Život a styl

Zpět na článek

Načapali jsme internetového úchyla!

21 komentářů

poool
22. dubna 2010 • 23:51
Ale na druhé straně pan Doležal je novomanžel, takže trochu emocí je na místě. Kdyby si oslovené dívky a ženy myslely, že jde o seriózní a diskrétní nabídku, asi by autor článku i mnoho čtenářů bylo udivených, jak pragmaticky dokáže většina žen sex na peníze přepočítat. Řekl bych, že se autor dopisu neobrátil na správnou sociání a věkovou skupinu.
oldboy
22. dubna 2010 • 18:26
Jeho jméno zní Jiří Xaver Doležal.
malej_kluk
22. dubna 2010 • 16:28
Větší nesmysl jsem od JXD snad ještě nečetl. Jak bych to jen řekl - je mimo, jak loňské sněhy... Nebo něco podobného
janj1
22. dubna 2010 • 12:40
Myslím,že tento "nadržený slizák" nebude až tak nebezpečný,to spíše sám autor by měl absolvovat nějakou terapii se sexuologem.Z jeho "svatého" rozhoř­čení,­vyska­kuje komicky,jak čertík z krabičky,jeho vlastní sexuální frus­trace,­mindrá­k,či nedej bože,něco horší­ho..­...o­prav­du,buď už nehul,anebo hul furt...
muhlhaus
23. dubna 2010 • 08:39
Pana X se obvykle nezastávám, spíš naopak. Ale tohle mi přijde docela dobrý. Nějaká známá mu řekla, že ji a ostatní ženy někdo apriori pokládá za prostitutky a X šel až ke kořenům a jméno a foto tohoto člověka zveřejnil (opravdové prostitutky teď třeba budou mít o zákazníka víc). To rozhořčení asi trochu, pravda, přehání...
strassidlo
23. dubna 2010 • 14:31
Bylo by ovšem vhodné ujasnit si nejprve pojmy *** a prostitutka. Prostitutka je džob, *** je povaha. Údajný "slizák" dělá pouze marketingovou studii v oboru prostituce. A jakási *** redaktorská mu to nepřeje.
simeklubor
21. dubna 2010 • 17:33
Ten, kdo zkouší, zda by s ním nešla nějaká slečna za peníze, nebo člověk, kterej napíše: "tak mu rozbiju (nebo nechám rozbít, kdyby byl velkej) hubu, až z něj bude krev stříkat"? Kdyby moje žena dostala takovej mail, tak ho smaže, sama, protože je svéprávná. Stříkání krve by se v takový situaci zcela jistě nekonalo. Ale někdo holt stříká rád, žejo? Když někdo považuje svou partnerku za svůj majetek, je obvykle připravenej vyzvat kohokoli na krvavej souboj třeba za pohled do jejích očí. A protože si neuvědomuje svou poruchu osobnosti, říká tomu, že "brání její čest."
maznak
21. dubna 2010 • 10:26
Mě taky chodí spamy, které předpokládají, že jsem šílenec na dně- různé půjčky, afričtí generálové, co mají problém ulejt 10 mio USD a vybrali si mě, že ho mám malýho a že mi nestojí- prodlužovátka a viagry, že smrdím- voňavky... To všechno přesunuju do koše, protože mě to neosloví. Někdy se i zasměju- naposledy když Captain Brian Alan Appel potřeboval heplnout s 267 mio USD z Iráku . Ty osobní údaje a hlavně fotka nemusí vůbec patřit tomu spamerovi a i kdyby, jejich zvěřejnění tady se mi zdá trochu přísné a nesouhlasím s tím. Chápu to jako recesi, průzkum, kolik žen je schopno se lehkou děvou pro peníze stát. Je to nabídka- nechceš, nech ležet... Ale každý to samozřejmě cítí jinak..
muhlhaus
21. dubna 2010 • 07:40
jako by to byly prostitutky, to je nevinné?? Osobní údaje poskytnul ten úchyl dobrovolně.
bladder
20. dubna 2010 • 23:47
celé je to asi stejně tak závažné, jako když vám v mailboxu přistane "penis enlargement" spam. žádnej nadrženej slizák/bezpáteřní spammer/prodejce viagry nemá právo apriorně předpokládat o chlapovi, že má malé péro! to se pan X zase jednou vykasal, bravo!