Archív

Zpět na článek

Jiřího X. Doležala do Německa asi nepustí

36 komentářů

premiumboy666
me taky chytli v Bavorsku, ale mel sem to nejvetsi stesti...sice sem neridil, ale kdyz nas zastavili (v civilu), tak ihned abych sel z auta, prohledali vsechny kapsy a nasli prazdny, dlouhy papirky a co byl fakt pruser, ze sem nemel obcnaku (byli sme se koupat a nechal sem vsechny "nepotrebny" veci na apartmanu).
no, pak prolezli cely auto (starej Forman-to asi fakt cumeli, hehe) zkontrolovali ostatni a nechali nas jet. kdyz sem nad tim pak uvazoval a po tom co sem si ted precetl, tak rikam jeste ted 2x uff....

lehce prihulenej sem byl, ale myslim, ze kdyz videl, ze s nim zcela normalne dokazu komunikovat v anglictine,tak nas nechali...ale stejne steeeeeeesti jako blazen....
pepa235
Pane doktore - nepíše se norinberské ale norimberské - to byste měl jako rádoby Žid vědět ze všech nejlépe - jako PhDr. jak by smet! Ostuda!!!
frolec
vek do 35-ti let, dredy...to ukazuje na konzumaci drog ? Tohle jsou ale vazne hodne fasizoidni policejni smernice...ja prece znam spoustu lidi s dredama, kteri vubec nehuli ani neberou zadne jine "drogy"...
baloo-bear
Já bych ho nepustil ani na ulici mezi lidi. Patří do klece. Na Bory nebo do Bohnic.
placirkabodlo
kolik by proslo tech polisu u toho testu je snad kazdemu jasne, takze az po odebrani krve, by se zjistilo ze jsou policiste vlastne "normalni" marihuanou nedotceni. pouze bohem pohlazeni po vlaskach a knirku
tezkopadne mysleni: jak ja videl toho naseho frydrycha myslet, ten by musel ject vzdycky kolem nemecka, dycinky. ale vzhledove by mohl odpovidat ciste rase. takze kdyby drzel hubu a nic nedelal, tak by asi projel. i kdyz ta silenost v ocich ... na otazku to mate z marihuany nebo z hitlera, by opdpovedel:" pivo je vrazda". on by asi neprojel. sahni nemcum na bira a mas tri tuplaky rozmlacene o hlavu. nene na bumbani nesahat.
shaunw
Mě v Bavorsku málem zavřeli jen za to, že u mě našej cajt zlomenou pouzitou skleněnku...no byl to docela zažitek...
blázni to jsou