Archív

Zpět na článek

Kdo teď bude dabovat Toma Hankse?

4 komentářů

bookcase
22. června 2010 • 08:56
Myslím, že Tom zůstane Aleši Procházkovi, který ho daboval v nejednom filmu. Jeho hlas je hlubší, chybí jemnost Vl. Dlouhého, ale na druhou stranu - Tom Hanks taky nemládne ;-). Každopádně, když se řekne Tom Hanks, okamžitě se mi vybaví skvělý pan Dlouhý.
maddentist
21. června 2010 • 20:44
Ty vago, to byl fakt príma herec, takovej poslední mladej klasik-kromě Pavelky a třeba Vašuta.
latinka
21. června 2010 • 20:44
Je několik neopakovatelných dvojic: hererec-dabér, kromě již legendárního Luiie de Funes našel svého geniálníjo dabéra také Kevin Costner v Miroslavu Donutilovi, Harisson Ford v P. Štěpničkovi, Julia Roberts v Nele Boudové a mnoho dalších. Musím přiznat, že nad Tomem Hanksem jsem se ani nezamyslela, tak přirozený mi jeho hlas připadal.....Ovšem co je je to ztráta hlasu proti předčasné ztrátě lidského a zároveň uměleckého života? Že prý pil? Ano, a kdo ne, kdo z naší umělecké scény nepije? Jen to každý snáší jinak, jen je málokdo zak populární, aby to veřejnost zajímalo. Vladimír Dlouhý - moje generace, další smutný odchod
muhlhaus
22. června 2010 • 12:08
Myslím, že s výjimkou toho Funése nebo např. Simpsonů by mi přišlo geniálnější pouštět všechny filmy s titulkama. Jinak V. Dlouhý je taky moje generace, v TV ho bylo spousta, ovšem že je to skvělý herec jsem zjistil teprve když jsem viděl zmíněný film Bumerang. V divadle jsem ho bohužel nezažil.