzivou informaci
tomasino78
a pokud nezemřela, vznáší se tam dodnes
tomasino78
Naprosty souhlas - dobre napsano.
tomasino78
Tato pani mne neprestava prekvapovat ))) co slovo, to perla ... ale je fakt, ze k Jirikovi se hodi a jsou spolu dokonale nedokonaly par ... jsem zvedav, co na jeji zalobu reknou ve Strasburku ... nechci se pani nejak dotknout, ale myslim, ze to dopadne stejnym vysledkem, jako u ceskych soudu. Mimochodem jeji tvrzeni ktere uvedla je velmi lehce zalovatelne a divil bych se soucasnym politickam, kdyby sveho prava nevyuzili a neukazali pani Petre, jak a s cim se daji vyhrat soudy