Archív

Zpět na článek

Hulíte? A volíte?

28 komentářů

kkk999
6. května 2010 • 21:04
Moje zdraví má pro mě absolutní prioritu před všemi podobnými svinstvy a můj názor je, že k těmto svinstvům se shovívavě nebo dokonce kladně staví nejčastěji ubožáci, kteří toho v hlavě mnoho nemají, kteří v mnoha případech nezvládli ani maturitu, v civilním životě jsou to často bezohledné sobecké nuly, což platí zejména u holek a žen, kterým unikl jeden drobný detail, a to ten, že na jejich sobectví a bezohlednost doplatí dřív nebo později jejich děti.
grafomanka
3. května 2010 • 14:44
Ze zdravotních důvodů musím přestat fetovat alkohol. Co takhle kdybych po vzoru MFdnes obcházela volební mítinky a testovala politiky, jak ochotně budou chtít řešit můj problém? Každý snad má právo se alespoň jednou týdně nafetnout, jen tak pro formu, ne?
luboskonecny
2. května 2010 • 01:26
jestli je dobré do toho takhle šťourat. Většina společnosti fetuje alkohol a není moc nakloněna jiným drogám, dokonce je považuje oproti alkoholu za nebezpečné. V současné době, nevím jestli díky panu Langrovi, spíš díky tomu, že nám tady věčně zfetovaný Zeman, Kalousek a když to tak vidím (půl litr 3,5% drogy za 10 Kč - akce na ODS na petříně a ČSSD to má podobně) tak asi i většina ostatních politiku udělali takový bordel, že stíhat v něm spíše směšně působící zhulenky je i chudákům policistů žinantní, i když by si na tom mohli celkem zakládat, vzhledem k tomu jak mají svázané ruce u hospodářské kriminality. Chápu, že JXD věří, že jeho propagace k nečemu pomohla, ale spíšw se domnívám, že člověka co fetuje jinou drogu, převážně ten alkohol, jeho logická a věcná argunetace spíš vytočí (neb alkohol tak na člověka působí) no a u zhulenky propagace není třeba, ta dobře ví co a jak, zvláště pokud čte reflex. Možná by mělo spíše smysl vysvětlovat 14 letým dětem, že je sice dobré že nezačali fetovat alkohol, který je rychle zničí, ale že by to nemuseli přehánět ani s hulením, neboť každá droga má svoje rizika, která takto mladý člověk nedokáže správně rozpoznat. Uff a teď si to du radši smotnout na dobrou noc )))
grafomanka
3. května 2010 • 14:39
To je hezké. Volit stranu primárně podle přístupu k fetu mi fakt nepřipadá moc uvědomělé. Ale volit stranu podle jejího světonázoru a jeho projevu v materiálním světě mi připadá případné, s kteroutož ideou se pojí i přístup k fetu, ne? Před deseti lety mi, coby pubertálnímu dítku fetujícímu převážně marihuanu, připadal JXD jako zjevení, posel dobrých zpráv, že je možné něco změnit, nebo že má cenu se o to alespoň snažit. Dnes mi JXD přpadá spíš jako zjev, posel stereotypně parranoidních zpráv, že se snažil něco změnit, ale všichni jeho snahu maří. Je však možné, že je JXD docela v pořádku, jen má tímto charakteristický styl psaní. (I když v psaní se rysy osobnosti projevit musí.) V tomto stavu si, myslím, už pubertální mládež moc nezíská. Bohužel?
kkk999
6. května 2010 • 21:06
To doufám, že si takový "píí­íííí­íííí­íííí­íííí­íp" nezíská mládež...Doležal patří do vězení za šíření a propagaci drog dle §287 trestního zákona
demontormen
6. května 2010 • 09:39
me je to jedno, at to zustane jak to je, hulim a nepotrebuju legalizaci. Jenze, lide kteri by se radi konopim lecili, maji smulu, jsou z nich "kriminalni zivly"... Nezasveceny clovek rekne: "at si to udelaji z technickeho konopi..." Jenze chyba, ono to jaksi bez thc treba na rakovinu nefunguje...
emery
2. května 2010 • 01:10
No to jsem rád, že jsem se trochu zasmáli, milý nácku. Já se domníval, že je hlava k přemýšlení a ne jako dekl na krk, aby do něj nepršelo, ale že je některým lidem zatěžko pochopit vcelku běžná české slova (například "třeba", etc.) a s jejich pomocí POROZUMĚT psanému textu, to jsem netušil.
vonrammstein
2. května 2010 • 01:24
Všímáte si, že jste se ocitl zcela mimo téma diskuse? Neodpověděl jste mi na jedinou námitku, namísto toho se mě pokoušíte trapně dehonestovat stupidním opakováním slova "nácek". Slovo "třeba" jsem vzal v potaz, nicméně jsem nemohl nezúročit tak snadnou nahrávku na smeč.
Tak po lopatě: nejsem nácek a nijak s nimi nesympatizuji, stejně jako s drogami. Oboje pro mě představuje zlo.
Vy jste se vymknul poměrmě zábavné diskusi (četl jsem Vás i jinde, nejste žádný blbec) a rezignoval jste na elementární logiku. Taky palec dolů.
buri666
1. května 2010 • 13:22
Sem napište váš vzkaz!Už bylo dost nepříjemností s tím že si pro sebe pěstuju a hulím svoje brka,jenom proto,že panáčkové co nemají ani páru,si myslí že ví líp co je pro mmě "dobré".Myslím že naše společnost má velký problém v komu­nika­ci,to­leran­ci a poro­zumě­ní.Ma­rihu­ana je lékem,proto je duležité volit huliče!!!
vonrammstein
1. května 2010 • 13:56
Dělá Vám ten shit docela bordel s češtinou, všiml jste si?