Komentáře

Zpět na článek

Prasata se střídají, koryto zůstává

14 komentářů

torinese
5. června 2010 • 16:45
tak už píšete i sem? Muselo se ve vás nastřádat hodně trpkosti, když vám lidovci projeli volby. Nepodsouvejte proto ostatním, že byly letošní volby prohrou občanů. Není to pravda - politici budou nyní muset počítat s větší aktivitou voličů a s tím, že jim už prostě všechno nemůže tak lacino projít. Vidím to jako blýskání na lepší časy.A ta démonizace Johna je ze strany médií je taky poněkud přehnaná - lobbistická strana podnikatelů se nikdy nedopustí mesaliance s levicí - je totiž velmi pragmatická. Zdraví vás Silvie.
maddentist
3. června 2010 • 11:32
Bukvoy, zvláštní jméno, čeče. Víte, že píšete pro REFLEX?! Jinak článek fakt super, pro mě - středolevičáka - příjemné překvapení. Ať Vám to vydrží.
deadindian
3. června 2010 • 10:54
Dobrý článek, vystihuje realitu. Myslím, že hadi v oblecích už svlékají kůži. Asi se jich jen tak nezbavíme, chtělo by to však co nejvíce omezit jejich patologickou chuť po moci a mamonu.
roman1969
3. června 2010 • 10:15
Trefně popsaná realita .
panna
2. června 2010 • 06:02
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sedlakjura
1. června 2010 • 14:50
Myslel jsem, že je to jenom nějaký úlet, s těma exekutorama a panem "vévodou"! Až na ty citáty mi to připadá, jako typický případ toho, jak mnoha slovy nakonec vlastně nic neříct. Ty obecné teze mají vypovídací hodnotu hospodských řečí nižších cenových skupin.
damigo
1. června 2010 • 14:41
Archimédův zákon, dělník tlačící se ke korytu, je vytlačován silou dvou komunistů(politiků) v něm ležících.
ferdabrablenec
1. června 2010 • 14:31
a lidi si mysleli, ze volbou novych stran se to vylepsi (co je nove je i dobre ?! ), ale uz nikdo necetl mezi radky "nemocni se chteli uzdravit, ne usetrit" a co teprve VV ?! odkdy tu jsou ? od unora ? a 11% ... a Rapkova, Benda ... kdo to volil ?! no nic ... jdu si opakovat nemcinu
jendai
2. června 2010 • 14:15
Jj, jen si nemcinu opakujte, ale asi vas zklamu - stejne jako ostatni silne a schopne vlady (a ekonomiky), je i v Nemecku pravice - jaka to nahoda To s tim uzdra­venim­/use­trenim je uplna pravda - nevim proc si nekdo mysli, ze zdravotnictvi je sluzba zdarma?? Nic neni zadarmo a rozumny clovek to dokaze pochopit (a predevsim se snazi se nemocim vyhybat). Na vylozene nemocne lidi se stejne vztahuji ruzne ulevy, invalidni duchody, takze ti snad dotceni (alespon doufam) nebudou. A mimochodem, je par dni po volbach - uz cekate zazraky?
stone_pilot
1. června 2010 • 13:42
kde jste draftovali tuto posilu? Někde v Britských listech nebo Literárkách????