Komentáře

Zpět na článek

Policejní prezidium ve službách ČSSD

50 komentářů

makataman
14. května 2010 • 16:09
Věcně opět nic! Docela zarážející, vzhledem k tomu, kolik času jste potřeboval na sesmolení své poslední tirády. Co se Vašich nacionálií týká, ty jste neuvedl už ve svém prvním příspěvku. Takže mně do toho netahejte. Coby samozvaný signatář a kazatel mravů se projevujete velmi podivně, přímo směšně. Bohužel, nelze to posoudit blíž, protože obšťastnit nás svými věcnými připomínkami zřejmě nehodláte. Nejsem to já, kdo vykazuje známky deformace komunismem, to z Vás čiší, že ho máte 'pod kůží', i když si myslíte, jaký jste demokrat, pravicový k tomu. Buďte zdráv, podejte si ruku se svým prasetem a naučte se od něj, že když už něco dělat, tak pořádně. Tedy i myslet!
renatamax
14. května 2010 • 15:00
Nechtěl jsem již reagovat, poněvadž hulvátů jako jste vy jsem za komunistů poznal mnoho.Bez jediného opodstatnění jste se pustil do těch nejhrubších urážek, aniž byste o mně věděl jediný deštail, okamžitě jste mne napadl jako lháře.Vy kste poslední, komu bych svá data poskytl, ale to, co jsem o sobě napsal je do posledního písmene pravda.Komunikaci mezi slušnými lidmi vítám.Vy však, vzhledem k tomu, co jste napsal v předchozích článcích, mezi tuto skupinu obyvatel nepatříte a já nehodlám nadále sedět u PC a nechat se urážet někým, komu by ani naše prase ruku nepodalo.
janj1
12. května 2010 • 10:20
Mám kamaráda policistu,nechce být jmenován z obdobných důvodů jako pisatel výše uvedeného dopisu,který mi potvrdil,že podobné a daleko větší policejní manévry probíhají i na zápasech Sparty a Baníku,přičemž se mu zdá taky velice podezřelé,že pouze u těchto klubů... Vypadá to že ta krakatice má daleko větší chapadla,než si myslíme...
Můj kamarád je pravý, a pravá je i informace o tom, že Policejní prezidium začalo s proměnou policie na ochranné sbory Sparty a Baníku. Bůh chraň tuto zemi!
PS:Nejsem zastánce ČSSD,Baníku ani Sparty.
c.vadim
11. května 2010 • 19:50
Hmmm.Zaujal mě ten konec, kdy pan Doležal žádá Boha, aby chránil tuto zemi. Jó panáčku Doležalů. Tato země se ostentativně hlásí k ateismu, takže prd! Žádná ochrana se konat nebude. Místo Boha tu máme Paroubka)
makataman
11. května 2010 • 00:06
Buďte, prosím, konkrétní. Definujte přesně, který z mých výroků je 'ukázkou IQ levice'. Jsem připravený s Vámi zabřednout do (pravděpodobně nechutné) diskuse, přesto (a právě proto), že jste neuvěřitelný omezenec. Zatím jste nepředložil jediný argument, vyjma toho, že už víme, že nedůvěra v autenticitu (ne obsahu!) dopisu=soudruh. Rád bych znal cestu, kterou jste se k tomuto závěru ubíral.
Snažíte se nám nabulíkovat, že jste signatářem Charty, ale jako takový nemáte ani odvahu se NEZÁVAZNĚ! podepsat pod zdejší příspěvky. Opravdu si myslíte, že to nikoho nenapadne?
Jako poslední pokus se mně snažíte dehonestovat tím, že mně přirovnáváte k Tlustýmu Jyrkovi... Asi Vás nepotěším, ale nedotklo se mně to, jednoduše proto, že je to slaboduchá hovadina. Všechny Vaše zdejší projevy pojí plytkost, útočnost a názorová prázdnota bez argumentů. Já používám argumenty v každém svém příspěvku, což Vám ovšem nebrání v jejich komolení a ignorování. Z toho mi vyplývá, že byste se zrovna Vy neměl Paroubkem příliš ohánět. ;)
Není mou vinou, že máte nasráno v ešusu. A pokud každý, kdo je schopen to vidět, je automaticky levičák, pak jste opravdu velmi nevšední intelektuál. Opět mě napadá paralela, vztahující se ke zlým, nechápajícím a pravicovým médiím.
Nakonec by mně vlastně ani nepřekvapilo, kdybyste na Národní byl... na té 'správné' straně, ovšem.
makataman
10. května 2010 • 23:38
Sem napište váš vzkaz!
renatamax
10. května 2010 • 23:08
Neznáte mne,nic nevíte, zato urážkami nešetříte.Klasická ukázka IQ levice.Naučte se být slušným,poněvadž to co jste zde předvedl je opravdu hodno soudruha Paroubka a jemu podobných.
foxx
10. května 2010 • 23:20
Tyto předvolební diskuze se vyvíjí jiným směrem, než byl asi původní plán redakce. Domnívám se.
Zde dochází k jednotlivým střetům..... To není správné. Měli by jsme se bavit o problémech, které tíží celou naši společnost a ne se napadat.
makataman
10. května 2010 • 20:19
Och, Vy chudáčku, těžce zkoušený minulým režimem. Je dost idiotské se vytahovat, že jste (narozdíl ode mně) 'věděl' a podepsal Chartu, aniž byste měl představu o mém věku. Budiž Vám omluvou, že jste ještě větší (a zasloužilejší!) inteligent, než z Vašeho prvního příspěvku bylo patrné. Miluju pseudodisidenty a mudrlanty z Blesku, kteří si myslí, že jim všichni sežerou jejich tvrzení.
Jak se říká: ,,Kecy si nech na koledu!''
Á propos, právě zamyšlení nad Vašimy stupidnímy vývody mě vedlo k reakci. A stejně tak i teď jsem plný očekávání, jakými Pravdami a Moudry, zaštřešenými pohlavně zavádějícím nickem, budete pokračovat. Přeji Vám, abyste měl mysl tentokrát opravdu bystrou a vyhnul se tak vlastní blamáži.
Nad sebou samým se zamýšlím docela často, děkuji za podporu. ;)

Merde! A takový to býval před Šafrem slušný prostor...
foxx
10. května 2010 • 20:31