Komentáře

Zpět na článek

Zastaňme se napadených!

18 komentářů

strassidlo
7. května 2010 • 14:14
Potkali se opilec a simulant. Opilec si šel vyřídit svůj osobní spor s autoritou, jíž viní ze svých potíží, protože jinde, než na mítinku toho pána nemá šanci potkat. Simulant hned věděl jak se situací naložit. Složil se po jedné facce a 2 dny vydržel předstírat potíže témeř smrtelné. Pak se jaksi ukázalo, že opilec je vlastně fanda socanů, jen s tím Dluhoslavem má nějaký starší spor a tak se zlomená páteř uzdravila a údajně otřesený mozek se zklidnil. Policie trhla světový časový rekord ve vyšetřování a soudce si ochotně štrejchne subotnik zatímco vůdce a matička strana ždímají z facky body co to dá.
megab
7. května 2010 • 11:06
Když budeme souhlasit s výrokem, že socan=hlupák, tak lze jen souhlasit s ránou, kterou pan Sobotka dostal. Je mi je líto coby člověka, ale ne coby politika. Politik zkrátka chodí se svou kůží na trh a musí s něčím takovým aspoň v koutku vědomí počítat. Když nepočítá - jeho smůla.
Hlupáka nikdy nelze přesvědčit argumenty. Jedině když dostane za každou chybu po papuli, tak mu různýma oklikama dojde, že asi dělá něco špatně a i když si neuvědomuje co, napraví se. Zločince nenapraví vlídné slovo, ale násilím nasazená pouta na rukou, omezení svobody a kriminál.
ywosheck
7. května 2010 • 09:58
DOST UŽ BYLO KECÁNÍ!!! JDEME A JDĚME VOLIT!!!!!!
panna
7. května 2010 • 07:21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
foxx
7. května 2010 • 07:46
Mám ze všeho hodně špatný pocit. V případě, že volby vyhrají socani, tak potom bůh nás ochraňuj. A to nejsem věřící. Je mi jasné, že lidé mají různé názory, ale co ČSSD předvádí, to je otřesné.Pak se není čemu divit, že jednomu jedinci rupnou nervy.
Nejhorší je, že z této facky, která padla, nyní bude nahrávat ČSSD do předvolebních karet. Ze Sobotky, vytvoří politickou oběť, která nastavila tvář pohůnkům ODS. V tom vidím kámen úrazu.Už se v tomto smyslu vyjádřil Paroubek. A to je ta zásadní chyba.
panna
7. května 2010 • 07:15
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pismenacislice
6. května 2010 • 21:55
Nebudu chodit na politické agitačky, abych chránil politiky - a populisty z ČSSD teprve ne. Mám svých problémů dost. Například mě při výkonu mého povolání nechrání žádní policajti (natož tajní). A když mně někdo bude chtít dár pěstí, tak se mu to pravděpodobně povede - a k žádném zatčení nedojde, natož k odsouzení ve zrychleném procesu. Rovnost před zákonem v praxi.
foxx
6. května 2010 • 20:35
Jak dnes ministra vnitra řekl, tento hanebný čin si žádá exemplární trest. Takže ten člověk, který ty žvásty nemohl poslouchat to nevydržel a zasáhl. Byla to chyba, facky nic neřeší. Naopak. Na druhou stranu věřím, že tento čin odnese s plnou parádou. Budou připraveni- soudy budou připraveni ho již v sobotu odsoudit. Vážná zranění na krční páteři si vyžádají pracovní neschopnost pana Sobotky. Doufám jen, že mozek neutrpí a p. Sobotka nás bude opět zahlcovat moudrými myšlenka diktovanými p. Paroubkem.
Na závěr: Když opilec napadne záchranáře, který mu notabene jede přinejmenším pomoct, neli zachránit život
panna
7. května 2010 • 07:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
stone_pilot
6. května 2010 • 20:00
ale jak asi mohl kdokoliv inzultaci Sobotky zabránit? Přišel nějakej magor, Sobotkovi natáhnul a pak se zase chystal k odchodu. V čemž mu bylo zabráněno a byl okamžitě zatčen. Fakt nevím, jak by JXD chtěl takové situaci předejít. Spíš když už o tom píšu příspěvek mi připadá nespravedlivé, že stát se to mě v Brně na zastávce šaliny, tak borca ani neseberou a že by měl soud do 3 dnů, tak o tom dost pochybuju.