Fotogalerie

Zpět na článek

Zločinci, kteří vraždili v Osvětimi. Podívejte se do očí lidem, kteří mají na svědomí životy tisíců Čechů

10 komentářů

Avatar - Leonard
Leonard
Docela normální a milý lidé, až je to děsivé jak je zlo v normálních lidech. A kdy my se poučíme?
Červený Tramínek
Doufám, že mají v databázi také velkou skupinu ukrajinských SS, kteří v krutosti jednoznačně vedli. Rozhovorů na toto téma už poskytlo dost přeživších vězňů.
Avatar - Leonard
Leonard
@Červený Tramínek dějiny píši vítězové takže hádej Vatniku jak to asi dopadne
Avatar - našinec
našinec
Sympaťáci.
lug70
A potomci takových šmejdů dnes sedí na vysokých postech v bruselském byrokratickém molochu i vládě Německa a nám znova diktují. Sice už ne pod nacistickou ideologií, ani pod vlajkou hákového kříže se zvednutou pravicí, ale pod ideologii neoliberalismu, vlajkou EU a zeleným údělem. A znovu sní o dobytí Ruska a nás by tam nejraději nahnali jako kanonenfutter. Zatím jenom tu jejich válku proti Rusku platíme ze svých daní. K tomu ještě Německo nás zase ždíme, jak citrony. To jsme si teda pomohli. Naši dědové, kteří bojovali proti nacismu se musí v hrobě obracet. Kdyby tehdy věděli, že za pár desetiletí nám znovu budou diktovat pohrobci nacistů z německé EU, tak by se na to z vysoka vysr...
Avatar - Leonard
Leonard
@lug70 Demokracie není totalita pane.
lug70
@Leonard Demokracie opravdu není totalita, ale musí být bez přívlastků. Jakmile si ji určitá skupina zprivatizuje a dá ji přívlastek, už to není demokracie. To co tu ale máme je demokracie s přívlastkem "liberální" a to už je ideologií řízená totalita. I před rokem 1989 jsme tady měli demokracii s přívlastkem "lidová".
Avatar - Leonard
Leonard
@lug70 před rokem 89 tu byl socialismus, čili konzervatismus. Takže toužíte socialismus s "lidskou tváří". No vidíte, že vám demokracie překáží ke svobodě slova. Liberálové bojují i za to, abyste měl svobodu se vyjadřovat, zatím co vy ji odmítáte. Díky ale nechci žít ve světě, kde vy soudruzi nám budete diktovat, jak máme žít.
lug70
@lug70 Prej liberálové bojují i za to, abyste měl svobodu se vyjadřovat. K smíchu. Tak proč teda všude kde vládnou zavádějí cenzuru jako v klasických totalitních režimech? Proč vznikají týmy až příliš podobné STB (KRIT, Foltýn), proč vznikají gumové zákony, jako je předsudečná nenávist, podle nichž se dá obvinit a odsoudit v podstatě každý, kdo se nějak liberálům znelíbí? Proč v liberálních médiích se proti nepohodlným stranám, politiků i normálním lidem s jinými názory používá dehonestační rétorika tak podobná normalizačnímu tisku z před roku 1989? Jinak tolik zákazů, příkazů, nařízení, které jsou režimem dnes vynucovány pod hrozbou likvidačních pokut i vězení, to tu ani za té zlé normalizace nebylo. I tehdy se lidem dýchalo volněji než dnes a to je co říct. Tady je někdo slepý, že nevidí že už žijeme v reálné diktatuře pod ideologií progresivního liberalismu.
VlastiX
Jen národnost se v češtině píše s velkým písmenem na začátku, ale religiozita jako muslim, katolík, žid s malým, na rozdíl od jiných jazyků!