Komentáře

Zpět na článek

Koupili byste od vlasatého Bohuslava Sobotky ojeté auto?

15 komentářů

pooka
1. června 2010 • 17:11
Zvláštní. Myslel jsem, že je po volbách, že je čas na to zapracovat na slíbených věcech. V takových chvílích bych čekal, že se nezávislá media a nestranní novináři budou podílet na kontrole námi zvolených. Netušil jsem, že setrvačnost článků v duchu předvolebního boje bude pokračovat. Nepřekvapuje mě, že lidé zmatení z plakátového boje budou nadále řešit politika, podle toho jak vypadá a co má kolem krku, ale že novináři si nenajdou lepší téma než "módní policie" a "ten je divnej, lidičky vod něj nekupujte" - to je bizardní.

Je po volbách. Jak politik vypadá, je teď fuk. Většina rozhodla, že naši budoucnost zajistí pán s dýmkou, skupina populistů vedena bývalým moderátorem a sirotci z ODS. Držím jim palce, protože přes to, že ani jednoho osobně nemusím, můj osud teď závisí na nich. Doufám, že se pletu já a ne oni. Pal čert, že si někteří kupovali hlasy tak, že dali maturujícím studentům bečku vína. Hlavně ať z toho něco je.

Pište páni novináři rozumné články o tom, co kdo dělá. Jak u toho vypadá, co má kdo kolem krku a osobní dojmy z toho o koho si opřít kolo nechte nám diskutujícím.
sunsun
1. června 2010 • 13:20
Zdravím všechny, a předem snad jen škodolibý úsměv nad tím, kam to socani dotáhli, respektive kam to nedotáhli. Co ale musím říct, že Paroubek byl blb od pohledu, ale co mě děsí nejvíc je to, že Bohouš je blb asi tak 100x větší. Namyšlenej chytrolín, který když se fotil na bilboardy v tom nákrčníku tak mi strašně připomínal mužský penis, s ohrnutou předkožkou. Doufám, že to nezní moc urážlivě ale je to tak. Takže tenhle úd ted bude krafat do všeho a protože je dlouhodobě nejoblíbenějším politikem, tak se máme na co těšit.
milona
1. června 2010 • 13:08
Lidé by si měli uvědomit, že ani Paroubek, ani Gross nespadli z nebe - oba byli řádně zvoleni s prominutím orgány ČSSD, ač se pokaždé potom tvářili, že oni nic, to předseda
von.rammstein
1. června 2010 • 10:21
panna
1. června 2010 • 08:16
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
karaalfonskaraalfons
31. května 2010 • 23:07
že bych od Bohuslava Sobotky nekoupil žádný automobil, ale neopřel bych o něj ani kolo.
morskydracek
31. května 2010 • 20:20
že Vás velký Jirka snad už nemůže nechat zrušit, případně popravit.
pooka
31. května 2010 • 17:33
Báječný článek... dovolím si odpovědět.

NE! Nikdy bych si od vlasatého člověka a obvzláště politického pomýlence s jiným než mým názorem nekoupil ojeté auto. Stejně tak bych nečetl články JXD, pokud by si nechal narůst bujnou kštici. Každý rozumný člověk přece ví, že nejen politik, ale i novinář musí vypadat alespoň trochu seriozně, aby mu lidi sežrali i sebevětší, byť chytlavě napsanou kravinu.

Ještě jednou BRAVO! Vašemu účesu.
1940
31. května 2010 • 16:52
Vonrammsteine, ubožáku, jdi k Chocholouškovi.
1940
31. května 2010 • 16:53
Na absolventy zvláštních škol nereagujte.