Komentáře

Zpět na článek

Zaskočený Buldozer

5 komentářů

stone_pilot
12. dubna 2010 • 16:32
Po nějaké době jsem sem juknul a škodolibě podotýkám, že jim tu ty diskuse nějak nejedou. Normálně by tady pod Holcem byla už tak stovka příspěvků. Pokud měl ovšem Šafr a jeho redakce ambice udělat z internetové verze RX Týden, tak se jim to podařilo. Cíl splněn - ke čtení nezbylo skoro nic a s diskusí nikdo neprudí.
Palopetro
12. dubna 2010 • 15:03
přineste mi jednoho hambáče s kečupem.Tedy jestli víte co to je,o čemž dosti silně pochybuji.Všichni kdo to sledovali nezaujatě a nejsou postiženi oranžovým viděním,viděli pernamentní napadání ,kroucení očima úšklebky a přhršli dalších trapností,kterými Paroubek ponižuje své protivníky a oblbuje své příznivce.
strassidlo
12. dubna 2010 • 18:26
Jojo, bylo to moc pěkné. Zvláště pak moment, kdy Paroubek zalapal po dechu a dokonale mu došla šťáva, když mu p. Nečas řekl, že nepřistoupí na Paroubkův kolotočářský styl politiky! Ačkoliv se Jiřík nechal na vysílání vyžehlit na kosmetice a dokonce měl nový barevný přeliv na vlasech a každou chvíli si vzpomněl na rady amerických poradců, že se má do kamery usmívat, bylo mu to prd platné. Proti Nečasovu věcnému a klidnému stylu působil jako cirkusák v opeře.
panna
12. dubna 2010 • 14:43
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
objednavkasvacin
12. dubna 2010 • 14:28
nic jineho v clanku neni. ani se nedovime cim mel byt buldozer zaskocen.