Rozhovory

Zpět na článek

V Praze jsem poprvé vyhodil televizi z okna, stálo mě to 35 tisíc dolarů, řekl v minulosti Reflexu Ozzy Osbourne

6 komentářů

Dalibor Vlach
@Jóža Oltec
...."Na zahraničních fórech ty, co neustále opravují jiné, nazývají Grammar Nazis."....
Ta věta by takhle byla daleko srozumitelnější...
Váš Grammar Nazis.
)
Uživatel_5577504
Ozzy!
sammy
V rozhovoru mě zaujala chybka překladatele, který zjevně otrocky přeložil idiom "at the end of the day" (nakonec, v konečné bilanci) a vytvořil tak úsměvnou větu "Ale na konci dne tam píšu jenom svůj názor." Dost se divím, že nejčtenější časopis v ČR nemá kvalitnější překladatele a že pustí do tisku zcela nesmyslnou větu.
Dagmar Rudolfová
Ozzy odpočívej v pokoji 🖤 🖤 🖤 🖤 🖤 Ozzy byl a je rocková ikona a hlavně člověk který mě nepřestane zajímat. Můj nejlepší interpret na světě.
Je mě hrozně smutno. 🤔 😩 Pořád si ho pouštím na Spotify dokola. 🍀 🌺 ❤️ 🌞 Moje rockové metalové sluníčko 🌞
Jóža Oltec
@sammy Er, mohl sis dávno všimnout, že v Česku se už léta používá Czenglish, natolik je dnešní řeč prošpikovaná anglickými či americkými výrazy. Nemá cenu se nad tím pozastavovat, je to evoluce jazyka odpovídající geopolitické realitě. Na zahraničních fórech ty co neustále opravují jiné nazývají Grammar Nazis.
reproman
Inu, některé muzikanty poslouchám navzdory tomu, že se chovají jako pitomci.