Komentáře
herr.oberst
0
Hloupost našich politiků je již proslavená. A to nemusí být jen Paroubek. Vezměte jednoho vedle druhého. Ťulpasové se líhnou jak myši. A k tomu doplnění ze státní správy a máme obraz ubohosti úplný. Jen se podívej např. na nejvyšší státní zástupkyni Veseckou. Takovýho důležitýho pitomce aby pohledal. A nezapomenout na Čunky, Grosse, Stehlíkové, biomasy, Svobody, Langery, popř. krávy zelené. To jsou přeci výstavní kusy, které lůza bude volit do nekonečna, protože jsou natisknutí na volebních lístcích. Pane Bože, chraň nejen královnu, ale i Čechy. Nazdar.
Přejít do diskuze
A kdyby byly ještě legální souboje, hned ho vyzvu, ať je od něj pokoj. Pár let jsem závodně šermoval... 

Nevíte, jestli se nechystá někdo vydat knižně proslovy p. Paroubka? Schválně koho by pak dřív zavřeli - p.P., nebo nakladatele?
příspěvky, které jsem tu teď četla vystihují pravdu, taky bych nemohla s tímto pánem diskutovat, stačí mi, když se začne nadechovat na obrazovce a mám po chuti na oběd. Ještě, že se dá TV vypnout nebo snížit hlasitost, ale co bude pak, jestli bude zvolen a těch truhlíků, kteří ho budou volit (mírně řečeno) je u nás vysoké procento? A ta štafáž za Paroubkem s oranž. šálami je taky k nakousnutí. Asi budeme muset dopadnout na hubu (díky jeho slibům) a potom se znovu postavit na nohy. Jinak to nevidím.......
Co ale naše děti a vnuci? Ti budou ty jeho sliby muset platit.
Co ale naše děti a vnuci? Ti budou ty jeho sliby muset platit.
s článkem bez výhrad souhlasím, stále přemýšlím, jak je možné, že nám mohou vládnout takoví lidé. Bohužel v celém politickém spektru je takových plno - já třeba nevidím žádný rozdí mezi takovým Paroubkem a Bémem. Oba mi přijdou naprosto tupí - jeden od přírody druhý asi od hulení a mnozí z nás to vidí a nikdo s tím nedokáže nic udělat a k tomu pak spoustu lidí ještě bude Paroubka uctívat a volit, což se o Bémovi říct nedá, ale on a jeho kolegové nezalezou , aby pomohli aspoň trochu snížit moc pana Paroubka - tak si říkám, jestli ta defenestrace na oko by neměla být skutečná a vzít trochu víc ze šíře. Omlouvám se za zmatenost textu, ale vře to ve mně tak, a je toho tolik, že to prostě nejde jinak
to není vše -je neobyčejně mstivý a záludný. Sledujete další media a novináře? Mám silný pocit, že v mnohých redakcích obchází strašidlo autocenzury a nitky vedou do lidového domu.
Je to naprostá pravda,z Paroubka arogance přímo kape
Přiznám se,že debatovatt s P. někde ve studiu a poslouchat ty jeho urážky,polopravdy a provokace,tak bych ho asi byl nucen fyzicky "umravnit 
Přiznám se,že debatovatt s P. někde ve studiu a poslouchat ty jeho urážky,polopravdy a provokace,tak bych ho asi byl nucen fyzicky "umravnit